ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος Δεσμεύεται και Εγγυάται !!!

Εγγυόμαστε Αυτοδύναμη Ελλάδα σε τρία χρόνια τονίζει ο Βενιζέλος από τη Λάρισα Σε τρία χρόνια το πολύ, η Ελλάδα μπορεί να γίνει πάλι Αυτοδύναμη. Το εγγυόμαστε, τόνισε μιλώντας από τη Λάρισα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να συγκροτήσει τον εθνικό συναγερμό που χρειάζεται.

Την άλλη Κυριακή, πρόσθεσε, κρίνεται το μέλλον αυτής και της επόμενης και της μεθεπόμενης γενιάς, επαναλαμβάνοντας με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο. Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά για αλαζονεία, χρεώνοντας ανάλογη στάση σε Κουβέλη, Τσίπρα. Αναφερόμενος σε ετερόκλητες αντιμνημονιακές δυνάμεις είπε «Ας ζητήσουν τη λαϊκή εντολή και αν μπορούν ας κυβερνήσουν».

Κάλεσμα για πρωτιά ΠΑΣΟΚ

«Δεσμευόμαστε, εγγυόμαστε, μπορούμε» τόνισε από τη Λάρισα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος στέλνοντας μήνυμα -προς όλες τις κατευθύνσεις, όσον αφορά το μετεκλογικό σκηνικό- υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο: «Είπα χτες τρεις λέξεις: Δεσμευόμαστε, Εγγυόμαστε, Μπορούμε. Ναι μπορούμε. Τα υπογράφουμε όλα αυτά. Και τώρα ήρθε η δική σας ώρα, η ώρα των πολιτών, η ώρα της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Εμπρός στον αγώνα για τη νίκη. ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα. Συμμαχία όλων των φιλοευρωπαϊκών υπεύθυνων δυνάμεων της αλληλεγγύης και των μεταρρυθμίσεων».

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB Ευάγγελε πλην των δυσαρεστημένων μελών και φίλων του κόμματος (οι οποίοι έχουν δίκιο) υπάρχουν και ελάχιστες περιπτώσεις πολιτών όπως εγω...... ο οποίος εχω το σύνολο των στοιχείων (αυταπόδεικτα στοιχεία) οτι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ είσαστε Εθνικοί Προδότες, (δεν χρειάζεται να το βαρύνω περισσότερο)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ 1: Σε πλήρη αντίθεση με άτομα που εχουν αφομοιώση τρόπους, φιλοσοφία, και μεθόδους πεζούς και ανούσιους (εαν λάβεις υπ'όψιν οτι αυτά που κάνουν είναι χιλιοειπωμένη επανάληψη και απόλυτα τετριμένες πρακτικές) το πρότυπο η αυτούσιο είναι η ειλικρίνεια που υπάρχει στον καθένα ώστε να δηλώνεται και να υφίστατε αυτούσια δημόσια η αντικειμενική άποψη του πολίτη.

ΥΓ 2: Εαν υπάρχει έστω και ενα σήμερα που μπορεί να χαρακτηρίζεται σημαντικό, αυτό είναι μόνο η Αλήθεια αυτούσια, και για όσους και όσες μπορεί να τους φανεί χρήσιμη.

ΥΓ 3: Mέχρι την ημέρα των εκλογών αποσπασματικά θα περάσω ελάχιστα όμως ουσιαστικά για τα κόμματα του δικομματισμού 38 ετών με ανεύθυνους πολιτευτές.

ΥΓ 4: Για σοβαροφανείς η αλήθεια που διέπει τον κάθε πολίτη (όπως και ανάλογα βιώματα του πολίτη που ποτέ δεν είχαν οι πολιτευτές) χαρακτηρίζεται λαϊκισμός. Λαϊκιστής είναι ο λαοπλάνος ο οποίος καταφέρνει να σε πείσει (απο την θέση πολιτευτή) ώστε να έχει ιδιοτελή συμφέροντα ο ίδιος.

ΥΓ 5: Οι πολιτευτές  και τα κόμματα σε ενα πλαίσιο σχεδόν φασιστικό απο τη θέση του νομοθέτη στην υπηρέτηση του πολίτη (βάση της λαϊκής εντολής) εχουν φροντίσει να δημιουργήσουν τις συνθήκες νομιμοποίησης των δικών τους μέσων, και παράλληλα σε συνεργασία με χρηματοδότες πολυεργολάβους και εκδότες συν των κρατικών Μ.Μ.Ε, να χειραγωγούν καθώς και να τυνχάνουν της απόλυτης προβολής οι απόψεις τους.

