ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Αρωγός στη προσπάθεια της Εκκλησίας

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ Ιερώνυμο επισκέφθηκε χθες ο υπ. βουλευτής της Ν.Δ. Β΄Αθηνών και Τομεάρχης Εμπορίου ΝΔ κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.


Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα με τη θεματολογία της συζήτησης να περιλαμβάνει το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας. Μετά τη συνάντηση ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε τα εξής:

«Mε μεγάλη τιμή επισκέφθηκα τον Μακαριότατο, προκειμένου να ενημερωθώ για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους Έλληνες.

Για ακόμη μία φορά θέλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στο δύσκολο και θεάρεστο έργο της Εκκλησίας και να τονίσω ότι θα σταθώ αρωγός στην προσπάθεια της να αποκτήσει δικά της έσοδα, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει συμπολίτες μας, που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Η ενίσχυση του έργου της Εκκλησίας συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Tέλος, προσωπικά δεν γνωρίζω ποιά είναι η στήριξη της εκκλησίας, ούτε των πολιτικών, και ειδικά αυτών που εκλέγονται στη Β.Αθήνας κ.Βαρβιτσιώτη. (Σίγουρα το μόνο που γνωρίζω είναι διαδικασίες των δυο μέτρων και σταθμών, εμπαιγμό, αποστροφή, και υπονομεύσεις, παράλληλα δε την εμμονή κάποιων να επιζητούν την εκλογή τους χωρίς ίχνος εκπροσώπησης του πολίτη.)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις, ενω ο πολίτης είχε ακολουθήσει την σύνομη διαδικασία, και μέχρι σήμερα το 2012 μετά απο εκατοντάδες αιτήσεις, εκκλήσεις, δημόσια ενημέρωση, και σειρά άλλων ενεργειών, δεν υπάρχει ούτε μια ενέργεια απο πλευράς πολιτείας, και αυτών που ζητούν την πλαισίωση (πολιτευτών) ώστε να εκπροσωπηθεί ο πολίτης, και να υπάρξει διευθέτηση σε ζήτημα μείζονος σημασίας, διαβίωσης του πολίτη.

Ποιός είναι ο ρόλος σας; (Δηλώσεις για το θεαθήναι;)

Οι πολίτες σας εξασφαλίζουν θέσεις και αξιοπρεπή διαβίωση ενω εσείς δεν κάνετε ούτε τα αυτονόητα που συνεπάγονται του ρόλου σας. (Σημειωτέων η ενέργεια ανταπόδοσης μιας ψήφου απο τον παρανομούντα Καρατζαφέρη ο οποίος είχε καταθέσει για τους 102, 7 mhz και είναι γνωστό σε μια χώρα απόλυτης αυθαιρεσίας πολιτικών, η οικιοποίηση αυθαίρετα άλλου δημοσίου αγαθού απο τον ''εκπρόσωπο'' του πολίτη ΑΝΤΙ εκπροσώπησης.)

Καλώς η κακώς (δεν θα τα εξετάσω εγω) υπάρχουν και πολίτες που κάνουν την υπέρβαση και δεν μετέχουν του θεάτρου εντυπώσεων και παραπλάνησης των άλλων.

Δεν υπάρχει διαπίστωση να ήσουν η να είσαι και αρωγός στη προσπάθεια του συμπολίτη σου, όπως και οι υπόλοιποι πολιτευτές ''εκπρόσωποι'' του πολίτη. (Κάνε μια ερώτηση στο Δημήτρη Ακρίβο, τι ακριβώς εχει συμβεί;)

(Aκόμα και σε τοπικό επίπεδο δώσαμε τη δυνατότητα σε πολλούς συνταξιούχους να εχουν επιπροσθέτος και άλλα έσοδα απο τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

Δεν υπάρχει ίχνος ευθιξίας;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Αρωγός στη προσπάθεια της Εκκλησίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">