ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαρία Ζαχαροπούλου υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε τη Μαρία Ζαχαροπούλου
στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της.

Η Μαρία Ζαχαροπούλου το 2010 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδιασμό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, «Μαζί για τη Γλυφάδα», και δεν τα πήγε αρκετά καλά είχε καταταχτεί στη 15η θέση.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Γλυφάδας.

Σήμερα είναι Θεατρολόγος σκηνογράφος με σπουδές σε Ελλάδα, Μαδρίτη και Παρίσι, μέλος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης γυναικών, και του ΤΟΣΥΝ Γλυφάδας.

Έκτοτε ασχολείται ενεργά με τα κοινά της πόλης, κυρίως σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος, όμως για τους περισσότερους στη Γλυφάδα η δράση και το έργο της Μαρίας  Ινώ Ζαχαροπούλου είναι άγνωστα.

Εχουμε να κάνουμε με άλλη μια περίπτωση γνωστής κομματικής αναπροσαρμογής και ισχυροποίησης ενός επιχειρήματος νέου αίματος στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, όταν είναι γνωστό και αυταπόδεικτο οτι δεν υπάρχει ίχνος υγιούς εκπροσώπησης του πολίτη, όλα βρίσκονται κάτω απο το πρίσμα μελών του κόμματος και γνωριζόντων. (Οι υπόλοιποι υπόλοιπες των πολιτών οτι και να εχουν προσφέρει, δεν τους αναγνωρίζεται τίποτα, ούτε καν υπάρχουν ως πολίτες της Ελλάδας με τέτοιου επιπέδου και νοοτροπίας κομματικές αντιλήψεις και πρακτικές.)

Είναι γνωστό ποιά είναι η αποψη μου για το σύνολο των πολιτευομένων όσο καλές προθέσεις και εαν έχουν, όταν υπάρχει ο όγκος και το σύνολο των αιτήσεων προς εκατοντάδες πολιτικούς και κόμματα, και αποδεδειγμένα το ελάχιστο ως ενέργεια των αμοιβομένων ''εκπροσώπων'' του πολίτη.

Είναι ακριβώς αυτοί οι πολιτικοι που όπου υπάρχει η σύνομη και διάφανη διαδικασία δεν κάνουν τίποτα απολύτως. (Όλα στη ζούλα, στα μουλωχτά, δια της πλαγίας, και με πολίτες που ευελπιστούν σε μελλοντικές αλλαγές ενω διαπιστώνουν και γνωρίζουν τι ισχύει και συνεχίζεται)

Η θα κοροϊδευουν και θα εξαπατούν αρχικά το ατομό τους, η υπάρχει ξεκάθαρα ποια είναι η μετεξέλιξη και να μην υπάρχουν αυταπάτες σε κανένα. (Δεν έχουμε Πολιτισμό και Δημοκρατία στην Ελλάδα, η Χώρα μας είναι τριτοκοσμική.)

Εσυ ο καθημερινός πολίτης που δεν πολιτεύεσαι, πρέπει να παρακολουθείς και αυτη τη περίοδο ποιοι είναι αυτοί που επιλέγονται απο τα κόμματα ώστε και εκπροσωπηθεί η χώρα και το σύνολο των πολιτών.

Εαν θέλεις θεατρική παράσταση, υπάρχουν κατάλληλοι χώροι, και με επαγγελματίες ηθοποιούς, για άριστα τελικά παραγώμενο, και σαφώς οχι καρναβάλια.

*(Η αποψη μου δεν αποτελεί μομφή προς την κ. Μαρία Ζαχαροπούλου, αποτελεί μομφή πρός το σύνολο υποκριτών, των δυο μέτρων και σταθμών, απόλυτα ακατάλληλων για την εκπροσώπηση των πολιτών και της χώρας)

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όταν γνωρίζεις και γνωρίζουν πολλοί ακόμα, πως λειτούργησαν διαχρονικά οι πολιτευτές σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα, και ακόμα και πρόσφατα με το σύνολο των υπονομεύσεων, και την απόλυτα ανεύθυνη στάση αυτών που ζητούν υπεύθυνες και αμοιβόμενες θέσεις, και στη συνέχεια είναι γνωστό το έργο τους. ΑΠΡΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ.

Έγιναν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι, μαζί έχουν κάνει συνολικά χιλιάδες ρουσφέτια, όμως συνολικά δεν μπορούσαν και δεν μπορούν να κάνουν το χρέος τους με υπευθυνότητα, και αυτά που επιτάσει ο ρόλος που έχουν στη συνέχεια.

ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, γελοίοι και όσοι τους επιλέγουν.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90.6 MHZ 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις απο τους υπηρέτες της διαπλοκής και δολοφόνους του πολίτη.

(Διαπιστώνεις να έχουν κάνει το ελάχιστο μετά απο εκατοντάδες αιτήσεις του πολίτη τόσα χρόνια, ώστε να επιβιώσει ο πολίτης στη Χώρα του ενω τα λαμόγια απατεώνες αμοίβονται και υπηρετούν διαπλεκόμενους ;)

Γνωρίζεις οτι είναι οι ίδιοι πολιτικοί που καλύπτουν με τις πολιτικές τους τους 1.000.000 παράνομα εργαζομένους λαθρομετανάστες και μικροεμπόρους του παραεμπορίου, που ότι κερδίζουν τα στέλνουν εκτός Ελλάδας, ενω 1.300.000 Έλληνες Ελληνίδες είναι άνεργοι και σε καθεστώς αβεβαιότητας. (Εχουμε αυταπόδεικτα ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, προδότες του πολίτη.)

ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ σε όλους τους υποκριτές στη ΓΛΥΦΑΔΑ, άλλωστε είναι γνωστό οτι είχαμε και έχουμε πολλά τοπικά μέσα. (Ακόμα και σήμερα το γεγονός μη επαρκούς αντίληψης αρκετών συμπολιτών μας υποδηλώνει έλλειμα φαιάς ουσίας, πραγματικά δεν έχουν νοημοσύνη οταν γίνονται συντελεστές διεύρυνσης της υποκρισίας, και απο την άλλη επιθυμούν και ενα καλύτερο μέλλον)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Όπου βρίσκεται έστω και ένας άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το ονομά τους, πέφτουν όλα τα κοράκια να τον φάνε.

    Είμαστε ζώα αγαπητοί μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Μαρία Ζαχαροπούλου υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">