ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση Οικοπέδων Παπαδημητρίου (Γλυφάδα)

Υπόθεση Οικοπέδων Παπαδημητρίου

Η αντιπολίτευση στη Γλυφάδα εχει κινηθεί με πολλούς τρόπους κατά της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου.

Ο πρώην αντιδημάρχος Οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας Δημήτρης Καραπάνος είναι γνωστό οτι εχει ενεργοποιήσει τη δικαιοσύνη και υπάρχει παρέμβαση του Σώματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων (ΣΔΟΕ).

Το ΣΔΟΕ μετά απο έρευνα της υπόθεσης πέρασε το σύνολο των στοιχείων στην διενέργεια έρευνας απο τον αντιεισαγγελέα κύριο Πεπόνη.

Ο κ.Πεπόνης συναντήθηκε με τον κ. Καραπάνο για παραιτέρω ενημέρωση όσων αφορά την καταγγελία της απευθείας αγοράς των οικοπέδων και θεωρώ σκόπιμο να ενημερώσω οτι χρειάζεται έρευνα και η καταγγελία του κ. Βασιλείου Μουλακάκη δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας ο οποίος δεν είναι γνωστό εαν εχει προσφύγει δικαστικά, όμως η καταγγελία του είναι συγκεκριμένη και σαφής.

Το θέμα είναι πράγματι σοβαρό και θέμα χρόνου η πλήρης διενέργεια έρευνας ώστε να έχουμε την τελική απόφαση των αρμοδίων αρχών που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν αποδέχονται ως νόμιμη την αγορά των οικοπέδων.

Πρόσφατα η σημερινή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας δέχτηκε άλλο ενα πλήγμα οταν η επίτροπος επέστρεψε τον  φάκελλο  με τα εντάλματα πληρωμής του Δήμου για την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου ως επιεικώς απαράδεκτο με απαγόρευση  εκταμίευσης του ποσού των 9 εκατομμυρίων ευρώ, και με αίτημα τον πλήρη  έλεγχο των τίτλων ιδιοκτησίας

Βέβαια υπάρχουν και οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς (της σημερινής διοίκησης) οτι όλα εχουν γίνει σύνομα και πρός οφελος των δημοτών, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του δήμου Γλυφάδας.

Μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση Οικοπέδων Παπαδημητρίου (Γλυφάδα) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">