ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολοκληρώθηκε το 13ο NIKE RUN την Κυριακή 27 Μαΐου στη Γλυφάδα

Ολοκληρώθηκε το 13ο NIKE RUN την Κυριακή 27 Μαΐου στη παραλία της Γλυφάδας.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη για την διαδρομή  των 10 χλμ, αν και όπως είναι γνωστό και τουλάχιστον έχουμε σειρά απο εμπειρίες, η ενημέρωση των δημοτών ήταν ελλειπής, και η εν λόγω διοργανωτές δεν φρόντισαν να περάσουν την είδηση έγκαιρα στο σύνολο των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Το We Run Athens  προσφέρει μία απολαυστική εμπειρία τρεξίματος και ευκαιρία για άσκηση δίπλα στη θάλασσα, και όπως είναι γνωστό υπάρχει ακόμα και σήμερα εδρεωμένα το απόλυτο της διαπλοκής, των γνωριζόντων, των δικών μας κ.α. (Η Γλυφάδα είναι η Πόλη που πολλά συμβαίνουν χωρίς να ενημερώνονται οι δημότες της, και τα τοπικά Μ.Μ.Ε, άρα εδρεωμένα συνεχίζεται η υποβάθμιση κάθε ουσιαστικού επιπέδου δημοκρατικών διαδικασιών και Δημοκρατίας)




Απο την άλλη οι πολίτες ευελπιστούν σε Αλλαγές ουσίας, όταν υπάρχει η διαπίστωση ισοπέδωσης κάθε έννοιας ουσιαστικών δημοκρατικών διαδικασιών.

Μετά τη λήξη του αγώνα διοργάνωσης οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ζητήσουν προπονητικές και διατροφικές συμβουλές από τους ειδικούς συνεργάτες της Nike!

Η Nike που βλακωδώς επιλέγουμε ώστε να ντυνόμαστε κάνει και αυτη διακρίσεις, ενω απευθύνεται στο σύνολο των ανθρώπων διεθνώς, στην χώρα μας εχει αποδεχθεί το μοντελάκι της ανισότητας, και των συγκεκριμένων κέντρων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ο ''ακραίος'' συμπολίτης σου, διότι αυτη είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν μπορώ να υποκρίνομε, άρα είμαι ακραίος για τους αυταπόδεικτα υποκριτές. (Εαν εξαίρεσεις κάποιους πραγματικά Αριστερούς και διανοούμενους που πληρώσαμε και πληρώνουμε το τίμημα ώστε να υπάρχει δημόσια η Αποψή μας, όλοι οι υπόλοιποι εχουν αναλωθεί  απο όλους αυτούς που σκόπιμα υποβάθμισαν κάθε επίπεδο Δημοκρατίας, ώστε να έχουμε το Απόλυτο της διαπλοκής)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε το 13ο NIKE RUN την Κυριακή 27 Μαΐου στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">