ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ξεκάθαρη απάντηση του Βασίλη Μουλακάκη στους οκτώ Γλυφαδιώτες

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μουλακάκης.
Ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας κύριος Βασίλειος Μουλακάκης δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση σε μια μερίδα ελαχίστων συμπολιτών μας οι οποίοι θεωρούν οτι έχουν κάθε δικαίωμα να υποβαθμίζουν με απρεπείς δημόσιες δηλώσεις ενα επιστήμονα.

 Ενα επιστήμονα ο οποίος θέλει να είναι αρχικά εντάξει με την συνειδησή του, και στην συνέχεια με τους εκατοντάδες ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν, ώστε να κερδίσει η παράταξη του κ.Κόκκορη.

Απόλυτα αντικειμενικά και με ειλικρείνια που σπανίζει στις μέρες μας, όπως και το ελληνικό φιλότιμο και η εντιμότητα, δεν διαπιστώσαμε οι εκατοντάδες ψηφοφόροι του κ. Μουλακάκη να εχουν δυσαρεστηθεί απο την κίνηση ενος αξιοπρεπούς συμπολίτη μας.

Kανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει απόλυτα απο τους λίγους δυσαρεστημένους συμπολίτες μας τι ισχύει σε περιπτώσεις ατόμων στη Γλυφάδα, και ειδικά στη δική μου περίπτωση, είναι όμως βέβαιο οτι ο κ. Κόκκορης δεν φέρθηκε εντάξει και αρσενικά απεναντί μου, και αυτό το γνωρίζετε όπως και αρκετοί στην Γλυφάδα.

(Αναφορά στο σημείο ποιότητας ζωής των δημοτών Γλυφάδας απο τους οκτώ)

(Δεν γνωρίζω τι εχει κάνει για εσάς ο Κώστας Κόκκορης, όμως σας καλώ όποτε επιθυμείτε να συναντηθούμε εντός του Δημαρχείου Γλυφάδας με παρόντα τον Δήμαρχο, ώστε να διαπιστώσετε την ποιότητα ζωής, και τι εχει κάνει ο καθ'υλην αρμόδιος του παρόντος κατόπιν σειράς Αιτήσεων, και ενω γνωρίζει τι ισχύει)

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, θα υπάρξει η συνέχεια που χρειάζεται, διότι ο εκλεγμένος Δήμαρχος είναι αμοιβόμενος απο το σύνολο, και υπεύθυνος για το σύνολο των δημοτών και τοπικών ζητημάτων.
(Όσων αφορά  την στάση και άλλων εκλεγμένων της αντιπολίτευσης, κρίνετε απο τους δημότες και συμπολίτες μας, οι οποίοι γνωρίζουν τις μεθοδεύσεις τους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, και το απόλυτο της υποκρισίας που τους διέπει.)

(ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, στους οποίους κάναμε παροχές και τους οδηγήσαμε σε θέσεις πλαισίωσης, ενω αυτοί συνεχίζουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, και με δεδομένη την υποκρισία όλων αυτών, που σκόπιμα εχουν δημιουργήσει συνθήκες υποβάθμισης του ουσιαστικότερου όσων αφορά τον δημότη και κάτοικο της Πόλης.)

Είναι πολλές οι περιπτώσεις εκλεγμένων σήμερα, που σκόπιμα δημιουργούν ενα πλαίσιο γενικευμένης παραπληροφόρησης και συκοφάντισης, ώστε να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες που αναλογούν σε εκπροσώπους και αμοιβόμενους στη Γλυφάδα με συγκεκριμένο ρόλο.

Μας παρουσιάζουν ως κορυφαία επιτυχία την συνέχεια πλαισίωσης συμβασιούχων του δήμου, και είναι οι ίδιοι που γνωρίζουν τι εχει ισχύσει όσων αφορά την δική μου περίπτωση, με σειρά διώξεων,κατασχέσεων, δικαστηρίων, χωρίς καμία συνδρομή εκλεγμένων απο το 1999 μέχρι και σήμερα και μετά απο εκατοντάδες ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Είναι ''σημαντικότατες προσωπικότητες'' όλοι αυτοί οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά, των δυο μέτρων και σταθμών, οι οποίοι απο την μια εχουν κάνει δεκάδες ρουσφέτια σε κάποιους, και απο την άλλη μετά απο σειρά Αιτήσεων του δημότη (ο οποίος εχει υποστεί την μεγαλύτερη ζημία σε τοπικό επίπεδο απο την πολιτεία η Κράτος ανεύθυνων) οι ίδιοι να αμφισβητούν την αλήθεια, και να κάνουν όσες προσπάθειες μπορεί ο κάθε ένας συκοφάντισης και υποβάθμισης, ώστε να μην υπάρχει ανάληψη ευθύνης και μέριμνα όσων έχουν στη Γλυφάδα δικαιοδοσία και αρμοδιότητες.

