ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απαίτηση πρός Ζαχαριάδη: Αντί να σπιλώνεις δημοσιοποίησε στοιχεία

Κυρίες και κύριοι συμπολίτες... σε μια Πόλη που επιμελώς κάποιοι φροντίζουν ώστε να εξαφανιστούν ακόμα και τα ψήγματα Πολιτισμού, πρέπει οταν σπιλώνεις και συκοφαντείς κάποιον να παρουσιάζεις τουλάχιστον αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Ηλίας Ζαχαριάδης που παρουσιάζεται στην Φώτο παρέα με τον κ. Κοκκορη εχει ξεφύγει και γράφει μυθεύματα ώστε να σπιλώνει ενα επιστήμονα χωρίς να παρουσιάζει ούτε ενα στοιχείο, η απόδειξη αυτών που γράφει.

Πολυ καλά έπραξε ο κ. Μουλακάκης και δίνει τέλος σε αυτήν την ιστορία, διότι απο τα μέχρι τώρα γραφόμενα Ζαχαριάδη, δεν υπάρχει ούτε μια απόδειξη.

Αυτο που κάνει ο κ. Ζαχαριάδης δεν ονομάζεται δημοσιογραφία, ονομάζεται σπίλωση και λασπολογία, χωρίς να είναι γνωστό εαν αυτό γίνετε κατόπιν παραγγελίας άλλου, και ο νοών νοείτο.

Διαβάστε τι εγραψε ο άνθρωπος, προφανώς έπρεπε να γίνει συγγραφέας έργων φαντασίας και μυθευμάτων.

Η απάντησή μας είναι ότι: «είναι αργά για δάκρυα… Ιζνογκούντ» τονίζοντας ότι τώρα ξεκινάει ο χορός που άρχισε ο κ. Βασιλάκης Μουλακάκης.

Αυτό το «ευφυές» πολιτικό μυαλό της Γλυφάδας,μας έστειλε πριν από λίγο κι άλλο E mail το οποίο φυσικά δεν μας προκαλεί αν τολμάμε να το δημοσιεύσουμε όπως το προηγούμενο, καθώς κόντρα σε όλες τις κατευθυνόμενες προκλήσεις, όσο κι αν μας έθιγε σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο (μη λογαριάζοντας οικογένειες, παιδιά, αξιοπρέπεια), αλήθεια πόση τσίπα έχει ο κ. Βασιλάκης Μουλακάκης;

Εμείς το δημοσιεύσαμε.

Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα κ. Βασιλάκη Μουλακάκη αντίθετα με εσάς που οι κρυφές συναντήσεις σας με παράγοντες που βρίζουν χυδαιότατα τον Δήμαρχό σας, έχουν γίνει πλέον γνωστές, καθώς και το αντικείμενο της συζήτησής σας για ανατροπή του Δημάρχου και η προσωπική σας άνοδος στο αξίωμα του Δημάρχου Γλυφάδας.

Αλήθεια, εσείς που έχετε τσίπα και είστε επιστήμονας, πως και με ποιο τρόπο κοιτάτε στα μάτια τον Δήμαρχο και τους συναδέλφους σας της παράταξης; Πως είναι δυνατόν να συνυπάρχετε με «ανήθικους», με «ανέντιμους», και με «αναίσθητους» συναδέλφους; Και εν τέλει το ερώτημα είναι πως σας ανέχονται ακόμα οι παραπάνω «συνάδελφοί» σας;

Έχουμε ανοίξει το φάκελλο της προδοσίας κ. Βασιλάκη Μουλακάκη και σύντομα όλος ο κόσμος θα μάθει για τις συναντήσεις, και για τα σχέδια ανατροπής του Δημάρχου.

Μπορεί εσάς να σας βολεύει να μην ασχοληθείτε ξανά μαζί μου, όπως λέτε παρακάτω, αλλά τώρα πλέον ασχολούμαστε εμείς μαζί σας και όποιος αντέξει.

