ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνέλευση της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας



ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
Τετάρτη 4 Απριλίου, 6:30μ.μ., ΚΑΠΗ ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
  • Αποτρέπουμε την διακοπή εάν αντιληφθούμε κάποιον να πάει να κόψει το ρεύμα και ειδοποιούμε την επιτροπή
  • Εάν πρόκειται να μας κόψουν ρεύμα ή γνωρίζουμε τέτοια περίπτωση ειδοποιούμε την επιτροπή
  • Σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα ειδοποιούμε την επιτροπή για άμεση επανασύνδεση και μετά πέρνουμε την διευθήντρια στην ΔΕΗ Γλυφάδας στο: 2109600699 και απαιτούμε άμεση επανασύνδεση.
Επίσης, ανακοίνωση της επιτροπής σωματείων, κινήσεων, συνελεύσεων
"ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ":

ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
Ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια συνδέεται με τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι ενάντια στη μακροχρόνια λιτότητα και εξαθλίωση των μνημονίων που μας οδηγούν η κυβέρνηση, η τρόικα, το κεφάλαιο και οι τραπεζίτες.
Δεν υποκύψαμε στον εκβιασμό και τις απειλές της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, ότι «αν δεν πληρώσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ, θα μείνουμε χωρίς ρεύμα». Πρώτο αποτέλεσμα του κινήματος είναι ότι δεν έχουν υλοποιήσει μέχρι τώρα διακοπές του ρεύματος λόγω της μη πληρωμής των χαρατσιών σε σπίτια. Ήταν η αντίδραση σε κάθε γειτονιά με συλλογικό, μαζικό και οργανωμένο τρόπο, που τους έκανε να υποχωρήσουν και που θα τους αναγκάσει και στο μέλλον να ξεχάσουν τέτοια εκβιαστικά διλήμματα.
Η κυβέρνηση αποφασισμένη πάση θυσία να χρεοκοπήσει το λαό για να μην χρεοκοπήσουν τα συμφέροντα που εκπροσωπεί επιχειρεί να μεταφέρει την είσπραξη του χαρατσιού στις εφορίες. Σαν κλέφτης δηλώνει ότι θα βάζει και άμεσα χέρι στο μισθό και τις συντάξεις μας, για να φανεί συνεπής  στο αμόκ φοροληστείας που προσπαθεί να  επιβάλει.
Όμως εμείς δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά πιο δυναμικά, πιο μαζικά, μέχρι την οριστική κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ και κάθε άλλου χαρατσιού. Γιατί γνωρίζουμε πως: η άρνηση πληρωμής του χαρατσιού είναι έμπρακτη συμβολή στην ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Ø  Να καταργηθεί το χαράτσι, να σταματήσει η φορομπηξία του λαού. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! Δεν χρωστάμε σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ. Δεν εκβιαζόμαστε.
Ø  Καμία απόπειρα διακοπής ρεύματος δεν θα περάσει.
Ø  Να πληρώνονται στη ΔΕΗ οι λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι.
Πέμπτη 29/3/2012: Ημέρα Δράσης στα καταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα.
Παρασκευή 6/4/2012 στις 6 μμ: Συγκέντρωση στη ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη (παράσταση στο διευθύνοντα σύμβουλο) και μετά πορεία και παράσταση στο Υπουργείο Οικονομικών.
Καλούμε τα σωματεία εργαζομένων στη ΔΕΗ και όλα τα συνδικάτα    να πάρουν μέρος στη κινητοποίηση.
.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτή την πολιτική και όσους τη στηρίζουν
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ

(Αναφαίρετο δικαίωμα να κρίνω διαχρονικά οτι συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο μιας Πόλης που γνωρίζω αρκετά καλά, και το σύνολο των ομαδοποιημένων δραστηριοτήτων ενάντια σε αδικίες που αφορούν πολίτες, καθώς και τον τρόπο και τα κριτήρια διαδικασιών και τελέσεως αυτών)

Όντας Γλυφαδιώτης και ο πρώτος που αντέδρασε δημόσια στο ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών, καθ' όλα ανέντιμη και άδικη πολιτική πράξη για γνωστούς λόγους, ουδέποτε διαπίστωσα οτι υπάρχει έστω και ένας ειλικρεινής, ο οποίος ζήτησε να συνδράμει.

Άρα υπάρχει η βασική διαπίστωση οτι όπου ισχύει το δίκαιο του ενός δεν παρεμβαίνει κανείς εκ των υπολοίπων, ενω σε περιπτώσεις που θίγονται περισσότεροι του ενός, πάντα υπάρχει η διαπίστωση ομαδοποιήσεων και σύμπραξης, που υποκρύπτει πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες πλην του αδιαμφισβήτητου δικαίου.

(Ο σημαντικότερος λόγος που απαξιώνω απόλυτα το σύνολο των κομμάτων, και πολιτευομένων, και διαφένεται ο δόλος των ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας)

Θυμίζω οτι το 1999 μου έγινε παράνομη και καταχρηστική παραβίαση οικογενειακού ασύλου, χωρίς την τέλεση καμίας παράνομης πράξης, και το σύνολο των διωκτών μου εισαγγελικών λειτουργών, δημοσίων υπαλλήλων διορισμένων απο πολιτικούς στο υπουργείο επικοινωνιών, και διευθαρμένων μέχρι το κόκκαλο, υπόδικων για χρηματισμό επανελλημένα, καθώς και των σχεδιαστών και οργανωτών αστυνομικών του οικίου τοπικού τμήματος Τερψιθέας, απεφάσισαν σε μια χώρα μπάχαλο κατα παράβαση όλης της κείμενης νομοθεσίας, να κατάσχουν οτι έβρισκαν στο χώρο.