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, όταν ο κρατικός μηχανισμός ανεύθυνων επανελλημένα και σκόπιμα δημιούργησε τις συνθήκες φυσικής εξόντωσης του δημότη, και με όλους εσάς και τους εκλεγμένους μας με διάθεση αμφισβήτησης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και των αυταπόδεικτων;

Ποιός είναι ο ρόλος της σημερινής διοίκησης, και ειδικά του ενημερωμένου Δημάρχου με σειρά αιτήσεων και αιτημάτων;

TI EKANE ως υπεύθυνος άνθρωπος, και κατάλληλος; (Aρχικά φρόντισε την υπονόμευση μου, και ενω στήριζα το ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο.....και μετά το χρίσμα, και ενω φρόντισα να περάσω δημόσια ενα κορυφαίο μήνυμα με την κινησή μου ενημερώνοντας το σύνολο των ανεύθυνων πολιτικών, όπως και τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στον οποίο εξήγησα οτι θα φύγει νύχτα, όπως και έγινε.)

*Εκείνη την περίοδο ακόμα δεν είχε προκύψει κανένα ζήτημα, και το ΠΑΣΟΚ όπως και ο ίδιος είχε την στήριξη σχεδόν του 50% τυπικά και άτυπα, επίσης η πλειοψηφία τον θεωρούσε ως τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό. (Πλήν εμού)

Τελικά γίνετε προσπάθεια προβολής και ανάδειξης εκλεγμένων, οι οποίοι είναι απόλυτα υποκριτές, και συνδράμουν υπερ της φυσικής εξόντωσης του δημότη Γλυφάδας, ο οποίος καλώς η κακώς προσέφερε και προσφέρει στον τοπικό Πολιτισμό.
(Ο δικός τους Πολιτισμός, είναι η αποστροφή, ο εμπαιγμός, η υποβάθμιση, η συκοφάντιση ώστε να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες που έχουν, η το απόλυτο έλλειμα ενδιαφέροντος απο το 1999 μέχρι και σήμερα;)

Με ρώτησε μετά απο τόσες Αιτήσεις έστω και ένας πως διαβιώ ενω μου εχουν στερήσει οι υπηρέτες της διαπλοκής το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία μου;

ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΚΤΩ;

Δεν εχω καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης (διότι γνωρίζω το παρασκήνιο) όμως δεν μπορώ να μένω απαθής όταν υπάρχουν τα αυταπόδεικτα του απόλυτου ελλείματος ενδιαφέροντος του συνόλου αυτών, που θέλουν να ασχολούνται με τα κοινά ενω δεν εχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές, ούτε την νοοτροπία που αρμόζει σε εκπρόσωπο του λαού.

Μπορούν ως λαμόγια να ειρωνεύονται,  και το κάνουν διότι δεν έχουν παιδεία, ούτε ουσιαστικό επίπεδο, όμως τους κρίνω όπως και το σύνολο των άλλων, και μετά την τελική Αίτηση πρός το σύνολο των εκλεγμένων (στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας)  εγω θα αποφασίσω ποια θα είναι η μετεξέλιξη σε τοπικό επίπεδο.

(Οι συμπολίτες μας σε αρκετές περιπτώσεις εχουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να διακρίνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και την εντιμότητα, σε αντίθεση με ενέργειες έμμισθων παπαγάλων, και αυτών που κάνουν προσπάθειες ώστε να πλαισιώνουν ακατάλληλοι, και υπάνθρωποι, οι οποίοι δεν μεριμνούν στίς περιπτώσεις δικαιοδοσίας τους)

ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΟΥΜΕ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τους παραταξιακούς τους ανθρώπους και τα οικία πρόσωπα, και αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση του συνόλου των συμπολιτών μας, εαν θέλουν οι ίδιοι και ίδιες μια μετεξέλιξη που τουλάχιστον δεν θα εχει διαχρονικά καθοδική πορεία.

