ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τελευταία δήλωση Μουλακάκη για Ζαχαριάδη

Είναι γνωστό οτι εχει ανοίξει βεντέτα μεταξύ του εκδότη Ζαχαριάδη και του συμβούλου Μουλακάκη. Επίσης είναι γνωστό οτι ο κ.Ζαχαριάδης σήμερα είναι παραταξιακό δεκανίκι του κ. Κόκκορη και χωρίς ιχνος αντικειμενικότητας. (Για άγνωστους λόγους; Τουλάχιστον εγω διαβάζοντας την φωνή του δημότη που κυκλοφορεί τώρα, σχηματίζω άποψη φιλοπαραταξιακής εφημερίδας του σημερινού δημάρχου, και της παραταξής του. Εσείς;)

Εαν θέλετε να συνεχίσω σε αυτό το ύφος, είναι γνωστό σε ποια χώρα ζούμε, ποιο είναι το επίπεδο διαφθοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση, και που αποσκοπούν κομματικά μέλη που αναλαμβάνουν χρέη διοίκησης σε αρκετές περιπτώσεις.

(Είναι ενα λεπτό σημείο που διαχρονικά φεύγει απο την προσοχή των πολιτών, όμως αν αναλογιστείς το ύψος των χρημάτων που διαχειρίζονται οι δήμοι σε ολόκληρη την χώρα, και την διασπάθηση του χρήματος σχηματίζεις εικόνα)

Συνεχίζω σε αυτό το υφος διότι είναι γνωστό το απόλυτο έλλειμα εκπροσώπησης του δημότη πολίτη ο οποίος γράφει αυτο το κείμενο απο όλες τις διοικήσεις 35 ετών, ενω γνωρίζουμε τι εχουν αποκομίσει δεκάδες εμπλεκόμενοι με τα κοινά, και τι άφησαν ως παρακαταθήκη στην Γλυφάδα.

(Εαν εξαιρέσεις τον αείμνηστο Σπονδυλίδη που άφησε ενα Δημαρχιακό Μέγαρο και κάποια έργα Τεχνικής υποδομής, όπως και ελάχιστα έργα υποδομής που έγιναν απο άλλους, τις τελευταίες τετραετίες έχουμε τα ίδια και περισσότερα έσοδα λόγω κατοίκων (αυξησης πληθυσμού) και σχεδόν μηδενικά έργα υποδομής)

Αυτά είναι γνωστά σε όλους τους κατοίκους, και δεν πρέπει όποιος εχει την τόλμη να λεει δημόσια την αλήθεια να υπονομεύεται η να συκοφαντείται. (Είναι γνωστό οτι δεν εχουμε κάνει καμία υπέρβαση όσων αφορά μια δεοντολογία που υφίστατε σήμερα ευρύτερα στο σύνολο των Μ.Μ.Ε, αν και εχω υπονομευτεί επανελλημένα, και απο τον Κώστα Κόκκορη. (Τι στο διάολο δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε σε τοπικό επίπεδο για το συμφέρον του συνόλου χωρίς διχασμό, υπονομεύσεις, σπίλωση, συκοφαντία κ.α;)

Και τέλος, είναι γνωστό οτι η Γλυφάδα εχει σημαντικά έσοδα και διαχρονικά τους πλέον ακατάλληλους (και αυτο με το σύνολο των αποδείξεων) ειδικά στις θέσεις Δημάρχων, όπως και το ότι σε αντίθεση με άλλους σε τοπικό επίπεδο, δεν είμαι έμμισθος κανενός, ούτε εχω παίξει παιχνίδια παραπληροφόρησης και συκοφάντισης.

(Αποσαφηνίζω οτι σε τοπικό επίπεδο καλώς η κακώς υπήρξαν και υπάρχουν και τοπικά μέσα, τα οποία έχουν πλάτες ισχυρών των MEDIA, και της ενημέρωσης στη Χώρα μας, βέβαια καμία σχέση με τον κ .Ζαχαριάδη.)

Μου προκαλεί εντύπωση η κόντρα Ζαχαριάδη Μουλακάκη, διότι ενας εκδότης τοπικής εφημερίδας ο οποίος δηλώνει οτι δεν είναι φιλικά προσκείμενος της παρατάξεως του κ Κόκκορη δείχνει τέτοια δείγματα ευθείας προσβολής ενός συμβούλου, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος και δήλωσε τους λόγους δυσαρέσκειας όσων αφορά την υπόθεση οικοπέδων Παπαδημητρίου.