Ο κάθε πολίτης που ακριβώς εχει το ανάλογο βήμα να εκθέσει τις δικές του απόψεις; (ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ) Όσες φορές το πρασπάθησα υπήρχαν μόνο κλειστές πόρτες των δήθεν δημοκρατών της δημοσιογραφίας, και του συνόλου των Μ.Μ.Ε. (Η επικρατούσα άποψη καθώς και το καθεστώς είναι γνωστά στον χώρο της δημοσιογραφίας (μπορούμε να ασχολούμαστε με οτιδήποτε, ακόμα και με βλακείες, εκτός απο αυτό που ονομάζεται καθεστώς λειτουργίας και νομιμότητας των Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε στην Ελλάδα) Και αυτό ισχύει ΠΑΝΤΟΥ μέχρι και σήμερα!!!

Έίναι γνωστό τι εχουν δημιουργήσει οι κάπηλοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. (Ενα κράτος απατεώνων και απατεωνιάς, ανεύθυνων και ανευθυνότητας όλων, αυθαιρεσιών αρχικά απο την πολιτεία και στη συνέχεια απο τους πολίτες, και τσαπατσούληδων διορισμένων κοπρόσκυλων (κοπρίτες κατά Πάγκαλο) νεοελλήνων. (Καλύτερα να μη γνωρίζουν ο υπόλοιποι πολίτες πως λειτουργούν οι διορισμένοι πολιτευτών (υπάλληλοι Ε.Σ.Ρ και Ε.Ε.Τ.Τ) και κοινά αμοιβόμενοι, όπως και αυτοί που έχουν αναλάβει την ''προστασία του πολίτη'' (Αστυνομικοί), και οι άλλοι που προασπίζονται τα ''ανθρώπινα δικαιώματα'' (μετέχωντες της δικαιοσύνης.)

*Υπάρχουν ακόμα και σήμερα πολλοί που δεν γνωρίζουν πως σκέπτονται και λειτουργούν λαμόγια νεοέλληνες χωρίς ίχνος ευθιξίας και αξιών;

*Δεν υπάρχει Κράτος στην Ελλάδα, εκατοντάδες χιλιάδες διορισμένοι και πολιτευτές της τσαπατσουλιάς και της αυθαιρεσίας. (Ενα κράτος μπαλώματα και νόμοι, άρθρα, διατάξεις, που εφαρμόζονται η δεν εφαρμόζονται πάντα ομως με επικρατούσα τη νοοτροπία των δυο μέτρων και σταθμών, τι μας βολεύει η μας εξυπηρετεί, κόψτα και ράψτα όπως θέλουμε εμείς, τα δικά μας ιδιοτελή συμφέροντα, κάνε αυτά που πρέπει για τους δικούς μας, αυτό γίνεται εδω εκει δεν γίνεται, αποφασίζουμε αυτή την απόφαση για αυτόν για τον άλλο άλλη, αυτός πρέπει να ζήσει οι άλλοι δεν είναι δικοί μας άρα τι μας νοιάζει εμάς, και όσα γνωρίζουν όλοι.)

Και στο τέλος υπάρχει η επικρατούσα άποψη του πολίτη: Αυτο δεν είναι κράτος είναι μπορδέλο, άλλωστε σε εποχές απόλυτης υποκρισίας, ωραιοποιήσεων, εκει που αρκετοί βολεμένοι και ρουσφετοδιορισμένοι έτρωγαν και αυτοί το δικό τους κοκκαλάκι ήμουν ο πρώτος που δημόσια ήμουν απόλυτα αντικειμενικός.

Ποιά είναι η άμεση προτεραιότητα ακόμα και αύριο για τον κάθε πολιτευτή των δυο μέτρων και σταθμών;  (Bλέπε τι εχει συμβεί στη Γλυφάδα ακόμα και πρόσφατα, διότι αρκετοί φροντίσαμε ώστε να υπάρξει αλλαγή διοίκησης (απο Νεοδημοκρατική περάσαμε σε Πασοκική, και με δήμαρχο μέλος του ΠΑΣΟΚ)

Αυτά τα άτομα δεν έχουν κανένα επίπεδο συνείδησης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος Δεσμεύεται και Εγγυάται !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">