Γνωρίζετε και γνωρίζω καλύτερα οτι στήριξα όπως μπορούσα το ΠΑΣΟΚ μέχρι και πρόσφατα στις τοπικές εκλογές, και την παράταξη του κ Κόκκορη ώστε να εκλεγεί, και καλό και φρόνιμο είναι να ερωτηθεί τι έπραξε ο ίδιος, και εαν εχω λειτουργήσει όπως εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας, ενω εγω πράγματικά εχω ανάγκη.

Και τέλος απο την στιγμή που υπήρξε ενόχληση απο το δημοσίευμα των οκτώ συμπολιτών μας, δεν έπρεπε να στείλουν την ανοικτή επιστολή και εδώ, σε εμένα;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Στη συνέχεια για την ενημερωσή σας η απάντηση του κ Μουλακάκη σε φίλα προσκείμενους του κ Κόκκορη και τα συμπεράσματα είναι δεδομένο οτι θα είναι σαφέστατα.

Αγαπητοί συμπολίτες μου, που μας στηρίξατε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, σε απάντηση μου στη διαμαρτυρία σας για τη στάση μου μέχρι τώρα έχω να σας πω τα εξής:

1. Ποτέ δεν ζήτησα και δεν ζητώ κανένα πόστο στη διοίκηση και αυτό το επιβεβαιώνει ο δήμαρχος ο ίδιος και οι λοιποί συνάδελφοί μου στην παράταξη. Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Σαν επιστήμονας γιατρός, εύλογα ασχολήθηκα με την κοινωνική πολιτική και ειδικά με το δημοτικό κέντρο πρόληψης το οποίο ιδρύσαμε.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να με τοποθετήσει σε κάποια θέση λόγω της εκλογής μου στις πρώτες θέσεις από πλευράς ψήφων.

Επίσης, η αλήθεια είναι ότι δεν μου έδειξε εμπιστοσύνη διότι η καθαρή συνείδησή μου, η αδιαπραγμάτευτη στάση μου στα κοινά και ο αγώνας μου για διαφάνεια μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη δική του πορεία. Έτσι αναγκάστηκε να με τοποθετήσει αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και αυτό μετά από κλήρωση.

2. Ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα για τον έλεγχο της Πολεοδομίας τον οποίο θεωρώ επιβεβλημένο για όλους ανεξαρτήτως. Σας παραπέμπω στη σχετική δήλωση που είχα κάνει στην οποία πήρα αποστάσεις από σχετικά δημοσιεύματα που έδειχναν την δημοτική αρχή σαν ηθικό αυτουργό εκφοβισμού. (Δήλωσα χαρακτηριστικά ότι δεν γνωρίζω αν η επίσκεψη της Πολεοδομίας ήταν τυχαίο ή όχι γεγονός και δεν με απασχολεί).

3. Στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για τα οικόπεδα Παπαδημητρίου δεν κρίνω αγαπητοί μου συμπολίτες το αποτέλεσμα το οποίο θα ήταν το ίδιο με μικρότερη πλειοψηφία βέβαια. Κατήγγειλα τον παράνομο αποκλεισμό μου και τη φίμωση των απόψεών μου όχι μόνο για τα οικόπεδα Παπαδημητρίου αλλά και για τις διογνωμένες ενδεικτικές τιμές δαπανών του Δήμου που καταλήγουν σε κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, που εσείς και εγώ πληρώνουμε μέσω των δημοτικών τελών.

Αν δεν το γνωρίζετε, σας λέω ότι αρχικά είχα μια σχετικά τακτική παρουσία στην Οικονομική Επιτροπή και όταν άρχισα να εκφράζω ελεύθερα τις απόψεις μου δεν ξανακλήθηκα. Τυχαίο; Εσείς θα το κρίνετε.

4. Όλοι οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας είναι έντιμοι και ηθικοί. Απλά η άποψή μου είναι ότι όταν έχουν διαφορετική άποψη πρέπει να την εκφράζουν ανεξαρτήτως κόστους και να την υπηρετούν ακόμα και αν είναι αντίθετη με του Δημάρχου.

Σας δηλώνω μετά βεβαιότητας ότι υπήρξαν τέτοιες αντίθετες απόψεις στην παράταξη για τα οικόπεδα Παπαδημητρίου που όμως δεν εκφράστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό; Η διαφορετική άποψη πρέπει να εκφράζεται και όχι μόνο μέσα στα προσυμβούλια διότι τότε γινόμαστε στείροι παραταξιακοί κομματικοί μηχανισμοί που οδηγούν στον ολοκληρωτισμό. Θεωρώ γόνιμο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να διαφωνούν σύμβουλοι της συμπολίτευσης και να συμφωνούν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και ελευθερία απόψεων που οδηγεί στη διαφάνεια και τη σωστή λήψη αποφάσεων.

