ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ανοικτή συγκέντρωση συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 28 Μαΐου, η ανοικτή συγκέντρωση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΓΛΥΦΑΔΑΣ στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα, με βασικό θέμα συζήτησης το μέλλον της Χώρας και η εξάρτηση της απο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Η παρουσία συμπολιτών μας ήταν αρκετά ικανοποιητική - αν και όπως είναι γνωστό πολλοί είναι οι παράγοντες της μη αθρόας προσέλευσης του κόσμου, και ειδικά της νεολαίας, η οποία σνομπάρει ζητήματα πολιτικής αν και είναι άμεσα εξαρτώμενο το μέλλον της απο αυτή.

Το σύνολο των ερωτημάτων που έθεσαν οι συμπολίτες μας πρός τα προσκεκλημένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν όλα σημαντικά και άξια προσοχής και με ιδιαίτερο προβληματισμό σε μια περίοδο πραγματικά ουσιαστικών ανακατατάξεων, και με τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και ουσιαστικά να είναι το πρώτο κόμμα στις επιλογές του κόσμου.

Η μεθοδολογία απο μέλη των δυο κομμάτων του δικομματισμού που κυβέρνησαν εξαπατώντας το κοινωνικό σύνολο (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) και είναι περισσότερο ''επαγγελματίες των Μ.Μ.Ε'' ώστε να κερδίζουν τις εντυπώσεις με τεχνάσματα στα τηλεοπτικά πάνελ, απασχόλησαν τους συγκεντρωμένους οι οποίοι έκαναν διάφορες προτάσεις οι οποίες θα οδηγηθούν στα κεντρικά του κόμματος.

Και η διαπλοκή εως ενός βαθμού απασχόλησε την συζήτηση, η οποία δεν περιορίστηκε μόνο  στο Μνημόνιο και τι μέλλει γένεσθαι όσων αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ενα αλλο σημαντικό κεφάλαιο ήταν το μεταναστευτικό και όλες οι συνέπειες αυτού του προβλήματος που απασχολεί την κοινωνία ειδικά μετά την άνοδο της Φασίζουσας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η οποία εχει καταφέρει να εξαγοράζει μια σειρά νεολαίους ανέργους (αυτονόητοι οι λόγοι) και ποια θα είναι η πολιτική επίλυσης του προβλήματος απο τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση όλων των ενεργειών που σιωπηλά στηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και είναι ακρα ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ. (Είναι γνωστό οτι το παρακράτος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ισχυροποίησε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)

Τον λόγο πήραν όλοι  οι παρευρισκόμενοι είτε για ερωτήματα, είτε για απόψεις και προτάσεις για παραιτέρω επεξεργασία απο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόν στην συζήτηση ήταν και ο Τάσος Ταστάνης δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στα ουσιαστικά προβλήματα της κοινωνίας και την καθημερινή υποβάθμιση του επιπέδου των πολιτών, όπως και σε μια σειρά απο πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να απεμπλακούμε απο την Ύφεση, και άλλα μείζονος σημασίας ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, τα οποία σε επόμενη συγκέντρωση θα καταγράψω για μετάδοση.


Τέλος, μια προσωπική πρόταση πρός όλους και όλες ανεξάρτητα ηλικίας είναι να στηρίξετε όλες τις ενέργειες δημόσιου και δημοκρατικού διαλόγου (έστω και εαν στην συνείδηση των περισσοτέρων ισχύει οτι όλοι σήμερα καπηλεύονται την δημοκρατία) αποκλειστικά και μόνο διότι κανένα άλλο κόμμα επι του παρόντος (και με αυταπόδεικτο το απόλυτο έλλειμα εκπροσώπησης των πολιτών - πλήν των δεδομένων ρουσφετιών) δεν καλεί τους πολίτες σε διαδικασίες δημοκρατικού διαλόγου και προτάσεων ωστε κάποια στιγμή να αλλάξει το ελάχιστο θετικά.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Μόνο η Αριστερά μπορεί να διαφοροποιήσει στο μέλλον οτιδήποτε υπάρχει σε βαση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ενοχλεί το σύνολο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 σχόλια:

  1. Κανένας δεν θα διαφοροποιήσει τίποτα, γιατί ολοι σήμερα είναι οπαδοί της λαμογιάς.

    Εαν ήθελαν πραγματικά να ισχύουν κάποια πράγματα.... θα ίσχυαν.

    Είναι πουλημένοι και παλιάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας δεν θέλει την δημοκρατία σήμερα στην ελλάδα και οι λόγοι είναι πολλοί.

    Μόλις γίνουν κυβέρνηση και αυτοί αμέσως μετά θα φροντίσουν τα ρουσφέτια και τους διορισμούς των μελών τους και για όλους τους υπόλοιπους μια απο τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Η ανοικτή συγκέντρωση συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">