(Το θέμα δεν εχει λήξει, απλά είμαι σκεπτόμενος εαν πρέπει να προχωρήσω περισσότερο, διότι αυτοί που σχεδίασαν και οργάνωσαν την επιχείρηση, είναι βέβαιο οτι στη συνέχεια θέλουν απο δέκα ζωές εργασίας ώστε να αποπληρώνουν τη ζημία.)

Θα τονίζω ποιών προδιαγραφών είμαι, και πόσο πρόστυχοι είναι οι μετέχοντες των εξουσιών, που σε αυτη τη χώρα όλα γίνονται πρόχειρα στο γόνατο, και χωρίς κανένα σεβασμό σε οτι ισχύει Συνταγματικά και νομικά. 

Οι σκεπτόμενοι πολίτες γνωρίζουν οτι ποτέ μια διαπλεκόμενη κατάσταση δεν εχει ίχνος ειλικρείνιας, άρα πως θα μπορούσε να υπάρξει η αλήθεια δια μέσω αυτών που δεν πλήρωναν τίποτα απο τις οφειλές τους προς το δημόσιο;

O πολίτης εναντι των αυταπόδεικτα απατεώνων διαπλεκομένων, και πολιτευτών που παράνομα διέγραφαν τα χρέη τους ώστε να τους φτιάχνουν την εικόνα χειραγωγώντας  εντυπωσιασμένους ημιμαθείς, και ηλιθίους βάση της μετεξέλιξης και του παρόντος, είχε μονη οδό την ακροτελεύτεια διάταξη του ΣΥΝΑΓΜΑΤΟΣ όντας ο πρώτος ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, την εποχή που ήταν όλα καλά για όλους τους υπολοίπους.

Είναι γνωστό οτι πρίν υπάρξει η συγκεκριμένη ενέργεια είχα μετάδώσει επανελλημένα διαμαρτυρόμενος για όσα ισχύουν στην Ελλάδα, με τον  τότε Πρωθυπουργό Σημίτη ο οποίος παράνομα αποφάσισε κατά παράβαση του Συντάγματος να διαγράφούν εκατομμύρια οφειλών των διαπλεκομένων, ενω ο απατεώνας μετά απο δεκάδες Αιτήσεις δεν πέρασε στο κοινοβούλιο μια μεταρρύθμιση νομιμοποίησης όσων είχαν καταθέσει σύνομα και νομότυπα Αιτήσεις για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία τοπικών Ραδιοφωνικών σταθμών.

Κάποιοι ως πρωτεργάτες του χώρου στην Ελλάδα πληρώσαμε το μάρμαρο με διώξεις και κατασχέσεις πρίν την δημιουργία νομικού πλαισίου, ώστε να υπάρξουν ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, που ακούτε και βλέπετε όλοι.

Στη συνέχεια οι προδότες της κομματοκρατίας λειτούργησαν ως φασίστες νομιμοποιόντας τις δικές τους παρανομίες (βλεπε Έβερτ) ενω σκόπιμα υπονόμευσαν αυτούς που έβαλαν τον θεμέλιο λίθο, πλήρωσαν παράβολα, κατέθεσαν μελέτες και Αιτήσεις, πλήρωσαν Φ.Π.Α για αγορά εξοπλισμών, πλήρωναν τα μαλλιά της κεφαλής τους στη ΔΕΗ για λειτουργικά έξοδα, και έπρεπε να συνεχίσουν να διώκονται ώστε στη συνέχεια να τρώνε οι διαπλεκόμενοι, να στηρίζονται απο έμμισθους παπαγάλους πολιτευτές και κόμματα ανάξιων, να διορίζονται αργόμισθοι απο βολευτές γνωστούς και μη εξαιρετέους, και όλα όσα πλέον γνωρίζουν όλοι.

Ο βαλλόμενος πολίτης που δεν ήταν απατεώνας και αντέδρασε δημόσια, είναι γνωστό τι εχει υποστεί, γιατί αμέσως μετά υπήρξε και δεύτερη κατάσχεση και όσα συνεπάγονται, και δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα που ακόμα και σήμερα το παίζουν ΚΙΝΕΖΟΙ με οσα συνεχίζουν να υφίστανται με την απραξία και τον στρουθοκαμηλισμό του συνόλου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος,

ΥΓ: Είναι γνωστό σε μια χώρα ανάξιων και απατεώνων, οτι οι απατεώνες καλύπτονται και διαβιούν στο χώρο στα μουλωχτά και σήμερα , ενω όσοι ήταν έντιμοι και έδωσαν τη μάχη με ειλικρείνια  υπονομεύθηκαν απο το σύνολο και οδηγούνται σε φυσική εξόντωση με πολιτευτές ενημερωμένους, και με πολίτες ενημερωμένους.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, όταν διαπιστώνεις τη  μπαμπεσιά  και μόνο  μπαμπεσιά πολιτευτών,  και ειδικά στη ΓΛΥΦΑΔΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνέλευση της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">