5. Θεωρώ ότι ο Δήμαρχος πρέπει να βελτιώσει θέματα συμπεριφοράς του προς τους συμπολίτες μας χωρίς εκδικητικές διαθέσεις σε όσους έχουν αντίθετη πολιτική άποψη γιατί είναι δήμαρχος όλων των γλυφαδιωτών.

Επίσης, να διοικεί περισσότερο γόνιμα και δημοκρατικά δίνοντας το δικαίωμα της διαφωνίας σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και πολύ περισσότερο στους δικούς του της συμπολίτευσης ώστε να προκύψει χρηστή διοίκηση.

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Η διαφορετική άποψη δεν πρέπει να ποινικοποιείται αλλά να αναδεικνύεται. Σαν δημοτικός σύμβουλος της "ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" με τις απόψεις μου προσπαθώ να κατευθύνω τον Δήμαρχο σε μια καλύτερη πορεία που δεν θα μας εκθέτει σε θέματα διαφάνειας, δημοκρατίας, ήθους και ευαισθησίας προς τους συμπολίτες μας.

Σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι η όποια στάση μου δεν διακατέχεται από αντιπολιτευτικά αισθήματα. Η ηθική και η εντιμότητά μου σαν σοβαρός άνθρωπος όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά στη διαμαρτυρία σας μου επιβάλει να τιμήσω την ψήφο σας και όλους εσάς και να παραμείνω στην παράταξή μας να αγωνιστώ για τα άλματα και βήματα προόδου που θέσαμε, σαν στόχο για τη Γλυφάδα που αγαπάμε. Όχι να αποδράσω ή να εγκαταλείψω την παράταξη. Αλλά να διορθώνω με τους λόγους και τα έργα μου τα κακώς κείμενα όταν το "καράβι στραβά αρμενίζει". Αυτό δεν λέγεται αντιπολίτευση αλλά αίσθημα ευθύνης σε σας που μας ψηφίσατε.

Βασίλειος Μουλακάκης
 
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
 
Η ανοικτή επιστολή οκτώ συμπολιτών μας οι οποίοι κατακεραυνώνουν ενα επιστήμονα, την στιγμή που εκατοντάδες συμπολίτες μας που τον επέλεξαν είναι περισσότερο προσεκτικοί και αξιολογούν το σύνολο των δεδομένων, όπως και τις σκοπιμότητες.
 
Αποσαφηνίζω για τυχόν παρεξηγήσεις (διότι γνωρίζω οτι το θέμα αρχικά είναι πολιτικής φύσεως και στην συνέχεια παραταξιακής κ.α) ότι στήριξα ανοικτά τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είμαι μέλος ΄του κόμματος, και αυτό εχει ενοχλήσει αρκετούς στην Γλυφάδα, όπως και η αντικειμενικότητα όταν αντίπαλες παρατάξεις του κ Κόκκορη θεωρώ οτι έχουν δίκιο.

Μήπως πρέπει να γράψω δημόσια τι έκαναν δημοτικές και δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ. Κόκκορη που έπρεπε να είναι στο εκλογικό κέντρο στις τοπικές εκλογές, που και τις δυο Κυριακές μέτραγα τις ψήφους και επέβλεπα την εκλογική διαδικασία; (Μόλις διαπίστωσαν οτι είχα οριστεί εξαφανίστηκαν για να μην υπάρχουν στον ίδιο χώρο, και αυτό ως διαδικασία κάτι καταμαρτυρά, και ο νοών νοείτο)
 
Αυτούσια δημοσιοποιώ την ανοικτή επιστολή των οκτώ και είναι βέβαιο οτι οι εκατοντάδες ψηφοφόροι του κ Μουλακάκη θα σχηματίσουν άποψη, όπως και όλοι οι υπόλοιποι όπου και εαν ανήκουν.
 
Αξιότιμε κύριε,

Είμαστε κάτοικοι Γλυφάδας από αυτούς που υποστήριξαν τον συνδυασμό “ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ” με Δήμαρχο τον Κώστα Κόκκορη στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

Παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες από τον αντιπολιτευόμενο τοπικό τύπο προς τη Δημοτική Αρχή μία σειρά από δηλώσεις σας με τα “απαραίτητα” σχόλια των αρθρογράφων, που δεν καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητά των.

