ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταγγέλω δημόσια τον Δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη

Καταγγέλω δημόσια τον Δήμαρχο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Παρακολουθούμε σχεδόν εδώ και δύο χρόνια την κατιούσα και ''τυχοδιωκτική''  πορεία μιας ολιγομελούς συλλογικότητας εκλεγμένων στη Γλυφάδα με αρχηγό τον Κώστα Κόκκορη, που καπηλεύεται την λαϊκή εντολή των συνδημοτών μας που τους επέλεξαν και τους ψήφισαν, όπως και το σύνολο των δημοτών στη πόλη μας. 

Καταγγείλαμε δημόσια και επώνυμα τις πρακτικές  όσων εχουν εκλεγεί στη Γλυφάδα επανελλημένα στο παρελθόν, και περιμέναμε σύμφωνα με το σύνολο των δεδομένων που γνωρίζουν όλοι οι δημότες, να υπάρξει εστω και ετεροχρονισμένα μια διοίκηση και ενας δήμαρχος με σεβασμό στους θεσμούς, τον κώδικα των ΟΤΑ, όσων θεωρούνται αυτονόητα και συνταγματικά καθιερωμένα, όπως και τον ρόλο τους στη τοπική κοινωνία.

Ακόμα και σε περιπτώσεις ζώων μετά την πάροδο κάποιου χρόνου και συνεχόμενων διαδικασιών, υπάρχει αντίληψη και κατανόηση, κάτι το οποίο δεν διαπιστώνουμε σε αρμοδίους εκλεγμένους και ειδικά στη Γλυφάδα, όπως και σε αρκετές περιπτώσεις συνδημοτών μας οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους άλλους οτι δεν γνωρίζουν τι εχει συμβεί και συνεχίζει να υφίστατε.

Αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και του πολιτισμού είναι ο κάθε δημότης στη Γλυφάδα, και ο κάθε ενας βάση των δυνατοτήτων και των ενεργειών του δηλώνει παρόν, και συνδιαμορφώνει την μετεξέλιξη. (Πραγματικά μετά το σύνολο όσων εχουν τελεστεί και εκτελεστεί στη Γλυφάδα με απόλυτη ανευθυνότητα αρμοδίων, το σύνολο των ενεργειών του δημότη, και την καθολικότητα απραξίας αυτών που ζητούν θέσεις, προνόμια, και αρμοδιότητες, πιστοποιείται το ακατάλληλο πλαισίωσης και νομιμοποίησης συγκεκριμένων θέσεων και προσώπων στη πόλη μας)

Καταγγέλω δημόσια τον Δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη, για την αυταπόδεικτα μη ανάληψη ευθύνης σε τοπικό ζήτημα δημότη, ο οποίος του γνωστοποίησε επανελλημένα τι εχει συμβεί και υφίστατε, όπως και το σύνολο της σημερινής διοίκησης στη Γλυφάδα, που ζήτησαν και έχουν  την διαχείρηση και τις αρμοδιότητες στη πόλη μας (Διαχείρηση και αρμοδιότητες, συνεπάγονται και ευθυνών, τις οποίες ουδείς θέλει να αναλάβει.)

Δεν μπορεί να υπάρχει διαχρονικα ασάφεια και υποκρισία. Κάποιοι με πλήρη οργάνωση σε τοπικό επίπεδο, αποφάσισαν επανελλημένα και βάση σχεδίου, την φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη, ο οποίος σύνομα είχε ακολουθήσει οτι προέβλεπε η κείμενη νομοθεσία. (Δεν θα εξετάσουμε τους λόγους και τις σκοπιμότητες, είναι αυτονόητα, όλοι γνωρίζουμε οτι σε ισχύ είναι τα άτυπα, και οχι τα θεσπισμένα συνταγματικά καθιερωμένα.)

Όλοι εχουν διδαχθεί τι ισχύει Συνταγματικά και ποιές είναι η υποχρεώσεις του Κράτους, και όσων υπηρετούν το Κράτος και τον πολίτη, και τι ισχύει. (Το απόλυτο της υποκρισίας, και της αυθαιρεσίας)

Ο Πολιτευτής ελεύθερα επιλέγει την εκπροσώπηση των πολιτών, και ο πολίτης ελεύθερα επιλέγει την δραστηριοποίηση του σε όποιο τομέα επιθυμεί και μπορεί να ανταποκριθεί.

Απο την στιγμή που ο πολίτης επέλεξε την δραστηριοποίηση του χωρίς διαπλοκές και ρουσφέτια και εκτεθειμένος δημόσια, σύνομα κατέθεσε οτι απαιτείται, και στη συνέχεια το μόνο που υπάρχει ως αποτέλεσμα των ενεργειών της επίσημης πολιτείας  και όσων μετέχουν, (που η δική τους υποχρέωση είναι αρχικά ο σεβασμός στο Σύνταγμα) είναι ενέργειες φυσικής εξόντωσης του Πολίτη, υπάρχει αρχικα Προδοσία, και στη συνέχεια ακαταλληλότητα εκλεγμένων.

