ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συλληπητήρια απο τον κ. Φώτη Μπενέτο δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας


Θέλω να ευχαριστήσω τον δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας κ. Φώτη Μπενέτο για το email που μου εστάλει και εκφράζει την λύπη του για τον χαμό τον πατέρα μου ο οποίος κηδεύτηκε στον Βύρωνα.

Ακόμα και εγω προσωπικά, κινούμενος κατα παράδοση όσων είθιστε να ακολουθούμε (και σήμερα πιστεύω ακράδαντα λαθεμένα) δεν δημοσιοποίησα όπως και τα άλλα τοπικά ΜΜΕ σειρά απο θανάτους συμπολιτών μας, και οικίων προσώπων.

Για την συγκεκριμένη τακτική αρχικά θεωρώ οτι ευθύνεται η πολιτεία, η οποία δεν εχει υποχρεώσει τα γραφεία τελετών να στέλνουν στον τοπικό τύπο μια λητή ανακοίνωση που θα πρέπει να ανακοινώνεται.

Ως πρόταση υφίστατε... και ας κρίνουν οι διοικούντες τι μέλλει γεννέσθαι, απο την στιγμή που προσωπικά θεωρώ οτι πρέπει να τυνχάνουν της ιδίας μεταχειρήσεως όλοι οι δημότες, όμως δεν μπορώ σε όλα να θεωρούμε υπερβατικός και ακραίος απο την στιγμή που οι άλλοι δεν το πράττουν.
(Ας αναλογιστούν όλοι τι μοντέλο εχει ισχυροποιηθεί, τι πραγματικά θέλουν, και τους λόγους που τους οδηγούν να ειρωνεύονται όποιον κάνει την υπέρβαση και τον θεωρούν ακραίο, διότι επικράτησε το μοντέλο ελλειματικής δημοκρατίας, και υποκρισίας)

Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που εχουν δημόσια προσφορά απο θέσεις που πλαισίωναν, η απο πρακτικές τους, απο την στιγμή που δεν πολιτευτούν είναι παρακατιανοί, και οσοι πολιτευτούν προύχoντες;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Το email του δημοτικού συμβούλου κ. Μπενέτου

Εκφραζοντας την λυπη μου για τον χαμο του αξιολατρευτου πατερα σας, αρχικα θα ηθελα να σας γνωρισω οτι το emai μου σας εσταλει, χωρις να  γνωριζω την αιτια μη ληψης του.

Θερμες ευχες για κουραγιο και δυναμη στις δυσκολες ωρες που διανυουμε.


Μπενετος Φωτιος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συλληπητήρια απο τον κ. Φώτη Μπενέτο δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">