ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου στη Τερψιθέα Γλυφάδας

egkainia_gipedo_terpsithea
Διαχρονικά σε αντίθεση με ολα αυτά που πραγματικά ενοχλούν τους έλληνες, και με το σημαντικότερο όλων την υποκρισία, εδω όλα γράφονται με το ονομά τους, όπως στο παρελθόν όλα τα λέγαμε με το ονομά τους.

Συγχαρητήρια σε όσους προσπαθούν ώστε να υπάρξει αναβάθμιση σε αυτή τη πόλη, όπως και όπου μπορούν, όμως γνωρίζουμε καλά και με επάρκεια τι υφίστατε και σε ποιά βάση.

Όσοι και όσες ακόμα και σήμερα στρουθοκαμηλίζουν δεν εχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, διότι όπως προσωπικά επι δεκαετίες αναγνωρίζω τα θετικά και αρνητικά πεπραγμένα όπου υφίσταντε, κάτι ανάλογο επρεπε να ισχύει και στον αντίποδα.

Λυπάμε για λογαριασμό όσων είναι των δυο μέτρων και σταθμών, και εχουν στραβισμό μόνο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, και για συγκεκριμένους λόγους.

Όσοι και όσες εχετε χρόνο, και μπορείτε, να πάτε στο ανακαινισμένο γήπεδο, το οποίο ανακαινίστηκε χάρη στην προσπάθεια πολλών ανθρώπων που το είχαν δρομολογήσει εδω και πολλά χρόνια, και σαφώς δεν είναι μέλη μιας συγκεκριμένης παράταξης.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όλοι όλες και όλα κρίνονται, και σαφώς ο ερασιτεχνικός αθλητισμός όπως και οι υποδομές αυτού είναι σημαντικά θέματα για μια τοπική κοινωνία, όμως υπάρχουν και σημαντικότερα για τα οποία διαχρονικά οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά εχουν στραβισμό, και ο νοών νοείτο κυριες και κύριοι της Γλυφάδας.

YΓ 2: Περισσότερη υφιστάμενη υποκρισία απο αυτη που υπάρχει στη Γλυφάδα δεν υπάρχει που θε νά αλλού. (Με όλες αυτές τις μεθοδευμένες ενέργειες και πρακτικές αυτών που ζητούν την εκλογή, και εκλέγονται ωστε να διευθετήσουν αποκλειστικά τα δικά τους ζητήματα, και στη συνέχεια την υποκρισία που υφίστατε.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου στη Τερψιθέα Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">