ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στέλιο Λανδράκη τι θα έκανες;

Σήμερα στον δήμο Γλυφάδας έχουμε την συνδιοίκηση Λανδράκη Κόκκορη, και με βασικό δεδομένο
την απόλυτη στήριξη Στέλιου Λανδράκη πρός τον Κώστα Κόκκορη.

Με το δεδομένο ουσιαστικό έλλειμα εκπροσώπησης τουλάχιστον όσων αφορά εμένα προσωπικά και το τοπικό μου ζήτημα, εχω να θέσω ενα δημόσιο ερώτημα πρός τον δεύτερο συνδιοικούντα και συνδήμαρχο της Πόλεως.

Λανδράκη τι θα έκανες εαν στην δική μου θέση ήταν ο γιός σου;

Εσυ που ως δήμαρχος δεν έδειξες καμία απολύτως μέριμνα την περίοδο δικής σου θητείας, για τον δημότη Γλυφάδας και τοπικό ζήτημα, και όταν σε ενημέρωσα έκανες ταξίδια αναψυχής και διασκέδασης.

Γνωρίζεις καλά οτι η δική μου περιπέτεια εκείνη τουλάχιστον την περίοδο, ήταν άμεσα εξαρτώμενη απο χειρισμούς τοπικών διοικούντων, διότι δεν θα έπραταν καμία εις βάρος μου αρνητική ενέργεια διώξεων και κατασχέσεων εαν είχε υπάρξει το ελάχιστο ενδιαφέρων του Δήμου Γλυφάδας και των εκλεγμένων μας, αντίθετα θα είχε υπάρξει νομιμοποίηση.

Γνωρίζουν οι δημότες οτι κανείς απο τους δημάρχους της Γλυφάδας δεν τόλμησε να στηρίξη συμπολίτη τους και τον μοναδικό ραδιοφωνικό σταθμό που λειτουργούσε επι σειρά ετών, και αυτό ως ενέργεια άμεσα δικής τους υποχρέωσης βάση των καθηκόντων που έχουν, καταμαρτυρά το ουσιαστικό έλλειμα Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο, όπως και την έμεσα στήριξη όλων των άλλων, πλήν του οτιδήποτε υφίστατο σε επίπεδο Γλυφάδας.

Λανδράκη τι θα έκανες εαν στην δική μου θέση ήταν ο γιός σου, η οποιοσδήποτε συγγενής σου;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

YΓ: Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, διότι όλοι γνωρίζουν τα πεπραγμένα σας, όλων των εκλεγμένων και σχεδόν όλων των παρατάξεων. (Η ονομασία χαρακτηρισμού είναι γνωστή)

Επιτέλους πρέπει να απαλλαγούμε απο όλους τους ανεύθυνους και υπάνθρωπους διοικούντες Δημάρχους στη Γλυφάδα (αυταπόδεικτα) οχι για εμένα πλέον, για το κοινωνικό σύνολο και για την Γλυφάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στέλιο Λανδράκη τι θα έκανες; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">