ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γεωργία Μαρτίνου: Yποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ

Η Αντιδήμαρχος των τριών Βήτα κ Γεωργία Μαρτίνου μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε στις Δημοτικές εκλογές , αποφάσισε να κατεβεί υποψήφια βουλευτής στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές ,στη περιοχή της Αττικής.
H κ Γεωργία Μαρτίνου  θα κατεβεί υποψήφια με τον Αντώνη Σαμαρά και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Γιαυτό το λόγο άνοιξε το πρώτο πολιτικό γραφείο στη Βούλα και επί της οδού Αγίου Ιωάννη και Πλαστήρα 2 στον πρώτο όροφο και παραμένει ανοικτό από τις 9 π μ έως 9 μ μ  τηλέφωνο 2108956978.
ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ποτέ δεν κατάλαβα τους λόγους που ανοίγουν πολιτικά γραφεία οι υποψήφιοι βουλευτές. (Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα τους λόγους που ανοίγουν πολιτικά γραφεία και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι)

Τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί το πολιτικό γραφείο, η γραφεία πολιτευτών; (Όταν γνωρίζεις, και προσωπικά εγω βιώνω τη φυσική εξόντωση, με ενήμερους σχεδόν το σύνολο των πολιτευτών όλων των κομμάτων, και μετά απο εκατοντάδες Αιτήσεις προς όλους τους αρμοδίους)

Τι χρειάζονται τα πολιτικά γραφεία; (Γνωρίζεις πόσα ρουσφέτια εχουν κάνει συνολικά οι πολιτευόμενοι στη Χώρα μας με αρχή στα πολιτικά γραφεία τους;)

Είναι ακριβώς οι ίδιοι που όταν υπάρχει η σύνομη και διάφανη διαδικασία δεν κάνουν τίποτα απολύτως. (Όλα στη ζούλα, στα μουλωχτά, δια της πλαγίας, και με πολίτες που ευελπιστούν σε μελλοντικές αλλαγές ενω διαπιστώνουν και γνωρίζουν τι ισχύει και συνεχίζεται)

Η θα κοροϊδευουν και θα εξαπατούν αρχικά το ατομό τους, η υπάρχει ξεκάθαρα ποια είναι  η μετεξέλιξη και να μην υπάρχουν αυταπάτες σε κανένα. (Δεν έχουμε Πολιτισμό και Δημοκρατία στην Ελλάδα, η Χώρα μας είναι τριτοκοσμική.)

Εσυ ο καθημερινός πολίτης που δεν πολιτεύεσαι, πρέπει να παρακολουθείς και αυτη τη περίοδο ποιοι είναι αυτοί που επιλέγονται απο τα κόμματα ώστε και εκπροσωπηθεί η χώρα και το σύνολο των πολιτών.

Εαν θέλεις θεατρική παράσταση, υπάρχουν κατάλληλοι χώροι, και με επαγγελματίες ηθοποιούς, για άριστα τελικά παραγώμενο, και σαφώς οχι καρναβάλια.

*(Η αποψη μου δεν αποτελεί μομφή προς την κ. Γεωργία Μαρτίνου, αποτελεί μομφή πρός το σύνολο υποκριτών, των δυο μέτρων και σταθμών, απόλυτα ακατάλληλων για την εκπροσώπηση των πολιτών και της χώρας)


Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όταν γνωρίζεις και γνωρίζουν πολλοί ακόμα, πως λειτούργησαν διαχρονικά οι πολιτευτές σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα, και ακόμα και πρόσφατα με το σύνολο των υπονομεύσεων, και την απόλυτα ανεύθυνη στάση αυτών που ζητούν υπεύθυνες και αμοιβόμενες θέσεις, και στη συνέχεια είναι γνωστό το έργο τους. ΑΠΡΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ. 

Έγιναν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι, μαζί έχουν κάνει συνολικά χιλιάδες ρουσφέτια, όμως συνολικά δεν μπορούσαν και δεν μπορούν να κάνουν το χρέος τους με υπευθυνότητα, και αυτά που επιτάσει ο ρόλος που έχουν στη συνέχεια.

ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, γελοίοι και όσοι τους επιλέγουν.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90.6 MHZ 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις απο τους υπηρέτες της διαπλοκής και δολοφόνους του πολίτη.
(Διαπιστώνεις να έχουν κάνει το ελάχιστο μετά απο εκατοντάδες αιτήσεις του πολίτη τόσα χρόνια, ώστε να επιβιώσει ο πολίτης ενω τα λαμόγια απατεώνες αμοίβονται και υπηρετούν διαπλεκόμενους ;)

ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ σε όλους σας στη ΓΛΥΦΑΔΑ, άλλωστε είναι γνωστό οτι είχαμε και έχουμε πολλά τοπικά μέσα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γεωργία Μαρτίνου: Yποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">