ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκλογές 2012, με ανεύθυνους πολιτικούς

Εκλογές «θρίλερ»  δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις



















Εκλογικό θρίλερ στις 6 Μαΐου δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, με πλήρη - έως τώρα - ανατροπή του μεταπολιτευτικού σκηνικού.

Δεκαπέντε ημέρες πριν από τις κάλπες και τελευταία ημέρα παρουσίασης δημοσκοπήσεων, όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι το αθροιστικό ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων είναι μακράν χαμηλότερο του 50% ενώ έως και δέκα κόμματα φαίνονται να μπαίνουν στη νέα Βουλή.

Υπό το σκηνικό αυτό, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία μπαίνουν με όλα τα «όπλα» στη μάχη αύξησης της συσπείρωσής τους μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησαν περιοδείες ανά την Ελλάδα.

Δημοσκόπηση της ALCO για την ΕΡΤ

Ενδιαφέροντα ευρήματα για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της ALCO, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΡΤ και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το αθροιστικό ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι 31,8%, καθώς το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 13,3% και η ΝΔ το 18,5%.

Eπιτέλους οι πολίτες ξύπνησαν και γνωρίζουν οτι έστω και μια ελάχιστη διαφοροποίηση θα υπάρξει στην Ελλάδα εαν απεμπλακούν απο την Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 7%,ο ΛΑΟΣ το 3%,ο ΣΥΡΙΖΑ 7,9%,οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ το 2,7%,οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το 8,3%,η Δημοκρατική Αριστερά το 6,6%,η Δημοκρατική Συμμαχία το 2,3%,η Χρυσή Αυγή 3,9%,ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος προσδιορίζεται στο 19,4%.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών δυο εβδομάδες προ των εκλογών δεν τάσεται υπερ κανενός κόμματος, ακόμα και αυτών που δημιουργούνται τώρα και καλά κάνουν. (Είναι πασιφανές οτι δεν υφίσταντε νεα κόμματα ούτε νεο αίμα, απλά μετασχηματισμοί απο ήδη υπάρχοντες πολιτικούς που φτιάχνουν νεα σχήματα και ομαδοποιήσεις ανούσιες και χωρίς κανένα αντίκρυσμα εκπροσώπησης της χώρας και των πολιτών.

Στην Ελλάδα του 2012 δεν έχουμε Κράτος, δεν υπάρχει η πολιτεία για κανένα πολίτη, απλά ομάδες απο κάπηλους, ανεύθυνους, απατεώνες, λαμόγια, ασυνείδητους, πλεονέκτες, ακατάλληλους, και διχασμένους Νεοέλληνες που δεν εχουν τις δυνατότητες σωστής διακυβέρνησης και επιτέλους να υπάρξει Κράτος. (Η Ελλάδα ως κράτος οργανωμένο και με υπεύθυνους πλαισιωτές στις θέσεις που οι ίδιοι ζήτησαν)


Στο ερώτημα ποιο είναι το βασικό κριτήριο επιλογής ψήφου το 41% απαντά η διαμαρτυρία για το μνημόνιο και τα κόμματα που το υπέγραψαν, το 40% τονίζει την ανάγκη να παραμείνουμε στην Ευρώπη και το ευρώ ενώ το 19% των ερωτηθέντων απαντά δεν ξέρω δεν απαντώ.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία στην επόμενη Βουλή θα συμμετέχουν 8 κόμματα.

Και  τέλος, ακόμα και 108 κόμματα να υπάρχουν εντός του κοινοβουλίου είναι αυταπόδεικτο οτι δεν θα υπάρξει οργανωμένο κράτος, και πολιτεία με πλαισιωτές οι οποίοι να πληρούν τις προδιαγραφές πλαισίωσης. (Δηλαδή άτομα τα οποία να είναι ακριβοδίκαια, σαφώς οχι των δυο μέτρων και σταθμών, με πλήρη ευθύνη του ρόλου που έχουν, και του έργου που αναλαμβάνουν, κάτι που αποδεδειγμένα μέχρι σήμερα δεν ισχύει και είναι βέβαιο στο 1000% οτι δεν θα ισχύσει ούτε αύριο)

Το μόνο που γνωρίζω είναι η ακαταλληλότητα όλων μέχρι σήμερα, άλλωστε φρόντισα να τους δοκιμάσω και να εχω το σύνολο των αποδείξεων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, Σαββάτο 21 Απριλίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Εαν δεν έχεις στραβισμό αναγνώστη διάβασε τι αναγραφεται στον τίτλο του blog, και στη συνέχεια κάνε το σύνολο των διαπιστώσεων σήμερα το 2012, και μετά απο εκατοντάδες αιτήσεις πρός το σύνολο κομμάτων και πολιτικών, εαν βρέθηκε εστω και ένας ο οποίος αναλαμβάνει βάση του ρόλου που έχει, την επανόρθωση σε σειρά καταχρηστικών και ανεύθυνων ενεργειών του κράτους πρός τον πολίτη που υπηρετούν και εκπροσωπούν.

