ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΣΙΠΡΑ δεν διαφέρεις, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ των άλλων

Τσίπρα δεν διαφέρεις, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ όλων των άλλων που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα.

Όποιος οι όποιοι θεωρούν οτι διαφέρουν πρέπει να δίνουν απτές αποδείξεις, μόνο σε αυτη την περίπτωση πιστοποιείται η διαφοροποίηση.

Καλώς η κακώς θα το κρίνουν οι άλλοι, προσωπικά επέλεξα καθαρά και ανοικτά να στηρίξω ως πολίτης τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλούς λόγους, βέβαια αυτή η επιλογή σε καμία περίπτωση δεν με δεσμεύει στο να εχω απόλυτα αντικειμενική κρίση και άποψη.

Ο κάθε ένας βάση όσων εχει εμπεδώσει και επεξεργάζεται, θεωρεί οτι εχει και τα βασικά εφόδια κρίσης και αξιολόγησης, όπως και ταξινόμησης, η κατηγοριοποίησης, ενω απο την άλλη διατυμπανίζει την δημοκρατικότητα που τον διέπει, όπως και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και όσα έπρεπε να ισχύουν. (Μέχρι σήμερα οτι βολεύει και εξυπηρετεί κάποιους, οι οποίοι κάνουν κατάχρηση, και προσβάλλουν τον πολίτη και την λαϊκή κυριαρχία )

Έτσι βάση όλων αυτών των στερεότυπων που εχουν δομηθεί λαθεμένα στη χώρα μας (και πολλές φορές χωρίς να εξετάζει κανείς τι ισχύει, και τι εφαρμόζεται) υπάρχει η καθημερινή λειτουργία πολιτευτών και κομμάτων, και όλοι κάνουμε βασικές διαπιστώσεις τι υφίστατε, και την νοοτροπία ακόμα και σήμερα. (Πάντα δίνω με υπεραπλούστευση τα ισχύοντα: Εαν δεν είσαι εφοπλιστής, διαπλεκόμενος, χρηματοδότης κομμάτων, η κομματόσκυλο, δεν υπάρχεις ως πολίτης στην Ελλάδα, και δεν ισχύει τίποτα όσων αφορά το Ελληνικό Σύνταγμα)

Κάποιοι προσπαθούν επιμελώς να περάσουν το μήνυμα οτι είναι οι εκφραστές της Αριστεράς, ενω οι βασικές προσλαμβάνουσες που έχουν οι πολίτες είναι υποκριτών και ανεύθυνων, που καπηλεύονται το οτιδήποτε ώστε να ισχυροποιήσουν την θέση τους, χωρίς να εχουν δώσει ίχνος απόδειξης όσων διατυμπανίζουν.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πώς με ''κόβεις'' διαχρονικά.... για Δεξιό;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 MONO ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. (Σήμερα έχουμε 2012 χωρίς λειτουργία, ενω κατέθεσα σύνομα, και δεν διαπιστώνω που βρίσκεται η Αριστερά εκπροσώπηση) ΕΣΕΙΣ;

ΕΙΝΑΙ κάποια ζητήματα που χρήζουν πολιτικής παρέμβασης, και ενω υπήρξαν επανελλημένα εκατοντάδες ΑΙΤΗΣΕΙΣ σύνομα μετά την αρχική ΑΙΤΗΣΗ, ΙΔΡΥΣΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, χωρίς βεβαίωση λειτουργίας απο τους διορισμένους και υπηρέτες της διαπλοκής(και χωρίς άγνωστους λόγους) διότι οι λόγοι ήταν και είναι γνωστοί (στην Ελλάδα εαν δεν είσαι εφοπλιστής, χρηματοδότης κομμάτων, η πολιτικός και μέλος κόμματος δεν υπάρχεις) ενω κάποιοι μετά το σύνολο των διώξεων και κατασχέσεων πρός τον πολίτη που δεν είχε καμία άλλη επαγγελματική δραστηριότητα (και την δεδομένη πολυδιαπλοκή μιας ολιγαρχίας με σειρά μέσων) κάποιοι συνεχίζουν τις φαμφάρες για αριστερά και αριστερές πολιτικές, χωρίς καμία ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που θα δωθεί η θα δωθούν αποδείξεις απο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, σε ποιές των περιπτώσεων;

Η πρόκληση και η Αλήθεια είναι τα σημαντικότερα που έχουν μείνει ως τα βασικά ''όπλα'' του πολίτη. (Εαν υπάρχει έστω και ένας στην Ελλάδα του σήμερα, που μπορεί να αποδείξει οτι συνολικά κόμματα, πολιτικοί, εξουσίες, και πολίτες δεν υπηρετούν την διαπλοκή και μια ολιγαρχία πολυδιαπλεκομένων, Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα )

Δώστε την Απόδειξη.

