ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα


Η έσχατη λύση αυτη τη στιγμή για την Χώρα είναι να κυβερνηθεί άμεσα, και η Νεα Δημοκρατία να κάνει μια ουσιαστική υποχώρηση και να δώσει σε αριστερές δυνάμεις την δυνατότητα διακυβέρνησης.

Πρέπει να δωθεί μεγάλη προσοχή και να υπάρξει υπευθυνότητα απο το σύνολο των πολιτευομένων, οι οποίοι καλούνται να εισακούσουν την λαϊκή εντολή, και να δεσμευτούν ώστε να υπάρξει άμεσα διακυβέρνηση της Ελλάδας.

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ οφείλει να δείξει επαρκή σοβαρότητα, και να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες συνεργασιών ώστε να διακυβερνηθεί άμεσα η Χώρα.

Υπάρχει μια και μοναδική ευκαιρία αξιοποίησης απο αριστερές δυνάμεις των ευκαιριών διακυβέρνησης, και ριζοσπαστικών μεταρυθμίσεων, και είναι τώρα.

Εαν υπάρξει και σήμερα ανευθυνότητα απο το σύνολο των αριστερών που έλαβαν την λαϊκή εντολή, είμαι βέβαιος οτι οι πολίτες δεν θα συγχωρήσουν μικροπολιτικές ανευθυνότητας που οδηγούν σε ακυβερνησία και νέες εκλογές.

Πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη προσοχή.... διότι εαν οδηγήσουν τους πολίτες σε νεα εκλογική διαδικασία, σύντομα θα υπάρξει μεγάλη συντριπτική ζημιά και της κεντροδεξιάς και της αριστεράς.

Είμαι σαφής και ξεκάθαρος, και ελπίζω να ληφθεί το μήνυμα, και ''να βάλουν όλοι λίγο νερό στο κρασί τους'' ώστε να κυβερνηθεί ο τόπος.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, Τρίτη 8 Μαϊου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει μια ανταπόδοση στους ψηφοφόρους, ώστε να υπάρξουν κάποιες ουσιαστικές μεταρυθμίσεις, που κανένα κόμμα και πολιτικός δεν μπορεί να κάνει. (Η πρόταση μου είναι πολιτικό σχήμα σε συνεργασία με την κοινωνία και πολίτες, ώστε να υπάρξουν ουσιαστικές τομές, που κανένα κόμμα η πολιτικός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη ώστε να γίνουν)

Δεν μπορείτε συνολικά κόμματα και πολιτικοί να κάνετε τις τομές που χρειάζονται και απαιτούνται.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">