ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολιτή απο τον Δήμο Γλυφάδας

Είναι γνωστό οτι απο την περίοδο δημαρχείας Στέλιου Σφακιανάκη, που υπήρχε μια τυπική ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, μέχρι και σήμερα που την επανέφεραν διότι η δεξία διοίκηση Θεοδωρόπουλου την είχε κατεβάσει, δοκίμασα επανελλημένα τι θα πράξουν οι διαχειριστές, καθώς και οι διοικούντες εαν τους αποστείλεις σύνομα και με το σύνολο των στοιχείων κάποιες Αιτήσεις.

Όπως και έγινε, και στο παρελθόν όμως και πρόσφατα φρόντισα μα αποστείλω σειρά αιτήσεων ώστε να διαπιστώσω τι θα πράξουν οι διαχειριστές και κοινά αμοιβόμενοι, όπως και οι εκλεγμένοι μας.

Σας πληροφορώ οτι δεν έπραξαν απολύτως τίποτα,

(Εχω κάθε λόγο να είμαι σαφής και να δηλώσω οτι έχουμε να κάνουμε με ανεύθυνους πλαισιωτές οι οποίοι επ' ουδενί δεν εκπροσωπούν τον δημότη, ενω εχουν φροντίσει το βόλεμα απόλυτα αναξιοκρατικά συγγενών, και οικίων προσώπων.)

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει δεδομένα το επόλυτο ενδιαφέρων, όμως δεν πιστοποιείται η εκπροσώπηση του συνόλου των δημοτών.

Είναι σαφές ποιοι εχουν φροντίσει ώστε να υπάρχει αποστροφή του συνόλου, άρα υποβάθμιση ουσιαστικά του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

(Είμαι βέβαιος οτι η πλειοψηφία γνωρίζει τον τρόπο σκέψης αρκετών ανεύθυνων εκλεγμένων που αποκλειστικός στόχος τους είναι το προσωπικό όφελος και των οικίων τους, άρα είναι δεδομένη η ακαταλληλότητα)

Για ποιούς λόγους νομίζεις οτι δημοσιογραφώ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ο κάθε συνειδητοποιημένος δημότης πρέπει να αναλογιστεί τι συμβαίνει στην Χώρα μας, και στην κάθε τοπική κοινωνία. Θέσαμε το θεμέλιο λίθο στα ερτζιανά FM ώστε να υπάρξει πολυφωνία και πλουραλισμός, και εμάς πέταξαν απ' έξω με διώξεις και κατασχέσεις.

Σήμερα πάλι θέσαμε σε τοπικό επίπεδο τις βάσεις πλουραλισμού, πολυφωνίας, και ελευθεροτυπίας, σε ηλεκτρονικό επίπεδο στη Πόλη μας, και υπάρχουν μεθοδεύσεις υποβάθμισης και υπονόμευσης απο ανέντιμους και απατεώνες στην ΓΛΥΦΑΔΑ. (Είναι γνωστό για ποιούς λόγους)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB. Το πρώτο ενημερωτικό blog της Πόλης, ακολούθησαν δεκάδες blog και site.
(Που ήταν όλοι αυτοί τα προηγούμενα χρόνια; Tι έκαναν;)

Προσωπικά δεν εχω κανένα λόγο υποβάθμισης η υπονόμευσης όλων αυτών που εμπλέκονται με την ενημέρωση και την δημοσιογραφία, όμως ας μην  έχουμε αυταπάτες διότι η υποκρισία είναι δεδομένη, σε πολλές περιπτώσεις δεν επιθυμούν την ενημέρωση, ούτε την ελευθεροτυπία.
Επιθυμούν να δημιουργήσουν εστίες λασπολογίας, συκοφάντισης, υπονομεύσεων, και άλλων γνωστών διαδικασιών ώστε να υπάρχει παραπληροφόρηση και κέρδος συγκεκριμένων συμφερόντων.

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ, απο εμένα και είναι ΔΗΜΟΣΙΑ.

Επανελλημένα κάλεσα και στο παρελθόν όπως και πρόσφατα όσους και όσες επιθυμούν να εμπλέκονται με την ενημέρωση και την δημοσιογραφία, απο κοινού και με ενέργειες του δήμου Γλυφάδας να δημιουργήσουμε ενα μεγάλο ενημερωτικό Μ.Μ.Ε που θα περνάνε όλοι τις θέσεις τους επι ίσοις όροις.

Διαπίστωσατε έστω και ένα απο αυτους που στη συνέχεια εμφανίζονται ώς μανιτάρια στη Γλυφάδα, να επικοινώνησε μαζί μου για παραιτέρω ενέργειες και ενημέρωση;
(O παρτακισμός του κάθε ένα και των συμφερόντων που εξυπηρετεί, και ύστερα όλοι αυτοί θέλουν αλλαγές και αναβαθμίσεις!!!)

Με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Γλυφάδας εγκαινιάζει μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι Δημότες που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν πλέον τη δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου www.glyfada.gr «πατώντας» το εικονίδιο «ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του Πολίτη» να λάβουν πληροφορίες σχετικά με διαδικασίες, δικαιολογητικά, αιτήσεις, νομοθεσία, κ.α.  για τις ακόλουθες υπηρεσίες του Δήμου:


Ληξιαρχείο & Πολιτικοί Γάμοι – Δημοτολόγιο – Καταστήματα –Οικονομικές και Τεχνικές Υπηρεσίες – Δημοτική Αστυνομία – Μαρίνες.

Επίσης έχουν τη δυνατότητα  να στείλουν τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις  τους σχετικά με τις προαναφερόμενες υπηρεσίες στο αρμόδιο τμήμα, επιλέγοντας από το βασικό μενού Επικοινωνία και αφού συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολιτή απο τον Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">