ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ερνέστο Βαλβέρδε: Είναι μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό


Στους ρυθμούς της ρεβάνς με την Μέταλιστ κινείται ο Ολυμπιακός και με όπλο το 0-1 στο Χάρκοβο, θα επιδιώξει την Πέμπτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League, στον αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά ο ΑΝΤ1 στις 22.05.

Για μεγάλη πρόκληση έκανε λόγο ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Μέταλιστ. «Είναι μεγάλη πρόκληση. Είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες, αλλά δεν το σκέφτονται υπερβολικά γιατί ξέρουν ότι για να περάσουν στα προημιτελικά θα πρέπει να κοιτάξουν το αυριανό παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

«Δεν μπορούμε να στηριχτούμε πάνω στο αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Θα παίξουμε σαν το αποτέλεσμα να είναι 0-0 και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά στο πρώτο ματς, όμως θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση», πρόσθεσε ο Βαλβέρδε και αναφέρθηκε στις επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων. «Σίγουρα ξέρουμε για την επιθετική ικανότητα της Μέταλιστ, όμως εμπιστευόμαστε και τη δική μας επιθετική ικανότητα», είπε χαρακτηριστικά.
 
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά του πλάνα, ο προπονητής των Πειραιωτών δεν άνοιξε τα χαρτιά του. «Έχω μια γενική ιδέα, έχω καταλήξει στο τι θα κάνω. Όσο για τις αλλαγές, την Κυριακή είχα κάποια πράγματα στο μυαλό, την Δευτέρα είχα άλλα. Θα δω τι θα κάνω», ανέφερε.
 
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Μέταλιστ συμπεριλήφθηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κάρολ και Φουστέρ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, καθώς και ο Ντιόγκο που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς έμεινε ο τιμωρημένος Μέλμπεργκ. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Φετφατζίδης και Μόνχε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ερνέστο Βαλβέρδε: Είναι μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">