ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε


Διαβάστε τι δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τις συνεργασίες σε συνέντευξη του, στην ΝΕΤ FM (Eνα απο τα πολλά χωρίς άδεια λειτουργίας κρατικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα) και στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ .....

Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτούς οι οποίοι έχουν τους ίδιους στόχους. Αν έχουν στόχο την έξοδό μας από την Ευρώπη, την καταγγελία των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας, την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης και την ανατροπή της αστικής δημοκρατίας δεν μπορούμε να συνεργαστούμε».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Άρα μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορείτε να συνεργαστείτε»;

Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Έχουμε ένα κοινό στόχο με το ΠΑΣΟΚ, ο κοινός στόχος είναι να παλέψει η χώρα την παραμονή της μέσα στην ευρωζώνη και να πετύχει το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής...Από εκεί και πέρα το ΠΑΣΟΚ απέτυχε και διαχειριστικά πέρα από πολιτικά. Καμία από τις προβλέψεις που έκανε δεν μπόρεσε να τις ικανοποιήσει». 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Πώς μπορείτε λοιπόν να συνεργαστείτε»; 

Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Για αυτό και ζητάμε ψήφο αυτοδυναμίας, ως εργαλείο. Ζητώ από τον ελληνικό λαό καθαρή εντολή στη ΝΔ και στην περίπτωση που δεν υπάρξει η καθαρή εντολή, λέω ότι μπορούμε να συνομιλήσουμε με αυτούς με τους οποίους ταυτιζόμαστε σε στόχους». 

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η σημερινή δημοκρατία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ψευδής απολυταρχική διακυβέρνηση εκ μέρους μιας ελίτ ολίγων, που την εφαρμόζει μια ολόκληρη στρατιά παραπλανημένων τζαμπατζήδων, που έχουν πείσει τους εαυτούς τους ότι οι γραφειοκρατικοί ρόλοι που κατέχουν είναι απαραίτητοι και αξιότιμοι….
Παράλληλα, οι ρόλοι αυτοί αποτελούν σκαλοπάτι για την επόμενη δουλειά τους, που κι αυτή θα είναι ακόμη πιο «απαραίτητη και αξιότιμη»!

Με κάθε διαδοχική ανάδυσή τους στη γραφειοκρατική κλίμακα, αυξάνεται και η εξουσία τους, όπως και τα προνόμιά τους, μέχρι που απαιτούν να αποκαλείς και τους ίδιους «αξιότιμε κύριε», «εντιμότατε», κλπ.

Στο δικό μου λεξικό, μεταξύ άλλων ορισμών, το λήμμα «τιμή» έχει να κάνει με την αρετή κάποιου, κάτι που αμφιβάλλω αν ισχύει στη περίπτωση της πολιτικής καθεστηκυίας τάξης.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Με τιμή μόνο προς αληθινούς Δημοκράτες,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σύμφωνα πάντα με την λογική του κ.Βαρβιτσιώτη και ομοίων αυτού, λόγω του οτι συγγενικό δικό μου πρόσωπο είχε γίνει δήμαρχος Γλυφάδας, και με τη συναίνεση όλων των πολιτευομένων και δημοτών εκείνης της περιόδου, (άλλες εποχές, όπως και άνθρωποι με αξιοπρέπεια και ήθος) δικαιωματικά μου αρμόζει η συγκεκριμένη θέση και ρόλος στην τοπική κοινωνία. (Προσωπικά ουδέποτε είχα την επιθυμία να πολιτευτώ, περίμενα απο τους πολιτευομένους να πληρούν έστω και το ελάχιστο των προδιαγραφών εκπροσώπησης του πολίτη, κάτι το οποίο αποδεδειγμένα δεν ισχύει) 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις, και ενω είχε ακολουθηθεί η σύνομη διαδικασία απο τον πολίτη.

Ουδέποτε διαπίστωσα το ελάχιστο του ενδιαφέροντως αυτών που πολιτεύονται, αμοίβονται, και αναλαμβάνουν θέσεις εκπροσώπησης, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, πλήν του Προέδρου της Δημοκρατίας,

Και σήμερα εν ετη 2012, ενω ο Μιλτιάδης και οι υπόλοιποι της καθεστηκυίας τάξης πληρώνονται
και έχουν σαφή ρόλο, γνωρίζουμε όλοι οτι υπάρχει το απόλυτο της απραξίας, διότι υπηρετούν και εκπροσωπούν μόνο συγκεκριμένους, και οχι το σύνολο.

Θέλεις να γίνεις Δήμαρχος στη Γλυφάδα Μιλτιάδη; (Δεν θα γίνεις, ακόμα και εαν συμπράξουν όλοι οι διαπλεκόμενοι, και όλα τα Μ.Μ.Ε) όσο θα υπάρχουν έντιμοι συμπολίτες και Δημοκράτες Δημοκράτισσες ΑΛΗΘΙΝΑ. και θα διαπιστώνουν ποιός είναι ο ρόλος σας, και τι κάνατε και κάνετε ακόμα και σήμερα.

*Γνωρίζουν κάποιοι οτι χωρίς καμία πολιτική  η οικονομική στήριξη παραγόντων, θέσαμε ενα Δημοκρατικό λίθο στα ερτζιανά της Γλυφάδας, και για όσο χρόνο διήρκησε αυτό. (Αυτοί που πολιτεύονται και πληρώνονται εξαπατούν το σύνολο, διότι ουδέποτε υπήρξε η διαπίστωση οτι γίνονται αρωγοί του δημότη και των δημοτών, ώστε να αναβαθμίζεται η τοπική κοινωνία πολιτισμικά, και Δημοκρατικά. )

Συνεχίστε με την λογική οτι οι δημότες τρώνε την φόλα,  για τη Γλυφάδα την Δυνατή Μαζί να προχωρήσουμε με Ανοιχτούς Ορίζοντες και Αριστερές παρεμβάσεις.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Δεν  μπορούμε να συνεργαστούμε, ούτε να εκπροσωπήσετε επάξια τον πολίτη μπορείτε.

(Υπάρχει σε τοπικό επίπεδο ο Βίκτωρας ο οποίος δηλώνει οτι δεν είναι ιδιοκτήτης και μέτοχος σε κανένα Ραδιοτηλεοπτικό Μ.Μ.Ε, ακριβώς το ίδιο είναι και η εκπροσώπηση του συνόλου απο εσάς. Τόσο ειλικρεινής και έντιμη.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">