ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η επόμενη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ


Τα λόγια και οι προτάσεις δεν εχουν ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή αναταράξεων και μετασχηματισμών.

Είναι σαφές οτι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες όπως και εγω εν πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα, δώσαμε την δυνατότητα και την ευκαιρία σε ενα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο τον ΣΥΡΙΖΑ (και μετά τον απόλυτο κορεσμό απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και την αλλοίωση όλων όσων ισχύουν και υπάρχουν σε εθνικό επίπεδο) να εκφραστεί και να εκφράσει εκπροσωπώντας τον πολίτη.

Η εκπροσώπηση του πολίτη στην Ελλάδα ουσιαστικά δεν υφίστατε δια μέσω όλων όσων στον παρελθόντα χρόνο έλαβαν την λαϊκή εντολή, και ειδικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. (Αυτό είναι ξεκάθαρο βάση του συνόλου των ενεργειών του πολίτη - όπως είναι εκατοντάδες αιτήσεις - οι οποίες οδηγούνται στον κάλαθο των αχρήστων απο απατεώνες πολιτευομένους που ζητούν την λαϊκή εντολή.)
Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ασυνείδητους πολιτευομένους οι οποίοι ειδικά την τελευταία δεκαετία εμπαίζουν και εξαπατούν το σύνολο)

Πρέπει να γίνει σαφές οτι όπως οι πολίτες αποδέχονται το θεσπισμένο νομικό πλαίσιο, και το Σύνταγμα, και βάση αυτού υφίστατε η εκλογική διαδικασία, η οποία αποφέρει συγκεκριμένο αποτέλεσμα,  το ανάλογο έπρεπε να ισχύει και απο την πλευρά των πολιτευομένων οι οποίοι εχουν γίνει κάπηλοι όσων ισχύουν Συνταγματικά και χωρίς κανείς να αναλαμβάνει την ελάχιστη ευθύνη.

Ιδιαίτερη σημασία εχει τι θα πράξουν αυτοι που έλαβαν την εντολή εκπροσώπησης, όπως βαρύνουσας σημασίας και σπουδαιότητας είναι οι επιλογές των πολιτών, επιλογές οι οποίες εχουν αλλάξει άρδην το πολιτικό τοπίο και πραγματικότητα στην Ελλάδα.

Απο την στιγμή που αυτό πλέον σήμερα αποτελεί παγιωμένο δεδομένο, εστω και το ελάχιστο επανάλληψης της αναλγησίας, στρουθοκαμηλισμών, νοοτροπίας των δυο μέτρων και σταθμών, κ.α. ανάλογης νοοτροπίας πολιτευομένων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δημιούργησαν το απόλυτο έκτρωμα διαπλοκής και ενα κράτος υπονόμευσης κάθε πολίτη ο οποίος δεν ήταν μέλος των κομμάτων τους, δηλώνει εξαπάτηση του πολίτη.

Είναι ενδεικτικό το παράδειγμα ανεύθυνων πολιτευομένων απο το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία οι οποίοι νομιμοποίησαν τις δικές τους παρανομίες, των χρηματοδοτών και πολυεργολάβων του δημοσίου, του συνόλου αυτών που παραβιάζουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ με Ομίλους και σειρά μέσεων Μ.Μ.Ε, και ήταν οι ίδιοι οι οποίοι έμεναν ανάλγητοι σε περιπτώσεις επανελλημένων διώξεων κατά του πολίτη ο οποίος κατέθεσε νομότυπα αίτηση για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία τοπικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, και υπήρχε στον συγκεριμένο χώρο μια δεκαετία πρίν απο το σύνολο των άλλων.

Εαν δεν υπάρξει πολιτική παρέμβαση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως το πλαίσιο υπονομεύσεων, καθώς και παρέμβαση για την αυθαιρεσία απο τους διορισμένους ''ανεξάρτητων αρχών'' Ε.Σ.Ρ, Ε.Ε.Τ.Τ.οι οποίοι υπηρετούν διαπλεκόμενα και υπονομεύουν τους υπολοίπους υπογράφοντας διώξεις, ουσιαστικά υπογράφοντας τον θάνατο του πολίτη χωρίς ίχνος υπευθυνότητας, τελικά στο τέλος αυτό που μένει ως επιλογή του πολίτη τον οποίο κατέστρεψαν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ, διότι δεν ήταν απατεώνας, είναι απλό.

ΝΤΟΥ στα γραφεία  κόμματος, και όποιον πάρει ο Διάολος.

(Επιτέλους να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, και να ισχύσουν τα αυτονόητα, Ισοπολιτεία, Ισονομία, και οχι ενα Κράτος ξεπουλημένων σε πολυεργολάβους, χρηματοδότες, ομίλους κ.α.)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 mhz 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις και ενω υπήρχε η σύνομη διαδικασία αίτησεων. (Σήμερα έχουμε 2012 χωρίς ίχνος παρέμβασης αρμοδίων και πολιτευομένων και χωρίς λειτουργία.)

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σήμερα γνωρίζεις τι ισχύει στα ερτζιανά της Αττικής;
Σε αυτή τη Πόλη (την Γλυφάδα) υπήρχε ενα τοπικό Ραδιόφωνο.

(ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ)

(ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΡΑ)

ΥΓ 2: Είναι τραγικό λάθος έστω και για μια φορά να σκεφτείς με ανάλογο τρόπο των πολιτευομένων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και εσκεμένα να γίνεις συνεχιστής των δυο μέτρων και σταθμών. (ΚΑΗΚΕΣ)
(Οι ζημώσεις και το αποτέλεσμα των επομένων εκλογών θα είναι εξωπραγματικά, δεν θα τα πιστεύει κανείς)

ΠΡΟΣΟΧΗ........

ΥΓ 3: Εαν υπάρχει έστω άλλη μια περίπτωση πολίτη υψηλών προδιαγραφών ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, με τέτοιου εύρους πίστωση χρόνου, και διάθεση παραχώρησης ευκαιριών, μπορείς να το κρίνεις. (Είναι πολλοί οι κάπηλοι του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ειδικά στη ΓΛΥΦΑΔΑ.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η επόμενη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">