*Όσον αφορά την πλεονεξία των διαπλεκομένων είναι αυταπόδεικτη, όπως και η κατάπατηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ υπο τις ευλογίες όλων των κυβερνήσεων και πολιτικών. (Είναι γνωστή η διαδικασία: O Όμιλος που έχει ενα κανάλι, αυτό επιλέγουν και στηρίζουν οι πολίτες, αμέσως μετά ο όμιλος θέλει και ενα ενημερωτικό ραδιόφωνο, το επιλέγουν και αυτό οι πολίτες, στην συνέχεια ο όμιλος θέλει και ενα ψυχαγωγικό ραδιόφωνο το οποίο το επιλέγουν και αυτό οι πολίτες, στην συνέχεια χρειάζεται και ενα δεύτερο κανάλι η ενημερωτικό ραδιόφωνο, και ενα τρίτο ψυχαγωγικό κ.α. και στην ολη διαδικασία που προσβάλει σχεδόν συνολικά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ οι πολιτικοί κλείνουν το μάτι στο σύνολο των παρανομιών που νομιμοποιούν παράτυπα, ώστε να τυνχάνουν λιβανίσματος, και με το επιχείρημα της ενημέρωσης των πολιτών (δεν το λένε χειραγώγηση των ζώων που εν αγνοία τους πολλές φορές υποβαθμίζουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την δική τους μετεξέλιξη, διότι αυτο ίσχυσε) συμπράτουν όλοι στο απόλυτο έλλειμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δημοκρατικότητας ενος χώρου μιας Χώρας.

*Κάποια περίοδο κάποιος ο οποίος θεωρούσε οτι έχει επαρκή νοημοσύνη (τελικά βρέθηκε δολοφονημένος) μου είπε μην τα βάζεις με τους άλλους. δες τα δικά σου λάθη

Γνωρίζω οτι πραγματικά δεν υπάρχει ιχνος δικών μου λαθών, υπάρχει το συνολικό λάθος μιας πουλημένης, ξεπουλημένης κοινωνίας, και αρχικά των πολιτικών.

Είναι ανεπίτρεπτο συνολικά οι πολιτικοί να είναι ακόμα και σήμερα δέσμιοι και ξεπουλημένοι σε μια ολιγαρχία οικονομικών παραγόντων, και αυτοί να μπαίνουν στο κοινοβούλιο ώστε να ισχυροποιούν τα ''αφεντικά'' τους (ακόμα και στις περιπτώσεις που δηλώνουν οι πολιτικοί τα αντίθετα υπηρετούν την ολιγαρχία) υποβαθμίζοντας κάθε έννοια πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Το εχω πει στο παρελθόν επανελλημένα, σήμερα το γράφω, και γνωρίζω οτι δεν είναι λαϊκισμός, είναι η Αλήθεια. (Είναι η αλήθεια που επικαλούνται και οι πολιτικοί, όμως στον συγκεκριμένο τομέα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα)

Πολλά χρόνια, όπως και σήμερα, υπάρχει το μοναδικό ζήτημα που ουδείς εχει ασχοληθεί όπως απαιτείται και χρειάζεται. (Το ισχύον πλαίσιο της Ραδιοτηλεόρασης)

Είναι το μοναδικό θέμα το οποίο παρακάμπτουν επιμελώς όλοι, αν και απο αυτό υπάρχει αυταπόδεικτα το συμπέρασμα σε όποιον η όποια θέλει να εχει απτά και άμεσα αποτελέσματα κρίσης και αξιολόγησης των πολιτικών του σήμερα, αν πραγματικά υπάρχει ίχνος ειλικρίνιας των προθέσεων τους, και εαν εκφράζουν πραγματικά την αριστερά.

Η μέθοδος είναι πολυ εύκολη ώστε να έχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, αν πραγματικά υπάρχει το ελάχιστο της διαφοροποίησης στην άσκηση πολιτικής του αύριο, και εαν πράγματι κάποιοι που δηλώνουν Αριστεροί παράλληλα είναι.

