ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ''υπονομεύει'' την λαϊκή εντολή

Μητσοτάκης: "Οι πολιτικοί να πουν καθαρά στον λαό την αλήθεια" : «Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πει καθαρά στον ελληνικό λαό την αλήθεια και να μην τα ρίχνει όλα στο Μνημόνιο και τους ξένους», αναφέρει σε
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ακόμα και σήμερα αρθρογραφόντας σε πολιτική φυλλάδα σκόπιμα υπονομεύει την λαϊκή εντολή που έδωσαν οι Πολίτες, και αναφέρεται σε Σαμαρά και Βενιζέλο - πολιτικούς που υπέγραψαν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και φέρουν ευθύνη για το παρόν,όπως και τα κόμματα τους που καταδίκασαν οι πολίτες - χωρίς να κάνει αναφορά στην πρώτη πολιτική δύναμη της Χώρας (τον ΣΥΡΙΖΑ) και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πραγματικά διαπιστώνουμε ποιάς νοοτροπίας είναι αυτοί που κυβέρνησαν και φέρουν μέρος της ευθύνης για την σημερινή Ύφεση και την κατάντια της Ελλάδας.
(Τουλάχιστον στην μορφή που αναπαράγεται η είδηση απο το σύνολο των ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε σκόπιμα πουθενά δεν αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και το όνομα του Αλέξη Τσίπρα)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Στη συνέχεια διαβάστε το κείμενο Μητσοτάκη.

«Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πει καθαρά στον ελληνικό λαό την αλήθεια και να μην τα ρίχνει όλα στο Μνημόνιο και τους ξένους», αναφέρει σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως υποστηρίζει, η Ελλάδα δεν πρέπει να συζητήσει το ενδεχόμενο αποδέσμευσης από τις συμβατικές της υποχρεώσεις, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να τις θέσει σε διάλογο.

Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει μεταξύ άλλων: «Oι εκλογές θα είναι καθοριστικές, καθώς τα μηνύματα που έλαβαν ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμμένος, αλλά και οι Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες ήταν περισσότερο από σαφή: Η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι συνυφασμένη με την τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί με τη νέα δανειακή σύμβαση, καθώς και με την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και οι συζητήσεις περί απομάκρυνσής της δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση “μπλόφα”».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ''υπονομεύει'' την λαϊκή εντολή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">