ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

One hit wonders: Tέσσερις σταρ της δεκαετίας του ’90

Τραγουδίστριες της δεκαετίας του ’90 θα υποδυθούν οι τέσσερις σταρ, στο «One hit wonders»

Τραγουδίστριες της δεκαετίας του '90 θα υποδυθούν οι Μπιγιονσέ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κάμερον Ντίαζ και Ρις Γουίδερσπουν στο μιούζικαλ «One hit wonders» που ετοιμάζει ο Ράιαν Μέρφι, γνωστός από τις πετυχημένες του τηλεοπτικές σειρές, όπως το μουσικοχορευτικό «Glee», αλλά και από τη συνεργασία του με την Τζούλια Ρόμπερτς στο «Eat pray love».

Τραγουδίστριες της δεκαετίας του ’90 θα υποδυθούν οι τέσσερις σταρ, στο «One hit wonders»
Η πεπειραμένη Μπιγιονσέ, που πρωταγωνίστησε και στο «Dreamgirls», η ταλαντούχα Πάλτροου που υποδύθηκε την σταρ της κάντρι, Κέλι Κάντερ, στο βιογραφικό «Country strong» και η Γουίδερσπουν που πήρε Οσκαρ για την ερμηνεία της Τζουν Κάρτερ στο «Walk the line», αποτελούν και τα μεγάλα ατού στο... μανίκι του Μέρφι.

Η ιδέα, λένε οι πληροφορίες, γεννήθηκε σε ένα δείπνο του σκηνοθέτη με τις Πάλτροου, Ντίαζ και Γουίδερσπουν και εξελίσσεται στη δεκαετία του '90, με τις προαναφερθείσες ηθοποιούς ως σταρ της μιας επιτυχίας που αποφασίζουν να φτιάξουν στη συνέχεια το δικό τους γκρουπ.
Το πρότζεκτ έχει βρει ήδη στέγη στη Sony, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα κάνει η Μπιγιονσέ, ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου θα συμμετέχει και στην παραγωγή.

«ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ»
Η Μπιγιονσέ είχε συνδεθεί και με το ριμέικ του «Eνα αστέρι γεννιέται» που θα γύριζε ο Κλιντ Ιστγουντ, αλλά το φιλμ φαίνεται να έχει παγώσει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: One hit wonders: Tέσσερις σταρ της δεκαετίας του ’90 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">