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν όλοι οτι έχουμε να κάνουμε με ανεύθυνους και απατεώνες, λόγω του οτι δεν αναλαμβάνουν των ευθυνών τους και του ρόλου που έχουν έναντι του κάθε πολίτη.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 mhz 1977 - 2004 Μονο Κατασχέσεις και ενω ο πολίτης ακολούθησε την σύνομη διαδικασία. (Σε αυτή την περίπτωση υπήρξε επανελλημένα πλήρης οργάνωση του κράτους ώστε να οδηγήσει τον πολίτη στη φυσική εξόντωση, σε οτιδήποτε άλλο δεν μπορεί να υπάρξει οργάνωση, ούτε σε αυτά που είναι υποχρεωμένοι οι πολιτικοί έναντι του πολίτη)

Δεν είναι έτσι ακριβώς ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; (Ενα κράτος που λειτουργεί όπως οι εγκληματίες του οργανωμένου υπόκοσμου και οι μαφιόζοι, στην υπηρέτηση άνομων συμφερόντων της διαπλοκής, ιδιοτελών συμφερόντων πολιτικών και κομμάτων, χρηματοδοτών κομμάτων κ.α.)

Υπάρχουν πραγματικά  πολλοί καλοί άνθρωποι και με υγιείς προθέσεις, που στο τέλος γίνονται παλιάνθρωποι και χειρότεροι ακόμα και απο τους κοινούς εγκληματίες, και είναι οι φανατικότεροι υποστηρικτές απατεώνων και ανεύθυνων πολιτικών, βάζοντας ουσιαστικά και τη δική τους σφραγίδα σε ενα υποβαθμισμένο αύριο με περισσότερη υποκρισία και ακαταλληλότητα πολιτικών στο σύνολο των ζητημάτων της Ελλάδας.

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ και σε αυτές τις περιπτώσεις. (Όπως εγω αναγνωρίζω το δίκαιο των άλλων σε χιλιάδες περιπτώσεις, περίμενα κάτι ανάλογο ενω εχω το όγκο και το σύνολο των στοιχείων. Οτι και να κάνεις για τους υπολοίπους διαχρονικά λειτουργούν απόλυτα υποκριτικά και ανεύθυνα, και στη συνέχεια υπάρχει μόνο ο εαυτός τους και τα ιδιοτελή συμφέροντα. ΛΑΜΟΓΙΑ και τίποτα άλλο κάπηλοι και καταχραστές της λαϊκής εντολής.)

Δεν υπήρξα απατεώνας, ούτε πρόκειται να γίνω. ενω το μόνο που υπάρχει στην Ελλάδα είναι το απόλυτο της απατεωνιάς, και τίποτα άλλο. (Όταν κράτος και πολίτες εχουν ενα κοινό το οποίο παγιώθηκε και είναι η ισχύς των άτυπων και οχι των Συνταγματικά και νομικά καθιερωμένων δεν μπορεί να υπάρξει βέλτιστο μέλλον, μόνο απατεωνίστικο και για απατεώνες)

Αυτό θέλετε νεοέλληνες; Χαρισμα σε όλους εσας η υποκρισία, άλλωστε γνωρίζω οτι δεν υπάρχει ούτε ενα ανάλογο εμού στην Ελλάδα. (Εαν υπάρχει να μου το υποδείξεις, όμως εσυ που εχεις μάθει να υποκρίνεσαι, και να αποδέχεσαι όπως και να ακολουθείς μιμιτικά κατασκευάσματα, δεν έχεις την δυνατότητα αξιολόγησης και σωστής κρίσης)

Εαν πρέπει κάποιος να σας χαακτηρίσει με τον σωστό χαρακτηρισμό αυτός είναι, ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΑΤΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλογές 2012, με ανεύθυνους πολιτικούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">