ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

F1: Bernie Ecclestone


Όπως πάντα οι συνεντεύξεις του Bernie Ecclestone είναι πικάντικες. Ο «άρχοντας» της F1 μίλησε για όλα και όπως πάντα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Για να δούμε τι είπε :

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα είναι τα πολλά έξοδα. «Οι ομάδες θα πρέπει να μάθουν να είναι ανταγωνιστικές χωρίς τους τόνους των χρημάτων. Θα πρέπει να εστιάσουν και πάλι στα βασικά, στους αγώνες, στα έξοδα και όχι στα φανταχτερά motorhomes και σε κάθε είδους διασκέδαση», και πρότεινε να μπει ένα υποχρεωτικό όριο στον προϋπολογισμό, με βάση τις μικρότερες ομάδες, αλλά οι μεγάλες ομάδες δεν θέλουν κάτι τέτοιο.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τους αγώνες οι οποίοι αρχίζουν και φεύγουν από την Ευρώπη : «Είμαστε ένα Παγκόσμιο και όχι Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δείτε το και διαφορετικά : Πόσοι ζουν στην Ευρώπη και πόσοι στην Ασία ή την Αμερική;», σχολίασε.
Μίλησε και για το πρωτάθλημα που ξεκινάει : «Πιστεύω ότι μπορεί να το ξανακάνει (ο Vettel).

Υπάρχει κάτι το οποίο να δείχνει το αντίθετο; Πιστεύω ότι οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι έκπληξη. Οι χειμερινές δοκιμές έδειξαν κάποια πράγματα ξεκάθαρα: Η Red Bull δείχνει φοβερά ανταγωνιστική και ο Sebastian είναι μόλις 24 χρονών, συνεπώς έχει ακόμα πολλά να δώσει. Ρεαλιστικά όλα δείχνουν τον Sebastian. Έχει ότι χρειάζεται : ταλέντο, πάθος, ζήλο, καθαρό μυαλό και δεν θέλει να χάνει. Θα μπορούσα να τον δω να σπάει το ρεκόρ του Michael», ενώ είπε ότι εάν ήταν να ποντάρει αυτή τη στιγμή θα έλεγε ότι ο Vettel είναι μπροστά, ο Webber πίσω του και μετά μια McLaren μάλλον με τον Hamilton.

Για την Ferrari τόνισε ότι το πρόβλημα στην ομάδα είναι στον τομέα της αεροδυναμικής και πρότεινε αντί να απολύσουν, να προσλάβουν κάποιον. Συγκεκριμένα τον Adrian Newey! Πάνω στο αντικείμενο Ferrari ρωτήθηκε και για τον Felipe Massa : «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, ο Felipe δεν είναι τυχερός, αλλά είναι γρήγορος.

Θα έλεγα ότι είναι ένα ερώτημα για τις εναλλακτικές λύσεις στην Ferrari: Από τους διαθέσιμους οδηγούς ποιος είναι γρηγορότερος από τον Felipe; Δεν βλέπω κανένα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Robert Kubica θα καθόταν τώρα σε μια Ferrari εάν δεν είχε αυτό το τρομακτικό ατύχημα στο Ράλι».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: F1: Bernie Ecclestone Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">