ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Γλυφάδα στο έλεος της εγκληματικότητας

Τρόμος στη Γλυφάδα – Διπλή ληστρική εισβολή με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα - Φωτογραφία 1
Eίναι γνωστό οτι η εγκληματικότητα εχει ξεφύγει απόλυτα στη Γλυφάδα, και το συγκεκριμένο ζήτημα εχει τεθεί επανελλημένα ως το ουσιαστικό πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας. 

Είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο οι ενέργειες ληστειών, καθώς και το πραγματικό έλλειμα ασφάλειας των πολιτών απο την πολιτεία, η οποία είναι αναδιοργάνωτη και με βασικές ελλείψεις ώστε να είναι συνεπής στο ρόλο που εχει έναντι των πολιτών. (Μια πολιτεία όμως που γνωρίζει να οργανώνεται με άρτιο τρόπο επανελλημένα και με ολη της τη δύναμη, οταν θέλει να τελέσει ενέργειες με στόχο τη φυσική εξόντωση του πολίτη)

(Ειδικά στη Γλυφάδα γνωρίζουν οι δημότες την δραστηριοποίηση της πολιτείας ως εγκληματική οργάνωση κατά του πολίτη, και βέβαια μετά το υφιστάμενο πλαίσιο δημιουργίας πολιτευτών στην υπηρέτηση διαπλεκομένων)

Ο κάθε δημότης στη Γλυφάδα μπορεί να γνωρίζει και να αξιολογεί τη λειτουργία του κράτους, και όσων αμοίβονται απο τους πολίτες με συγκεκριμένο ρόλο.

Τριμελής συμμορία με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα εισέβαλλε σε δύο σπίτια την Τρίτη τα ξημερώματα στη Γλυφάδα, απ' όπου οι δράστες άρπαξαν μόνο μικροπράγματα, αλλά προκάλεσαν τον τρόμο στους ιδιοκτήτες.

Στην πρώτη περίπτωση, οι δράστες μπήκαν σε οικία 38χρονου και με την απειλή του όπλου άρπαξαν δύο χρυσές βέρες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη δεύτερη περίπτωση ακινητοποίησαν την 83χρονη ιδιοκτήτρια για να της πάρουν τελικά λίγα ψεύτικα κοσμήματα μικρής αξίας.

Η ίδια συμμορία (όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία) χτύπησε δυο φορές σε διάστημα μιας ώρας. Μόλις χθες άλλες δυο οικογένειες δέχθηκαν παρόμοιες επιθέσεις.

Παρά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας σε ολόκληρη την περιοχή της Γλυφάδας οι δράστες που στη μια από τις δύο ληστείες έφυγαν με τα πόδια, παραμένουν άφαντοι.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σε αντίθεση με αυτές τις περιπτώσεις, η πολιτεία σχεδιάζει το κάθε χτύπημα η κακουργηματική ενέργεια με πλήρη οργάνωση και συνδρομή δεκάδων εμπλεκομένων, και παράλληλα κοινά αμοιβομένων, ωστε να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα και ζημιά.

(Στη συνέχεια οι υπόλοιποι κοινά αμοιβόμενοι με ουσιαστικό ρόλο απλά δεν πιστεύουν τι τελείται επανελλημένα, η σε άλλες περιπτώσεις εχουν στραβισμό, ή είναι κωφάλαλοι οπότε δεν άκουσαν ούτε μπορούν να πούν το οτιδήποτε και συνεχίζουν την εκπροσώπηση του πολίτη)

(Ξέχασα και τις περιπτώσεις τυφλών εκ γεννετής που είναι πάρα πολλές στους εκπροσώπους του πολίτη, οπότε αδυνατούν να διαβάζουν τις αιτήσεις εδω και πολλά χρόνια, και τέλος συνεχίζονται οι διαδικασίες λιβανίσματος υπέρ του ενός η του άλλου απο φερέφωνα και έμμισθους παπαγάλους για την καταλληλότητα τους)

Ειδικά αυτη τη περίοδο μπορείς να δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε όλα οσα στοχευμένα και πληρωμένα απο τους πολίτες τους κάνουν πλύση εγκεφάλου και χειραγώγηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Γλυφάδα στο έλεος της εγκληματικότητας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">