ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γνωρίζετε Ελληνικά στη Γλυφάδα;


Με λίγες προτάσεις και ουσιαστικές λέξεις με περιεχόμενο, και ενα ερώτημα, γνωρίζετε Ελληνικά στη Γλυφάδα;

Επιτέλους σταματήστε τη διαδικασία προβολής πολιτικών, και τετριμένα πεζά και ανούσια ανέκδοτα προσφοράς νέων πολιτικών που δεν πάνε για τα λεφτά.

Σε αντίθεση με πολλούς απο εσάς, εχω ακολουθήσει τις περισσότερες ενέργειες ώστε να υπάρξει απόδειξη οτι υπάρχει μια εξαίρεση του κανόνα. (Στη πολιτική δεν υπάρχει ούτε μια εξαίρεση του κανόνα λαμογίων και ανεύθυνων)

Ελεος..... και σταματήστε τις προσπάθειες επηρρεασμού, γιατί προσωπικά σε εμένα η συγκεκριμένη διαδικασία λειτουργεί με αντίθετο τρόπο απο άλλους πολίτες.

Απόδειξη, αποδείξεις και τίποτα άλλο απο αυτούς που προσπαθείτε να λανσάρετε. ΤΩΡΑ οχι μετά την εκλογή των λαμογίων. (Υπάρχει η υπάρχουν αποδείξεις απο τα καμάρια σας που έχουν διάθεση προσφοράς;)

Την είδαμε δεκαετίες την προσφορά των πολιτικών. Οτι και να τους προσφέρεις με καλή διάθεση και αφιλοκερδός γίνετε σκατά και υπονομεύσεις ως ανταπόδοση απο αυτούς.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Εχετε το θράσος ακόμα και σήμερα να μιλάτε για προσφορά, ειδικά εσείς οι βουλευτές στη Β.Αθηνών; ( Η Υποκρισία εχει κάποιο ΟΡΙΟ και σήμερα έχουμε 2012 )

YΓ 2: Η αποψη μου στη φώτο για την αριστερά και τη δεξιά. (Είτε αριστερά το κοιτάξεις, είτε δεξιά, είναι το ίδιο όπλο δολοφόνων, και κάνει ακριβώς την ίδια ζημιά)
Είτε στα χέρια δεξιών είτε στα χέρια αριστερών το αποτέλεσμα είναι το ίδιο απο τη στιγμή που πατήσεις τη σκανδάλη.

Ανεύθυνοι και υποκριτές όλοι, και δεν υπάρχει ίχνος διαφοροποιήσεων στην άσκηση πολιτικής απο δεξιούς η αριστερούς. (Σε μια χώρα που δεν υπάρχει οργανωμένο κράτος και καμία διάθεση πράγματικής οργάνωσης, ώστε να ισχύουν τα Συνταγματικά και νομικά δεδομένα, και σαφώς οχι τα άτυπα, όλοι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, και εαν υπάρχει έστω και μια εξαιρεση του κανόνα, προκαλώ δημόσια να υπάρξει ΑΠΟΔΕΙΞΗ.)

(Αλλωστε επώνυμα και δημόσια γράφω, και οι δημότες γνωρίζουν τι εχει τελεστεί στη ΓΛΥΦΑΔΑ)

(Είσαστε ΟΠΑΔΟΙ του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ και του ΘΕΑΤΡΟΥ στη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ακομα και ΣΗΜΕΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ;)

Όσο φανατικός και να είσαι, η όσο πορωμένος, ακόμα και με παρωπίδες υπέρ του ενός η άλλου ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ, δεν πρέπει να ξεχνάς οτι προτίστως είσαι άνθρωπος. (Ζείς σε μια κοινωνία που αρχικά το θεμελιώδες είναι η προστασία του υψηλότερου αγαθού, της ΖΩΗΣ σου)

ΕΧΟΥΜΕ να κάνουμε με ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του ΠΟΛΙΤΗ, απόλυτα ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ, που δεν αναλαμβάνουν οτι συνεπάγεται του ρόλου που έχουν, και για αυτό αμοίβονται.

Eχουμε να κάνουμε με περιπτώσεις ΖΩΩΝ, η ανθρώπων και παράλληλα αμοιβόμενων με σαφή ρόλο στην Ελληνική κοινωνία;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γνωρίζετε Ελληνικά στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">