Μπορείς να δηλώνεις οτι θέλεις και πολλοί να σε πιστεύουν, άλλωστε έχουμε σειρά αποδείξεων παραπλάνησης του συνόλου απο πολιτικούς και πρόσφατα. (Το θέμα είναι αν καλύπτεις τις ελάχιστες προδιαγραφές, και μπορεί να υπάρχει απόδειξη)

Για ποιούς λόγους νομίζεις οτι δημοσιογραφώ;
Mήπως είμαι ψώνιο, η θέλω να γίνω διάσημος;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

  1. Οι συνιστώσες της ζωής (ΣΥΡΙΖΑ) και οι συνιστώσες του θανάτου (ΠΑΣΟΚ- ΝΔ)
    Μια εισαγωγή στον ανυσματικό λογισμό της Ζωής και του Θανάτου

    Στο Δεξιόστροφο σύστημα συντεταγμένων έχουμε τα ανυσματικά μεγέθη

    Ας δεχτούμε ότι τελικά, με ένα μαγικό τρόπο αποδεχόμενοι τα 300 έως 1000 ευρώ για μηνιάτικο, πληρώνουμε φόρους και χαράτσια.
    Ας δεχτούμε ότι μειώνουμε τα έξοδα των παιδιών μας (ρούχα, βιβλία…).
    Ας δεχτούμε ότι τρώμε κρέας μία φορά την εβδομάδα.
    Ας δεχτούμε ότι δεν θα ανάβουμε το καλοριφέρ το χειμώνα παρά για μόνο μία ώρα την ημέρα.
    Ας δεχτούμε ότι δεν θα παίρνουμε φάρμακα αν αρρωστήσουμε.
    Ας δεχτούμε ότι θα καταθέσουμε τις πινακίδες των αυτοκινήτων μας (για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει) για να μη πληρώνουμε τέλη, service, ασφάλεια και βενζίνη.
    Ας δεχτούμε ότι κάνουμε το χατίρι της Μέρκελ και μετατρέπουμε το σκατό μας σε παξιμάδι και ξεχνάμε την όποια έννοια της αξιοπρεπούς διαβίωσης μια για πάντα.

    Πράγματι το εσωτερικό γινόμενο των παραπάνω ανυσμάτων στο δεξιόστροφο σύστημα συντεταγμένων τείνει στο μηδέν ….δηλαδή στον θάνατο

    Άσκηση1 τα παραπάνω να αποδείξετε με την ψήφο σας ότι δεν ισχύουν σε ένα αριστερόστροφο σύστημα συντεταγμένων.

    Ασκηση2 αποδείξατε με την ψήφο σας ότι.. το «περίφημο» θεώρημα samara 1.500.000 άνεργοι = ανοικοκύρευτοι δεν ισχύει στο αριστερόστροφο σύστημα συντεταγμένων

    Για να μην μπερδεύεσαι ….και μπερδεύεις και τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Κουρδομένος20 Μαΐου 2012 στις 1:26 μ.μ.

    Δέχομε την απάντηση ως ορθή.

    Το θέμα είναι οτι είναι απόλυτα διπλωματική, διότι σε κανένα σημείο δεν αποσαφηνίζεται τι μέλλει γενέσθαι όταν ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.

    Ο πολίτης δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο, είναι ζών οργανισμός με συγκεκριμένες ανάγκες ώστε να διαβιώνει.

    Ο κάθε ενας έκανε συγκεκριμένες επιλογές δραστηριοποίησης και επαγγελματικής ενασχόλησης, και υπάρχουν τα αυταπόδεικτα ενός κράτους που το σύνολο των πολιτικών και κομμάτων υποθάλπουν την διαπλοκή και τις αντισυνταγματικές παρανομίες μιας ολιγαρχίας της πλουτοκρατίας, για συγκεκριμένους λόγους και γνωστούς.

    Που υπάρχει η απόδειξη της αριστεράς προοπτικής για τον πολίτη, απο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία ''αλλοιθωρίζουν'' διότι τους εξυπηρετούν οι διαπλεκόμενοι;

    Κάποια πράγματα είναι συγκεκριμένα, αντί ενδιαφέροντος ώστε να διαβιώσει ο πολίτης βάση της επιλκογής και επένδυσης που έκανε, βρέθηκε ενας μηχανισμός που υπηρετεί την ολιγαρχία της πλουτοκρατίας και μόνο, να φράξει κάθε ενδεχώμενο διαβίωσης του άριστερού πολίτη.

    Είναι σαφές και σήμερα έχουμε 2012 με κάποιους αριστερούς να δηλώνουν παρόν και με διάθεση διαφοροποιήσεων.

    Που είναι εμπράκτος η διαφοροποίηση, διότι προσωπικά το απρόσωπο κράτος με εχει ζημιώσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενω όλα ήταν σύνομα.

    Πότε θα διαβιώση ο πολίτης σε αυτη την χώρα που κατέστρεψαν οι διαπλεκόμενοι και παράλληλα πλεονέκτες σε συνεργασία με πολιτικούς που ακόμα και σήμερα είναι των δυο μέτρων και σταθμών;

    Τι κάνουν οι αριστεροί ΣΗΜΕΡΑ;

    Γιάννης Κουρδομένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: ΤΣΙΠΡΑ δεν διαφέρεις, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ των άλλων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">