Ενώ είσαστε μέλος της Δημοτικής Αρχής και τοποθετημένος από τον Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη σε πόστα που εσείς ζητήσατε και δηλώνατε δημοσίως οτι αυτές οι τοποθετήσεις σας εκφράζουν απόλυτα ως επιστήμονα και ως άνθρωπο (κοινωνικό ιατρείο - υγιεινή κλπ) τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε οτι διαφοροποιήστε από την γραμμή της παράταξής σας, καταγγέλοντας μάλιστα και ορισμένες “τακτικές” ως ανεπίτρεπτες.

Θέλουμε να σας ξεκαθαρίσουμε οτι πιστεύω μας είναι η ελεύθερη βούληση των αιρετών να εκφράζεται είτε στην παράταξή σας, είτε δημοσίως ανοικτά και ξεκάθαρα. Σας θεωρούμε όλους σας αξιόλογους ανθρώπους και στελέχη πρώτης γραμμής με περγαμηνές στην κοινωνική προσφορά.

Μας δημιουργείτε όμως απορίες όταν μεροληπτείτε ενάντια στη Δημοτική Αρχή (δηλ. τους συναδέλφους σας) όταν διαμαρτύρεστε γιατί η Πολεοδομία έκανε έλεγχο στο ακίνητό σας έπειτα από καταγγελία του γείτονά σας, (δηλ. έπραξε το καθήκον της).

Θεωρούμε οτι θα έπρεπε να χαίρεστε όταν Δημόσια υπηρεσία και μάλιστα Δημοτική, σας ελέγχει για τυχόν παραβάσεις και τελικά να σας απαλλάσει από κάθε υπόνοια σκανδάλου.

Μήπως επειδή είσαστε Δημοτικός σύμβουλος θεωρείτε τον εαυτό σας υπεράνω υποψίας και ελέγχου;

Σας θυμίζουμε τη ρήση για τη γυναίκα του Καίσαρα που λέει οτι όχι μόνο πρέπει να είναι τίμια αλλά και να φαίνετε τίμια.

Αντ’ αυτού ρίξατε υπόνοιες οτι “κάποιοι” θέλουν να σας πλήξουν με “στημένες” καταγγελίες, που έτσι κι αλλιώς έπεσαν στο κενό.

Η αφορμή ή η αιτία αν θέλετε που δημοσιεύουμε την επιστολή μας ήταν η καταγγελία σας στον τοπικό τύπο (δεν γνωρίζουμε αν τη στείλατε πρώτα στους συναδέλφους σας όπως θα έπρεπε) για τη μη συμμετοχή σας στην Οικονομική Επιτροπή ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος στην απουσία τακτικού μέλους και το κάλεσμα του δεύτερου αναπληρωματικού. Το πως (αν έγινε) αυτή η διαδικασία είναι θέμα που θα έπρεπε να το συζητήσετε με τον Δήμαρχο - Πρόεδρο της επιτροπής και να ζητήσετε εξηγήσεις.

Εδώ όμως υπάρχουν ερωτήματα που δυστυχώς δεν τα κοινοποιείτε στην επιστολή σας στον τοπικό τύπο.

Κύριε Μουλακάκη, μήπως αυτός που σας πρότεινε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής δεν είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος που σας έδειξε την εμπιστοσύνη του γι αυτή τη θέση;

Θεωρείτε ότι επειδή είσαστε αντίθετος με την αγορά των οικοπέδων που προορίζονται για πλατείες στην περιοχή Καρβελά, δεν σας έχει εμπιστοσύνη ο Δήμαρχος; Μόνο η δική σας ψήφος είναι αυτή του μετράει; Εάν δεν σας είχαν εμπιστοσύνη οι συνάδελφοί σας της Δημοτικής Αρχής, τότε γιατί σας επέλεξαν ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής μετά από πρόταση του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη;

Εάν το γνωρίζουμε καλά, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής είναι εννέα. Η Δημοτική Αρχή έχει έξι μέλη και η αντιπολίτευση τρία. Για το ίδιο θέμα στην προηγούμενη συνεδρίαση το ψήφισαν τα οκτώ εκτός της κ. Λυγνού που φυσικά δεν θέλει να γίνει κανένα έργο στη πόλη, καθότι αυτό επιτάσσει η μικροπολιτική αντιπολιτευτική αντίδρασή της. Είναι γνωστή πλέον η κυρία αυτή στους Γλυφαδιώτες.