(Δηλώνω ανοικτά την στηριξή μου πρός τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως δεν εχω πάρει ούτε ενα ευρώ. Εγω θεώρησα σκόπιμο να στηρίζω το βέλτιστο, και εαν πράγματι έχουμε να κάνουμε με συνεχιστές του παρελθόντος σύντομα θα το γνωρίζουμε, και αυτοί θα είναι δυο φορές προδότες σε αντίθεση του ΠΑΣΟΚ)

(ΑΡΚΕΤΑ με όλους αυτούς τους ανεύθυνους, που θέλουν την εκλογή τους, ζητούν την εκπροσώπηση των άλλων διότι θεωρούν οτι είναι κατάλληλοι, και στη συνέχεια αποδεικνύεται οτι είναι άτομα με νοοτροπία δυο μέτρων και σταθμών, και βασικά υπονομευτές της Δημοκρατίας, και καταπατητές του Συντάγματος, οι οποίοι τελικά αποδέχονται τις λαμογιές διαπλεκομένων ομίλων και κομματικών φίλων, και υπάρχει συνέχεια ενός σαθρού πλαισίου)

ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.

Σε αυτη την Χώρα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εχουμε ενα ΣΥΝΤΑΓΜΑ το οποίο είναι ξεκάθαρο και σαφές και το έχουν καταπατήσει όλοι, και ειδικά οι πολιτευόμενοι οι οποίοι είναι υποστηρικτές και οπαδοί της διαπλοκής μιας ολιγαρχίας συμφερόντων, και υπονομευτές όλων των υπολοίπων.

Στην συνέχεια δημοσιοποιώ αυτούσια το κείμενο Βασίλη Μουλακάκη, ο οποίος είναι γνωστό οτι δεν εχει πάρει καμία πειστική απάντηση, η απόδειξη για τις διαμαρτυρίες των οκτώ δημοτών, και αντι αυτού δέχεται πόλεμο λάσπης και συκοφάντισης απο τον κ .Ζαχαριάδη, που απο τα συμφραζόμενα στην Επιστολή Μουλακάκη, εξυπηρετεί ανα περιόδους συγκεκριμένα παραταξιακά συμφέροντα, και οχι μόνο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Αγαπητέ κυριε Ζαχαριάδη,

Την ευγένεια και την ευπρέπεια που σας έσειξα την εκλάβατε σαν αδυναμία μου, και ουτε απάντηση έλαβα με τόκο όπως χαρακτηριστικά είπατε, ούτε ντραπήκατε όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος.

Εγω είναι αλήθεια οτι με το έγκλημα που διαπράξατε στο προσωπό με τους ψευδείς και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς  σας, προβληματίστηκα και αναρωτήθηκα αν αξίζει να ασχολούμαι με τα κοινά, όταν υπάρχουν τέτοια κατάπτυστα δημοσιεύματα, που το υφος της γραφής τους αποδυκνύει και την ποιότητα του δημοσιογράφου.

Κυριε ανήκετε στη μεγάλη του γένους σχολή του κιτρινισμού και της σπίλωσης, αρκει μόνο να σας θυμίσω οτι το έγκλημα είναι το ιδιο ακριβώς με εικείνο που είχατε διαπράξει το 2006 στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου Κώστα Κόκκορη, τον οποίο κυριολεκτικά είχατε χτίσει με τόνους λάσπης και τον οποίο άγνωστο σήμερα πως και γιατί εξυμνείτε.

Αγαπητέ κύριε,

Έπραξα το καθήκον μου, έπραξα αυτο που μου υπαγόρευε η συνειδηση μου, και ζήτησα όπως θα έκανε κάθε θιγόμενος στη θέση μου να μου δωθούν οι διευθύνσεις των δήθεν συμπολιτών μας που δημοσιεύσατε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο προκειμένου να εχω μια άμεση επαφή μαζί τους.

Προφανώς αυτοί οι υποτιθέμενοι συμπολίτες μας των οποιων τα ονόματαεχετε δημοσιεύσει να χάθηκαν στον δρόμο! Δεν εξηγείται διαφορετικά η πολυήμερη καθυστέρηση στην αποστολή τους προς εμένα!

Μου δίνετε το δικαίωμα να  πω δημόσια οτι διαχειρίζεστε τη πένα σας ψυχρά και αμέιλικτα ρίχνοντας μελάνι και σπιλώνοντας όσους έχετε επιλέξει για στόχο εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα που υπηρετείτε.

Είχα την τύχη να μην σας γνωρίσω και είμα ευτυχής για αυτό, όμως τώρα αντιλαμβάνομαι γιατί είστε ο πρωταθλητής της επαίσχυντης ενημέρωσης και ο μέτρ της λάσπης και της παραπληροφόρησης.

Κύριε Ζαχαριάδη τα μηνύματα που διαμηνύετε μέσω γνωστών μου ατόμων και οι απειλές οτι τωρα που έβγαλα γλώσσα θα με κάνετε να καλοπεράσω, εκθέτουν αποκλειστικά εσάς.

