ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Clint Eastwood σε reality show


Ο Clint Eastwood σε reality show

showbizzzz

Ο Clint Eastwood θα προσθέσει ακόμη μια ιδιότητα στο πλούσιο βιογραφικό του, καθώς εκτός από ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, τώρα θα είναι και πρωταγωνιστής σε reality show.
Ο Clint Eastwood, 81 ετών, πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα νέο τηλεοπτικό σόου μαζί με την σύζυγο και τις δύο έφηβες κόρες του. Η σειρά θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια, θα τιτλοφορείται «Η κυρία Eastwood και η παρέα της», και την παραγωγή της έχει αναλάβει η ίδια εταιρία που βρίσκεται πίσω από τα reality των αδελφών Kardashian.
Στις εκπομπές θα καταγράφεται η καθημερινότητα της κυρίας Eastwood και τις προσπάθειές της να προωθήσει το μουσικό συγκρότημα Overtone του οποίου είναι μάνατζερ. Ο Clint Eastwood θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στη σειρά.
Τα γυρίσματα γίνονται στο σπίτι της οικογένειας στο Καρμέλ της Καλιφόρνιας και στο Λος Αντζελες. Η προβολή του reality θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ από τις 20 Μαΐου.
Ο Clint Eastwood πάντως δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στη σειρά καθώς ετοιμάζει μια ταινία - την δική του εκδοχή της κλασικής χολυγουντιανής «Ένα Αστέρι Γεννιέται». Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, βολιδοσκοπεί τον Tom Cruise για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ τον κεντρικό γυναικείο ρόλο θα έχει η Beyonce.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Clint Eastwood σε reality show Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">