ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Χρυσή Αυγή πίσω από την επίθεση στους μετανάστες στον Ηλεκτρικό

Η Χρυσή Αυγή πίσω από την επίθεση στους μετανάστες στον Ηλεκτρικό; : Οι νέες καταγγελίες για ξυλοδαρμό αλλοδαπού μέσα σε βαγόνι του  ηλεκτρικού από τους εργαζόμενους στον ΗΣΑΠ, δημιούργησαν νέα θύελα  αντιδράσεων.
Το βράδυ της Τρίτης
Οι νέες καταγγελίες για ξυλοδαρμό αλλοδαπού μέσα σε βαγόνι του ηλεκτρικού από τους εργαζόμενους στον ΗΣΑΠ, δημιούργησαν νέα θύελα αντιδράσεων.

Το βράδυ της Τρίτης Πακιστανός λαθρομετανάστης εγκλωβίστηκε στο συρμό του ΗΣΑΠ από οργανωμένη ομάδα και ξυλοκοπήθηκε άγρια, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο ΚΑΤ.
Είχε προηγηθεί καταγγελία χθες, για επίθεση με μαχαίρι σε μετανάστη από το Μπαγκλαντές από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η οργάνωση ξεκαθαρίζει πάντως, ότι δεν έχει καμία σχέση με τα περιστατικά και αποδίδει τις καταγγελίες σε συνδικαλιστές μέλη ακροαριστερής οργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους κατά σύστημα συκοφάντες της και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της σε περιστατικά βίας. Να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος της λάσπης εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Όποιος έχει να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία για παράνομες πράξεις να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με στοιχεία, αλλιώς θα είναι υπόλογος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Χρυσή Αυγή πίσω από την επίθεση στους μετανάστες στον Ηλεκτρικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">