ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι δράστες με καλάζνικοφ ξαναχτύπησαν στη Γλυφάδα

Εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε σούπερ μάρκετ

Οι τέσσερις δράστες με κράνη και καλάζνικοφ στα χέρια εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και με την απειλή των όπλων απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Να θυμίσουμε οτι πρόσφατα εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός στην ευρύτερη περιοχή ο οποίος σχετίζεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με το κοινό ποινικό έγκλημα.

Γίνεται σαφές οτι η κατάσταση εχει ξεφύγει απο κάθε ουσιαστικό έλεγχο όσων αφορά το κοινό έγκλημα και ειδικότερα στην Αττική, (πάντα βάση των λαθεμένων πολιτικών που βαρύνουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία) και η Ελλάδα εχει μετατραπεί σε ενα απέραντο άντρο τρομοκράτησης των πολιτών, και εγκλήματος.

Η συγκεκριμένη ληστεία ως τέλεση πράξεως  δεν αποτελεί τίποτα σπουδαίο η μοναδικό, διότι τα πέντε τελευταία τουλάχιστον χρόνια η κατάσταση εχει ξεφύγει, και οι ενέργειες των αρμοδίων σήμερα επικεντρώνονται σε φουκαράδες αλλοδαπούς  που ουσιαστικά θα πληρώσουν και πληρώνουν τη νύφη, ενω τα κακοποιά στοιχεία αλωνίζουν καθημερινά, εχουν αποκτήσει περιουσίες, επηρροή, και βρίσκονται στο απειρόβλητο.
 

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας οι ληστές διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας Ford το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Η έρευνα της αστυνομίας εντόπισε το όχημα διαφυγής λίγο αργότερα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου και διαπιστωθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

Οι δράστες εικάζεται απο τους αστυνομικούς ότι εξαφανίστηκαν χρησιμοποιώντας δίκυκλα και μάλλον ηταν αλλοδαποί.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB


Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ουσιαστικά για εμένα δεν αποτελεί είδηση άλλη μια ληστεία στις χιλιάδες που έχουν τελεστεί τα τελευταία χρόνια.

Είδηση αποτελεί το πλαίσιο που έπρεπε να ισχύσει την κατάλληλη εποχή, που λαμόγια πολιτικοί δημιουργούσαν το μπάχαλο, και κάποιος (ο γράφων) τα έλεγε καθημερινά στα FM ώστε να πληρώσει τη νύφη με διώξεις και κατασχέσεις, ενω η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα εχουν ξεφύγει κάθε ελέγχου.

Εγω τα χώνω χύμα, ας βρεθεί ενας Μ@λ@κ@ς σε τοπικό επίπεδο, την εποχή που πολιτευτές τρώγανε τα εκατομμύρια, και εγω φώναζα τι πρέπει  να ισχύσει, να μου πει οτι δεν εχω προηγηθεί, ενω γνωρίζουμε πόσο δημοκράτες και δίκαιοι είναι οι εκλεγμένοι σας, σύμφωνα με όσα ίσχυσαν και ισχύουν στη ΓΛΥΦΑΔΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

*Μπορείς να λάβεις σοβαρά υπ'όψιν κάποιον ο οποίος επέλεξε τον δύσκολο δρόμο, και δεν έγινε κομματόσκυλο και μέλος κόμματος ώστε να αντλεί δύναμη και να διαμορφώνει μια άλλη δημόσια εικόνα; (Γνωρίζεις πόσο εύκολα στρωμένος ήταν ο δρόμος για άλλους, άρα συγχαρητήρια)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι δράστες με καλάζνικοφ ξαναχτύπησαν στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">