ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο 77χρονος πριν αυτοκτονήσει στο Σύνταγμα έγραψε ακριβώς οτι έλεγα πρίν απο πολλά χρόνια



Γνωρίζουν σχεδον όλοι σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα ποιός εχει προηγηθεί αρθρόνοντας δημόσιο λόγο απο τα ερτζιανά για τους Εθνικούς Προδότες αυτής της Χώρας.

Έκτοτε εχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, και υπάρχει το πλήθος διαπιστώσεων μετά απο σειρά ενεργειών με στόχο την φυσική εξόντωση Ελληνα πολίτη, του ρόλου του συνόλου πολιτευομένων, καθώς και των ''συνειδητοποιημένων'' συμπολιτών μας.

Υποκριτικά και μόνο όσα λέγονται δημόσια απο πολλούς, οι οποίοι δεν εχουν κανένα στοιχειώδη επίπεδο Αξιών, και ποτέ δεν αναγνωρίζουν τίποτα στη πρότυπη μορφή του, όπως είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ αυτούσια, παρά μόνον αντιγραφές και λαμογιές.

Απο τη στιγμή που ενα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας είναι συνυφασμένο με την υποκρισία, και ποτέ δεν αναγνωρίζει τίποτα και σε κανένα, δεν υπάρχει η συνδιαμόρφωση που θα οδηγήσει σε ενα μέλλον που αρμόζει και αξίζει στο σύνολο.

Γνωρίζω καλύτερα απο όλους με ποια υποκείμενα συνυπάρχω, όπως και τους τρόπους αντίληψης και νοοτροπίας. (Απλά τους λυπάμε αφάνταστα) 

ΓΛΥΦΑΔΑ, WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 90,6 MHZ 1977 - 2004, Μόνο Κατασχέσεις. Η Αλήθεια αυτούσια όπως και τι θα επακολουθήσει υπήρξε, και χτύπησε τη πόρτα κάθε συμπολίτη μας και οχι μόνο.
(Ακόμα και σήμερα τόσα χρόνια μετά και όσων ενεργειών υπήρξαν οι περισσότεροι στρουθοκαμηλίζουν, και κάνουν πως δεν γνωρίζουν)

Πραγματικά συνυπάρχω με σκουλήκια στη κυριολεξία σε αρκετές των περιπτώσεων, βάση της αυταπόδεικτης μετεξέλιξης σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα, και κατ΄επέκταση στην Ελλάδα.

*Και τέλος, όποιος ξεχνάει την ΙΣΤΟΡΙΑ του, δεν εχει μέλλον.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο 77χρονος πριν αυτοκτονήσει στο Σύνταγμα έγραψε ακριβώς οτι έλεγα πρίν απο πολλά χρόνια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">