ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκρηξη στα γραφεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης


Αρκετές υλικές ζημιές προκάλεσε η μεταμεσονύκτια έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε γραφεία παραρτήματος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Νέο Κόσμο.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από γκαζάκια. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε, καταστράφηκαν ολοσχερώς τα γραφεία του ισογείου και ΙΧ αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα απ' έξω.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, πριν επεκταθεί και στους άλλους ορόφους του κτιρίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση, πάντως το βέβαιο είναι οτι υπάρχει και έχουμε πολυ καλή Διοικητική Μεταρρύθμιση, όπως και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, απο την στιγμή που γνωρίζουν ολοι πως εχει παταχθεί απόλυτα η γραφειοκρατία, όπως και η υποκρισία, και όλα τα ζητήματα του πολίτη διευθετούνται σε λίγες ώρες, ημέρες, μήνες, χρόνια, δεκαετίες, ίσως και ποτέ.

Άλλωστε δεν πειράζει εαν δεν διευθετείται τίποτα όσων αφορά τον πολίτη, απο την στιγμή που έχουμε χιλιάδες έμμισθους και αρκετούς της καθεστηκυίας τάξης, που ο ρόλος τους είναι να παρακολουθούν και να το παίζουν Κινέζοι ενω θέλουν την επανεκλογή τους.





Δείτε το βίντεο.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκρηξη στα γραφεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">