ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι φάσεις και τα γκολ από τον αγώνα της Γλυφάδας κόντρα στην ομάδα της Καλαμάτας



Οι φάσεις και τα γκολ από τον αγώνα της Γλυφάδας μας κόντρα στην ομάδα της Καλαμάτας, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Football League 2.

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα μας εναντίον της ιστορικής Καλαμάτας. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς για την Γλυφάδα μας καθώς μόλις στο 6' η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ με τον Κρητικό. Έπειτα η ομάδα μας ανέβασε στροφές με σκοπό να κλείσει τους Καλαματιανούς στο μισό γήπεδο, με αποτέλεσμα η πίεση να φέρει ένα κερδισμένο πέναλτι από τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, με τον ίδιο να εκτελεί, αλλά ο Κοψαχείλης να του αρνείται την ισοφάριση.
Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας ήξεραν ότι πρέπει να πετύχουν το γρήγορο γκολ, όπως κι έγινε με τον Καραχάλιο, έχοντας μόλις επιστρέψει από την ανάπαυλα του ημιχρόνου φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα στο 48'. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 53', η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα με γκολ του αρχηγού Γιώργου Καζαντζή.

Η πίεση όμως δεν σταμάτησε εκεί και μετά από αρκετές ευκαιρίες (δυο δοκάρια), ο Βασιλόγιαννης μετά από προσωπική ενέργεια κέρδισε ακόμα ένα πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε ο Γιάννης Ταραλίδης και διαμόρφωσε το τελικό 3-1, στέλνοντας την Γλυφάδα μας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την προσπάθεια της ομάδας μας στήριξαν περισσότεροι απο 400 φίλοι της Γλυφάδας με παλμό και ενθάρρυνση στην ομάδα μας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ και περίπου 150 εκδρομείς-φίλοι της Καλαμάτας βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου όπου μετά από εντολή του προέδρου μας, κύριου Γιώργου Καλογερόπουλου, η τιμή του εισιτηρίου για τους φίλους της Καλαμάτας μειώθηκε στα 5 ευρώ από τα 10 ευρώ που ήταν αρχικά.
Θα ακολουθήσει και βίντεο με τα γκολ του αγώνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν):Λιώνης, Παραράς, Ταραλίδης, Ανδρίκος, Τσιάτσιος, Βασιλόγιαννης, Καζάντζης, Κολοτούρος, Παπαδήμας (39’ Πετρόπουλος), Καραχάλιος (69’ Στρατάκης), Κόκκαλης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιώργος Μπένος): Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκου, Αλεξανδρόπουλος (46’ Πούτσι), Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Μπεγέτης (84’ Αθανασόπουλος), Κρητικός, Χρυσανθόπουλος, Τσαγκαράκης, Κωστής (68’ Δρούγας).

img_5871_1

viktorasΕν τω μεταξύ διαψεύδοντας  δημοσιεύματα οπαδικής εφημερίδας που πρόσκειται στην ΑΕΚ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας κύριος Βίκτωρας Ρέστης (ο οποίος δεν ''μετέχει'' σε κανένα Μ.Μ.Ε)Αγανακτισμένος από την έκταση που δόθηκε σε ένα ανύπαρκτο θέμα που αφορά την εμπλοκή του και οικονομική στήριξη στην ΑΕΚ δήλωσε τα εξής: «Σέβομαι απόλυτα την ιστορία του συλλόγου αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο καμιά οικονομική επένδυση στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός από την συμμετοχή μου στον ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ομάδα που δημιούργησε, στήριξε και στηρίζει ο όμιλος ΡΕΣΤΗ από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ότι άλλο επικαλούνται κάποιοι δημοσιογράφοι και κύκλοι που κινούνται στα παρασκήνια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τους.»


Κλείνοντας την ανακοίνωση του ο κύριος Βίκτωρας Ρέστης τόνισε «Η ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του.»

glyfadafc.gr

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εαν υφίστατε υποκρισία σε τοπικό επίπεδο στη ΓΛΥΦΑΔΑ, το κρίνουν οι δημότες.
(Είναι σαφές οτι αποδέχομε τον τίτλο ΓΛΥΦΑΔΑ σε οτι υπάρχει σε τοπικό επίπεδο χωρίς να υποκρύπτεται ίχνος καπηλίας)

Αυτό όμως δεν μπορεί να ισχύει μονομερός, ισχύει στο σύνολο, και δεν εχω διαπιστώσει το επίπεδο αποδοχής σε κάποιους συμπολίτες μας που δηλώνουν οτι ενδιαφέρονται, και άλλοι άλλες θέλουν να εκλέγονται.
(Η ΓΛΥΦΑΔΑ υπάρχει ως σλόγκαν πίσω απο οτιδήποτε σε τοπικό επίπεδο, και σε κάποιες περιπτώσεις υπέρμετρα μεγιστοποιημένη, το θέμα είναι αν πιστοποιούνται  οι προδιαγραφές, και η ειλικρείνια αυτών που ενδιαφέρονται, η εκλέγονται)

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι φάσεις και τα γκολ από τον αγώνα της Γλυφάδας κόντρα στην ομάδα της Καλαμάτας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">