ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή


Όλοι έχουμε την εικόνα απο τις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι πολιτικοί αρχηγοί και γνωρίζουμε τα ισχύοντα.

Τα μαντάντα είναι μαύρα και άραχνα τόσο για τον Σαμαρά όσο και για τον Βενιζέλο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες μέχρι 60 χρονών χτυπάει πρωτιά αφήνοντας πίσω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πρωτιά χτυπάει και στην Β.Αθηνών ο ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαίο.
Το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα και με τα γκάλοπ της Ιπποκράτους παίζει μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα στις ηλικίες μέχρι και 60 χρονών χτυπάει στα ίσα τη Νέα Δημοκρατία καταγράφοντας ποσοστά 16-16,8% την ώρα που η ΝΔ κυμαίνεται γύρω στο 15% ενώ το ΠΑΣΟΚ στις ηλικίες μέχρι 40 είναι μονοψήφιο...

Σαμαρας και Βενιζέλος γράφουν υψηλά ποσοστά στα γερόντια και τα ΚΑΠΗ στις ηλικίες πάνω απο 60 χρονών, με ποσοστά απο 20% και πάνω η ΝΔ , κοντά στο 16% το ΠΑΣΟΚ.
Έλληνες ξυπνήστε μην αφήσετε τα γερόντια να μας πάρουν στο λαιμό τους...
Εχουνε κλάσει μέντες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Φοβος για πρωτια ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

Δεν πιστευουνε αυτα που βλεπουν οι δημοσκόποι.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εχουν διαρροές προς τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο μονος που τόλμησε να το ξεστομίσει ήταν σημερα ο Νικος Χατζηνικολάου στο Ραδιόφωνο οπου ομολόγησε οτι...
ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ 3 μπροστα την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..

Έλληνες ξυπνήστε μην αφήσετε τα γερόντια να σας πάρουν στο λαιμό τους.

Σε περίπτωση που υπάρξει για άλλη μια φορά κάτι ανάλογο αυτών που εχουν προυπάρξει, τότε δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι, θα οδηγηθείτε εκτός του βαρελιού.
Αυτο που εχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα απο την περίοδο της τουρκοκρατίας και συνεχίζεται είναι το απόλυτο της υποκρισίας και της εθνικής ξεφτίλας. (Άλλωστε και το κάθε μέλος αυτών των κομμάτων που γνωρίζει τι ισχύει και συμβαίνει ευρύτερα στην χώρα μας, δεν πολυσυμπαθεί πλέον τα λαμόγια)

Κάλιο αργά παρά ποτέ, ειδικά για όσους και όσες γνωρίζουν την προσωπική μου στάση ζωής και ποιά είναι τα πιστεύω μου. (Προσωπικά είμαι αντίθετος και κατά του συνόλου όλων αυτών των υποκριτών όλων των κομμάτων, όμως επέλεξα την ενδεδειγμένη περίπτωση στην οποία βρίσκεται λιγότερη υποκρισία έναντι όλων των άλλων.)

Και τέλος, εαν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος η τελευταίος, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, διότι δεν είμαι μέλος του κόμματος, οπότε δεν υπάρχω για τους μετέχοντες, όπως δεν υπήρχα για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ για όσα προανέφερα, και χωρίς να περιμένω απολύτως τίποτα ως αντάλλαγμα.
(Εξασφαλίζουμε για πολλοστή φορά την βιωσιμότητα σε ανεύθυνους, που αμέσως μετά θα φροντίσουν το βόλεμα των κομματοσκυλών τους, ότι δηλαδή έκαναν ολοι οι προκατοχοί τους χωρίς ίχνος ευθιξίας και υπευθυνότητας, και φυσικά είναι αυτοι που λένε διαχρονικά για αλλαγές και διαφοροποιήσεις.)

Να θυμάσε οτι δεν υπάρχει ίχνος εντιμότητας και συνείδησης σε πολιτευόμενους, την διαφορά την κάνουν κάποιοι πολίτες (που δεν είναι τα κομματοσκυλά τους.)

ΥΓ 2: Γνωρίζεις για ποιούς λόγους είναι ακόμα και σήμερα μυστική η ψηφοφορία;
(Προσωπικά δεν εχω κανένα πρόβλημα να δηλώσω τι θα ψηφίσω και εαν ψηφίσω)

Το πρόβλημα βρίσκεται στους εγκεφάλους απατεώνων, κομματόσκυλων, και φασιστοειδών και ο νοών νοείτο.

YΓ 3 Μετά τις εκλογές 12 Μαϊου 2012: Λογικά εαν υπήρχε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ προσωπικά δεν έπρεπε ούτε να γράφω, ούτε να εξηγώ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

Item Reviewed: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">