Θεωρώ οτι με πλήρη επάρκεια και με σειρά Αιτήσεων ενημέρωσα εκτός των θεσμικά εκπροσώπων σε επίπεδο Χώρας, και τον σημερινό Δήμαρχο Γλυφάδας, Κώστα Κόκκορη.
(Πλήν της δημοσιοποιημένης καταγγελίας, και των αιτήσεων σε τοπικό επίπεδο προς τον δήμαρχο και την σημερινή διοίκηση, σύντομα θα υπάρξει και η τελική Αίτηση πρός το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, και πλήρης ενημέρωση του συνόλου των εκλεγμένων στη Γλυφάδα.) 

Αμέσως μετά, θα υπάρξουν οι απαιτούμενες ενέργειες σύνομα και όπως επιβάλλεται.

Δεν εχουν κανένα δικαίωμα όσοι ζήτησαν την εκπροσώπηση και παράλληλα την διαχείρηση και αρμοδιότητες, να κωφεύουν μετά την πάροδο τόσων ετών, και αιτήσεων, και να κλείνουν τους οφθαλμούς σε ενέργειες κατευθυνόμενες, με στόχο την φυσική εξόντωση δημότη πολίτη ο οποίος δεν υπήρξε απατεώνας, ούτε υπάρχει ενδεχώμενο να γίνει.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004........ Mόνο Κατασχέσεις, και σήμερα έχουμε 2012, και τώρα τι γίνεται;

(ΘΥΜΑΣΕ να πολιτευτήκαμε εμείς, η να ζητήσαμε το ελάχιστο αντάλλαγμα;)

(Η μήπως θυμάσε σε τοπικό επίπεδο τόσες δεκαετίες την δημόσια προσφορά του Κόκκορη και των υπολοίπων σε αρκετές περιπτώσεις, τους γνώριζες, η είχες ακούσει το ελάχιστο;)

(Εαν δεν υπάρξει εστω και ελάχιστη απόκλιση της λαθεμένης νοοτροπίας και πρακτικών, το παρόν που ενοχλεί το σύνολο των ελλήνων είναι απλά η αφετηρία, αναλογίσου τη συνέχεια)

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πλήν της συνολικής απραξίας όλων όσων ζήτησαν και ζητούν την εκπροσώπηση, δεν υπάρχει ούτε ενα δείγμα γραφής οτι αυτό ισχύει σύνομα και με διαφάνεια, χωρίς τις γνωστές τετριμένες πρακτικές που οδηγούν και οδήγησαν σε πλήρη καθολική υποβάθμιση την Χώρα και το πολίτευμα.

*Θεωρώ καλύτερη την δημόσια έκθεση αιτήσεων, και καταγγελιών, απο την κατάθεση μόνο στο Δήμο, η Υπουργεία, χωρίς διαφάνεια  και ενημέρωση του συνόλου.

*Δεν πρόκειται να γίνω συκοφάντης, πέραν της αλήθειας τίποτα άλλο, είναι γνωστό οτι ήμουν υπέρ της εκλογής Κόκκορη στη Γλυφάδα εξετάζοντας όλα τα δεδομένα, και θεωρόντας καλύτερη επιλογή αυτόν έναντι του επαγγελματία πολιτικού και προϊόν οικογενειοκρατίας.

ΥΓ 2: Ότι σκέψεις η όσες σκέψεις μπορεί να κάνει κάποιος τις εχω κάνει πρίν απο το σύνολο και πολλές περισσότερες, άρα δεν μας ενδιαφέρει τι επεξεργασία κάνουν η γίνεται απο το σύνολο.
Ποιο είναι το τελικό παραγώμενο εχει σημασία για το σύνολο, και την μετεξέλιξη που αξίζει στο σύνολο, με την συμμετοχή και τον ρόλο αυτών που επιθυμούν να εκλέγονται.

Υπάρχει δεδομένα καθιερωμένα σε ισχύ απόλυτα λαθεμένη νοοτροπία που έχουν σήμερα πολλοί, όταν κάποιος οι κάποιοι εχουν διαμορφωθεί με λάθος χαρακτηριστικά, το σύνολο της επεξεργασίας που κάνουν είναι λαθεμένη ενέργεια.

(Αυτο που έκανα και κάνω τα τελευταία χρόνια, είναι η τήρηση των ενδεδειγμένων κατ' αυτούς χαρακτηριστικών, άρα υπάρχει η δυνατότητα κρίσης τι ακριβώς επιδιώκουν και θέλουν παρασιτικά διαβιούντες, οι οποίοι εχουν τους τρόπους και τα μέσα να επηρρεάζουν το σύνολο, να πλαισιώνουν, και στη συνέχεια απόλυτα ανεύθυνα να ζημιώνουν τον πολίτη,  και να καρπώνονται περισσότερα με απατεωνιές υπηρετώντας διαπλεκόμενους.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταγγέλω δημόσια τον Δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">