Δηλαδή η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ήταν σχεδόν ομόφωνη.

Σας ρωτάμε λοιπόν, τι είναι αυτό που εσείς βλέπετε ως παράδοξο και δεν το είδαν οι υπόλοιποι συνάδελφοί σας που η “αρνητική” σας ψήφος δεν θα είχε καμμία σημασία, αφού η πλειοψηφία ήταν αποδεδειγμένη;

Μήπως έγινε νοθεία; Μήπως έγινε αλλοίωση;

Τι σας κάνει να πιστεύετε οτι η δική σας ψήφος θα έπαιζε σημαντικό και αποφασιστικό ρόλο στην δημιουργία απόφασης, παρά μόνο οτι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Δημάρχου θα “έβλεπαν” το “τεράστιο ρήγμα” στην ενότητα της παράταξης;

Και εν τέλει, ποιούς οφελούν αυτές οι δημόσιες καταγγελίες εναντίων των συναδέλφων σας; Μήπως είχατε ενημερώσει από πριν τους συναδέλφους σας και δεν βρήκατε ανταπόκριση; Όπως μας ενημέρωσαν οι συνάδελφοί σας, ποτέ δεν ρωτήσατε το οτιδήποτε.

Φυσικά και είσαστε υποχρεωμένος να ψηφίζετε κατά συνείδηση σε οποιοδήποτε θέμα. Αλλά πως σας επιτρέπει η συνείδησή σας να συνυπάρχετε με αυτούς που δημοσίως καταγγέλετε;

Αναφαίρετο δικαίωμά σας να διαφωνείτε με τη Δημοτική Αρχή που είσαστε και μέλος της, αλλά πως μπορείτε να προχωράτε μαζί με αυτούς που διαφωνείτε;

Τέλος πως είναι δυνατόν να προσβάλλετε τους συναδέλφους σας ως άτομα χωρίς συνέιδηση, με ελαστική ηθική και να θεωρείτε μόνο τον εαυτό σας να έχει το δικαίωμα της ηθικής και της εντιμότητας, όταν δημόσια καταγγέλετε τακτικές και πρακτικές που σας “θίγουν”;

Επειδή όλοι κατοικούμε και ζούμε στη Γλυφάδα, έχουμε δικαίωμα να έχουμε κι εμείς διαφορετική αντίληψη από εσάς για το πως θέλουμε τους εκπροσώπους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ψηφίσαμε και στηρίξαμε την παράταξή σας στις εκλογές για να διοικήσει το Δήμο με συνέπεια, ήθος, εργατικότητα, ηθική και εντιμότητα. Πιστεύουμε οτι μέχρι τώρα ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης και οι συνεργάτες του Δημοτικοί σύμβουλοι, πράττουν με συνέπεια τα καθήκοντά τους.

Ο λαός της Γλυφάδας ήδη έχει νοιώσει την διαφορά από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές στη ποιότητα ζωής του.

Τουναντίον, ο λαός μέμφεται μέρος της αντιπολίτευσης ως ανύπαρκτη, ως ασυνεπή και ως κοντόφθαλμη.

Και αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουμε. Τι και ποιό είναι αυτό το χαρακτηριστικό που δημιουργείτε εσείς αντιπολίτευση;!!!

Εν κατακλείδι αξιότιμε κ. Μουλακάκη, δικαίωμά σας να διαφωνείτε, δικαίωμά σας να καταγγέλετε τους συναδέλφους σας, αλλά δυό καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Πράξτε αυτό που επιβάλλει η ηθική και η εντιμότητα των σοβαρών ανθρώπων.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ Ή ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.

Όλα τα άλλα είναι για απλή κατανάλωση προς όφελος των αντιπάλων της Δημοτικής αρχής που ο λαός αποφάσισε να είναι στην αντιπολίτευση, και ειδικά εις βάρος αυτών που σας ψήφισαν και σας στήριξαν.

Οι κάτοικοι: Γιώργος Οικονομίδης, Παναγιώτης Καλαντζής, Δημήτρης Γρίβας, Μαρία Πετροπούλου,
Κώστας Γεωργίου, Ηλίας Κεραμιδάς, Τάσος Νιτσιάκος και Αλέξης Ψαρόπουλος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ξεκάθαρη απάντηση του Βασίλη Μουλακάκη στους οκτώ Γλυφαδιώτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">