Είναι κάτι που με φοβίζει και μόνο γιατί το λέτε εσείς που είστε γνωστός για τα έργα και τις ημέρες σας.

Μια απο αυτές ήταν κι'εκείνη  που παρουσιάζατε το σημερινό δήμαρχο σαν λουλουδάκι μυρωδάτο.

Το ξεχάσατε; Δεν νομίζω.

Απορίας άξιο πως ο Δήμαρχος μας συνεργάζεται μαζί σας, όμως αυτό ας το κρίνουν οι ψηφοφόροι που μας ψήφισαν.

Βασίλειος, Γ. Μουλακάκης

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας
με την παράταξη "ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"

ΥΓ: Είχατε πει οτι οποιαδήποτε απάντηση θα την δημοσιεύσετε.
Αυτή θα την δούμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο σας.
Ας περιμένουμε......

Aμέσως μετά την ανάρτηση της επιστολής ήρθε νεώτερη επιστολή που είναι η τελευταία δήλωση του κ .Μουλακάκη, και φυσικά μετά την ανάρτηση του κ Ζαχαριάδη στην ηλεκτρονική σελίδα που έχει την οποία ουδέποτε εχω διαβάσει σε αντίθεση με άλλες τοπικές, και δεν γνωρίζω ποιός την διαβάζει.

(Μου αρέσει η ειλικρίνια και όπως όλοι σε τοπικό επίπεδο ανα τακτά χρονικά διαστήματα θέλω πλήρη ενημέρωση απο το σύνολο όσων αρθρογραφούν σε τοπικό επίπεδο, η για ζητήματα της Γλυφάδας. Τον κ. Ζαχαριάδη περιστασιακά τον εχω διαβάσει στο έντυπο που εκδίδει, όμως ηλεκτρονικά δεν εχει σημαντική παρουσία, ούτε τον διαβάζουν πολλοί σε τοπικό επίπεδο)

Κύριε Βασίλη Μουλακάκη,

Είσαστε μεγάλος ψεύτης, συκοφάντης και δολοπλόκος. Δεν γνωρίζω ακόμη τι και ποιά συμφέροντα εξυπηρετείτε. Γνωρίζω όμως αυτούς που τα εκπροσωπούν και τα υπερασπίζονται σε βάρος των πολιτών.

Ήδη μας καταγγέλουν τις επαφές που κάνετε κρυφά από την παράταξή σας. Δεν επικροτώ ακόμη αυτές τις πληροφορίες αλλά σύντομα θα τις διασταυρώσουμε.

Θέλω να διαψεύσω τα περί συνεργασίας μου με τον κ. Κόκκορη και οτι ανήκω στην παράταξή του. Αν είμαι η εφημερίδα που καταγράφει αλήθειες και αυτές προέρχονται και από τον Δήμαρχο, τότε είναι υποχρέωσή μου να τις δημοσιοποιώ.

Δεν θα δώσω και λόγο τώρα γιατί δημοσιεύω αυτά που νομίζω εγώ σωστά. Και για να σας θυμίσω, προεκλογικά είχα στηρίξει την ανεξάρτητη παράταξη του συγχωρεμένου Παπαδόπουλου. Ή μήπως έχω λάβει κάποιο πόστο στη διοίκηση και δεν το γνωρίζω;

Σταματήστε να λασπολογείτε. Όσον αφορά τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε εις βάρος μου, έχω συνηθίσει από τύπους σαςν και σας να την χρησιμοποιούν. Σας προκαλώ να λέτε περισσότερα. Μου κάνετε καλό όταν οι Γλυφαδιώτες ακούν οτι με βρίζετε. Τότε γίνομαι ακόμη πιο πιστευτός και με διαβάζουν φανατικότερα.

Ο λαός της Γλυφάδας μας ξέρει.

Χωρίς σεβασμό προς το πρόσωπό σας

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ NOTIA PRESS

Η απάντηση του κ Μουλακάκη.

Κύριε Ζαχαριάδη,

Σας ευχαριστώ που με επιβεβαιώσατε για άλλη μια φορά για όσα μου έλεγαν για εσάς!

Είστε τόσο δυνατός που δεν θα τα ξαναβάλω μαζί σας!
Δεν θα ξαναασχοληθώ με εσάς κύριε!

Με νικήσατς με όσα είπατε! Δείξατε ποιός είμαι στους συμπολίτες μου!
Λίγη τσίπα που λέμε οι Έλληνες δυστυχώς δεν σας περισσεύει.

Βασίλειος, Γ. Μουλακάκης

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας
με την παράταξη "ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"

Αναρτήθηκε 17/5/2012 9:15 πμ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τελευταία δήλωση Μουλακάκη για Ζαχαριάδη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">