ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κώστας Κόκκορης ενδιαφέρεται για τον εμπορικό κόσμο στη Γλυφάδα;

Κώστας Κόκκορης

Εαν υπήρχε έστω και στον ελάχιστο βαθμό ενας πραγματικά σοσιαλιστής Δήμαρχος σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα, θα έκανε μια απλή κίνηση ώστε να υπάρχει απόδειξη.

Με συνοπτικές διαδικασίες θα καλούσε τους καθ'ύλην αρμοδίους εκλεγμένους του εμπορικού κόσμου (τους εκπροσώπους) στη Γλυφάδα και αρχικά θα τους ενημέρωνε.

Στη συνέχεια ενα σαφές παράδειγμα σοσιαλιστικής υλοποίησης υπερ αυτών που εκπροσωπούνται, εαν δεχθείς οτι μπορεί να υπάρξει εκπροσώπηση.

Φροντίζει ενας Δήμαρχος σε μια πόλη απο την οποία ξεκίνησε η ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, να διεκδικήσει σε συνεργασία με τους δημότες, οτι στέρησαν βάση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων απο τη Γλυφάδα και δημότες της πόλης. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΈΝΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.

Αμέσως μετά δημιουργεί το πλαίσιο συμμετοχής  (βασικοί μέτοχοι) όλων των επιχειρήσεων  σε τοπικό επίπεδο με ενα ελάχιστο αντίτιμο βάση του αριθμού επιχειρηματιών και επιχειρήσεων, και με ελάχιστα ευρώ υπάρχει ενα μέσο που προβάλλει τη πόλη, το σύνολο των επιχειρήσεων, δραστηριοτήτων, άρα ουσιαστική ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα χωρίς επίπεδο ζημίας.

Όσοι και όσες είναι γνώστες των ισχυόντων στη Χώρα μας, εχουν τις δυνατότητες να κρίνουν εαν μπορεί να υπάρχει χωρίς καμία ζημία ενα μέσο συνεργασίας δήμου και ιδιωτών, το οποίο θα είναι χρήσιμο στο σύνολο, και με σαφή ρόλο πλουραλιστικής ενημέρωσης.

Υπάρχουν οι τρόποι να ξεφύγουμε απο λαθεμένα καπιταλιστικά και κομμουνιστικά στερεότυπα, ουδέποτε υπήρξαν ειλικρινείς και άξιοι εκπρόσωποι του συνόλου ώστε να υπάρξει ενδυνάμωση της πραγματικής συμμετοχικής Δημοκρατίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πάντα υπάρχουν τρόποι επίλυσης και διευθέτησης όλων των ζητημάτων, ικανότητα και θέληση δεν υπήρχε, και δεν υπάρχει απο πλευράς εκπροσώπησης. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Πέτρος Αναγνώστου4 Απριλίου 2012 στις 12:35 μ.μ.

    Δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική εκπροσώπηση απο τη στιγμή που κόμματα παίζουν μικροπολιτικές στις τοπικές κοινωνίες.

    Συμμετοχική Δημοκρατία, και εκπροσώπηση, μπορούν να υπάρξουν εαν οι δημότες πετάξουν στην άκρη τα κόμματα, και όσους στηρίζονται απο κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Ο Κώστας Κόκκορης ενδιαφέρεται για τον εμπορικό κόσμο στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">