Η επιθυμία σας να «γίνετε χαλίφης στη θέση του Χαλίφη» κ. Βασιλάκη Μουλακάκη σας οδηγεί σε επικίνδυνα νερά και είναι δύσκολο να τα περάσετε, όσο κι αν σας υπόσχονται οι νέοι σας σύντροφοι ότι μπορείτε.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος επιτυχημένος  στα νέα σας συντρόφια ή έχετε μαζέψει τα αποκαίδια της τοπικής πολιτικής;

Το χοντρύνατε το παιχνίδι σας κ. Βασιλάκη Μουλακάκη και δυστυχώς για εσας το ταγκό χορεύεται με δύο. Επιλέξατε να είμαστε το ζευγάρι, δεν είναι σωστό να αποχωρήσετε τώρα που αρχίζει η μουσική!!!

Διαβάσατε τις κατηγορίες και ύβρεις Ζαχαριάδη, απόδειξη.....έστω και μία ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Οι αναγνώστες εχουν την δυνατότητα να κρίνουν που υπάρχει αλήθεια, και ποιοι μεθοδεύουν παραμύθια.

ΥΓ 2: Διαχρονικά το υφιστάμενο επίπεδο δημιουργείτε και διαμορφώνεται απο τους δημότες σε κάθε τοπική κοινωνία. (Πόσο περισσότερο χαμηλά θα οδηγήσετε την Γλυφάδα, όλοι εσείς που δεν έχετε ούτε την εντοπιότητα;)

YΓ 3: Προσωπικά θα ήθελα να γνωρίζω με στοιχεία και αποδείξεις οτι γράφεται, διαφορετικά αποτελεί λασπολογία, και νομίζω οτι αυτο θέλει και η πλειοψηφία, που γνωρίζει πως υπήρχε και υπάρχει η χειραγώγηση απο συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα σε συνεργασία με διαπλεκόμενους, ώστε να υπάρχει η δεδομένη αναξιοκρατική πλαισίωση όλων αυτών που οδήγησαν την Ελλάδα στο παρόν.

(Όλοι αυτοι οι απατεώνες που συνέδραμαν ώστε να οδηγήσουν την χώρα στο παρόν, ετύνχαναν ποιοτικής και ποσοτικής προβολής απο έμμισθες πένες, ενω είναι αυταπόδεικτο οτι ήταν αποτυχημένοι, που σκόπιμα τους έκαναν επιτυχημένους, ώστε να εξυπηρετούν τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα ολίγων, με ζημία του συνόλου)

Διαβιούμε σε μια χώρα που όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, όμως αυτό  είναι απόλυτα πλασματική μέθοδος, εαν λάβουμε υπ' όψιν το σύνολο των παραγόντων και ''παρανομαστών'', καθώς και τι συνιστώσες αλληλοεξαρτήσεων.

(Είναι γνωστό σήμερα σε όλους πως μεθοδεύουν τα κοράκια το σύνολο των υπονομεύσεων με αδιαφάνεια, ώστε να υπάρχει η πλασματική εντύπωση στους άλλους, το δεδομένο κέρδος αυτών, όπως και η ζημία του συνόλου)

Το σύνολο που δεδομένα εχει ζημιώσει, αποδέχεται την πλασματική επιτυχία αυτών που τους οδήγησαν στο παρόν;

Σαφώς ΟΧΙ!!!

Γι' αυτό τα λαμόγια οδηγήθηκαν εκτός κοινοβουλίου, (αρκετοί ''επιτυχημένοι'' καραγκιόζηδες της πολιτικής, οπαδοί των δυο μέτρων και σταθμών και της διαπλοκής) και υπάρχει συνέχεια σε όλα τα επίπεδα.

Ο παραπλανημένος πολίτης εχει μια μέθοδο ανταπόδοσης και εξισσορόπησης.... ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

*Οι συγκεκριμένοι πολιτικοί μέχρι πρότινως δεν θεωρούνταν επιτυχημένοι;
(Eνα πρέπει να γνωρίζεις εαν έχεις ικανό επίπεδο νόησης, Όλα είναι σχετικά... και όση λάσπη και υπονόμευση  και να υπάρχει, εαν ο θιγόμενος είναι καθαρός και έντιμος, και το επιθυμεί, στο τέλος θα επικρατήσει. Αρκει στην διαδρομή να μην ξεπουληθεί.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απαίτηση πρός Ζαχαριάδη: Αντί να σπιλώνεις δημοσιοποίησε στοιχεία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">