ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Ευάγγελος Βενιζέλος καλεί τους ψηφοφόρους (Εμπαίζεις τον λαό Βενιζέλο;)


Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ απηύθηνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε επικοινωνία «με τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν παράπονα, απελπίζονται, διαμαρτύρονται αλλά ξέρουν στο βάθος του μυαλού και της ψυχής τους ότι μόνο με την ενεργό άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος μπορεί να πετύχει η χώρα.

Είναι μια ευκαιρία να αρχίσουμε την πορεία μας προς το λαό, το εκλογικό σώμα.
Είναι μια ευκαιρία να καταγράψουμε την Κυριακή την ενότητά μας, να δείξουμε τη διάθεσή μας για ανανέωση, γιατί για μας το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάντα λαϊκό και ριζοσπαστικό.

Αλλά αυτό δεν αρκεί, πρέπει να ξαναγίνει άξιο του ρόλου του, τόνισε ο ίδιος.

*Πρώτον, ουδέποτε υπήρξε ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ λαϊκό και ριζοσπαστικό κόμμα. (Αυτό είναι αυταπόδεικτο γνωρίζοντας το σύνολο των πολιτών ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων ότι, ουδέποτε ήρθε σε ευθεία ρήξη με το κεφάλαιο και τα συμφέροντα, άρα πως μπορεί να ήταν ριζοσπαστικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ; (Εμπαίζεις τον λαό Βενιζέλο;)

Δεύτερον, ουδέποτε το ΠΑΣΟΚ ανανεώθηκε απο την βάση του, γνωρίζουμε με ποιές μεθόδους ο κάθε αρχηγός ανέβαζε τα τσιράκια του, και αυτοί με την σειρά τους φίλους και γνωστούς που διόριζαν δεξιά, αριστερά, και σε υπουργεία.

Τρίτον κ Βενιζέλο, σαφώς πρέπει να γνωρίζεις ποιο είναι το έργο ενός κόμματος απο την δημιουργία του και μέχρι σήμερα όσων αφορά τα ερτζιανά σε όλο το εύρος αυτών.
(Δεν έχετε καμία σχέση με ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα, το υπογράφω)

Γλυφάδα Web,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: O σαφής όρος για εσάς είναι υποκριτές και εξαπατητές Νεοέλληνες και τίποτα άλλο, βάση του συνόλου της ενημέρωσης πρός όλους εσάς και του παραγώμενου έργου σας, όταν είναι γνωστό τι συμβαίνει ακόμα και αυτή τη στιγμή στα ερτζιανά της Ελλάδας.

ΥΓ 2: Ειδικά για νέους και νέες ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, εαν θέλουν τους μεγαλύτερους υποκριτές και εξαπατητές των πολιτών σαφώς είναι η καλύτερη επιλογή.

Εαν θέλεις κάποιους που θα σου λένε καθημερινά οτι είναι μαζί σου και σε εκπροσωπούν, ενω θα διαπιστώνεις οτι σου ανοίγουν τον λάκο να σε θάψουν, πρέπει να τους επιλέξεις.
Σε αυτό πράγματι είναι οι καλύτεροι με βασικούς συνοδοιπόρους τους δεξιούς *μπαμπαμαμανάκηδες της Νέας Δημοκρατίας.

*μπαμπαμαμανάκηδες, είναι αυτοί που ως καλά παιδάκια, άβουλα όμως, ότι πεποιθήσεις είχε ο μπαμπάς και η μαμά, έχουν και αυτοί.

Και τέλος, λόγω του ότι η προσωπική μου άποψη είναι απόλυτα η αλήθεια, μη την υιοθετήσεις, διότι σε αυτή τη Χώρα όσοι και όσες διαπιστώνουν την ισχύ της απόλυτης αλήθειας αυτόματα αποστέφονται, γιατί ντρέπονται............... τα λαμόγια.

*μπαμπαμαμανάκηδες. Πρέπει ο κ.Μπαμπινιώτης ως αρμόδιος υπουργός και ειδήμων, να το εντάξει ως μοναδικό επεξηγηματικό όρο βασικής λειτουργίας Νεοελλήνων, λόγω της μοναδικότητος σε πλανητικό επίπεδο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Ευάγγελος Βενιζέλος καλεί τους ψηφοφόρους (Εμπαίζεις τον λαό Βενιζέλο;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">