ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν θέλουμε στείρα αντιπολίτευση απο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ



Οι πολιτικοί εχουν υποχρέωση σχηματισμού Κυβέρνησης μετά την λαϊκή εντολή, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να γινόμαστε θιασώτες μιας στείρας και αδιέξοδης αντιπαράθεσης και εντυπώσεων.

Εαν πρέπει να το θέσω καλύτερα... δεν υπάρχουν καθόλου θετικές εντυπώσεις ώστε να κερδίζει η μια η άλλη πλευρά.

Ο πολίτης εχει σιχαθεί τις διαδικασίες στείρας πολιτικής αντιπαράθεσης που μακροπρόθεσμα οδηγούν σε επίπεδα απολύτου ευτελισμού την Δημοκρατία, διότι δεν υπάρχει ρε Τσίπρα και Σαμαρά το ουσιαστικότερο....

Δεν υπάρχει η εκπροσώπηση της Χώρας και του Πολίτη που έδωσε την λαϊκή εντολή για συγκεκριμένο λόγο.

Ο πολίτης δεν επέλεξε συγκεριμένους χώρους και πολιτικούς ώστε να λαμβάνουν αποζημιώσεις και να κάνουν δημόσιες ανούσιες θεατρικές αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Υπάρχει μείζον ζήτημα και πρόβλημα.... οπότε να παρακάμπτονται οι διαδικασίες αντιπαράθεσης και άμεσα να υπάρξει η τελική ολοκληρωμένη απόφαση διακυβέρνησης και εκπροσώπησης (άμεσα)

Αυτά που αποτελούν το αμαρτωλό παρελθόν... οι πολίτες τα καταδίκασαν... και αυτο είναι σαφές, οπότε μη συνεχίζεται τις διαδικασίες επανάληψης ώστε να αποστρέφονται περισσότεροι πολίτες όπως το 36% των πολιτών που απαξίωσαν την κάλπη και δεν ψήφισαν, η ενα μεγάλο μέρος της κοινωνίας που ειρώνευεται και ευτελίζει το πολιτικό τοπίο.

Δείξτε επιτέλους σοβαρότητα, σταθείτε στο υψος των περιστάσεων, αποδείξτε οτι μπορείτε αντι να αποστρέφεται τον λαό οτι έχετε τις δυνατότητες να τον εκφράσεται, διαφορετικά ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εσεις δεν έχετε προυποθέσεις και προθέσεις να γίνετε συνεπείς και υπεύθυνοι.

Το ζητούμενο είναι να κυβερνηθεί η χώρα και να εκπροσωπηθούν οι πολίτες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB Τετάρτη 9 Μαϊου 2012,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής, θέτοντας νέους όρους οι οποίοι θα εκφράζουν την λαϊκή εντολή, και αφήστε το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.
(Αυτές είναι διαδικασίες για ημιμαθείς κουτσομπόληδες των καφενείων, και των τηλεοράσεων, δεν αρμόζουν σε υπεύθυνους και σοβαρούς  πολίτες. Δεν κερδίζουν τίποτα τα κόμματα και οι πολιτικοί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν θέλουμε στείρα αντιπολίτευση απο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">