ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκη για την Γλυφάδα χωρίς πανηγυρισμούς

Κέρδισε η Γλυφάδα αλλά δεν το... χάρηκε!

Ο ΑΟ Γλυφάδας έκανε αυτό που έπρεπε. Δηλαδή νίκησε την ομάδα των Χανίων με 2-0 και περίμενε και ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο, μήπως μπει στα πλέι οφς, κάτι τελικά το οποίο δεν έγινε, παρά την ισοβαθμία με την ομάδα της Ζάκυνθου.

Οσο για το χθεσινό παιχνίδι, ήταν κακό και στο πρώτο μέρος χωρίς φάσεις Στην επανάληψη, όμως, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 50' και παράλληλα την αποβολή του Μποχώνη, κάνοντας το 1-0 με τον Καραχάλιο που εκτέλεσε εύστοχα. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 72'.

Η Γλυφάδα κατάφερε να πάρει το πολυπόθητη νίκη  απέναντι στους Κρητικούς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στο νότιο όμιλο της Football League 2, όχι όμως και το εισιτήριο για τα μπαράζ της ανόδου, καθώς η Ζάκυνθος δεν της έκανε το χατίρι!

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Χώνος, Ανδρίκος, Τσιάτσιος, Τριανταφύλλου, Καραχάλιος (74' Τσούτσης), Στρατάκης (64' Αγκιρίμπα), Καζαντζής (85' Τουρκοχωρίτης), Κόκκαλης, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Παπαδήμας.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Μποχώνης, Μπακάκης, Βουρβαχάκης, Τσαρτσίδης, Πυθαρούλης (68' Κομπλιώνης), Σεληνιωτάκης, Πλουσής, Φάμπιο, Βεστάκης, Τζανάκης (80' Βαρουξάκης).

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ίσως μετά απο αυτή την έκβαση μπορεί ο κ. Ρέστης όπως και αρκετοί ακόμα σε τοπικό επίπεδο να καταλάβουν έστω ελάχιστα πως αισθάνομαι διαχρονικά.
(Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια)

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκη για την Γλυφάδα χωρίς πανηγυρισμούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">