ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Βασίλης Μουλακάκης ζητά τις διευθύνσεις των οκτώ απο τον Ζαχαριάδη

Ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας κ .Βασίλης Μουλακάκης ο οποίος εχει γίνει ο αποδέκτης μιας απαράδεκτης επίθεσης διότι εξέφρασε την ελεύθερη του βούληση και ενημέρωσε τους Γλυφαδιώτες για την εξαιρεση του απο την λήψη αποφάσεων στον δήμο Γλυφάδας, ζητά απο τον κ.Ζαχαριάδη τις διευθύνσεις των οκτώ που έστειλαν την εναντίον του επιστολή η οποία δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο.

Με email έστειλε το ακόλουθο κείμενο πρός ενημέρωση των αναγνωστών.

Αγαπητέ κύριε Ζαχαριάδη,

Κάνω υπομονή όπως λέτε αλλά διευθύνσεις δεν βλέπω! Μήπως δεν υπάρχουν;
Συγνώμη που επεμβαίνω στη δουλειά σας αλλά νομίζω ότι η αποστολή των διευθύνσεων των οκτώ υποτιθέμενων διαμαρτυρόμενων πολιτών είναι υπόθεση τριάντα δευτερολέπτων με την αποστολή ενός email.

Δεδομένης της πληροφορίας μου ότι τα περισσότερα ονόματα ούτε καν υπάρχουν στον εκλογικό κατάλογο του Δήμου Γλυφάδας και συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάνει λόγο για ένα και μοναδικό αποστολέα, μια "ψηλή", τι να υποθέσω;  Επαναλαμβάνω, μήπως παραπλανηθήκατε;

Μήπως όμως, τώρα, πρέπει να με αποκαταστήσετε ζητώντας απλά μία συγνώμη; Παρά το ότι με στολίσατε με βαρείς χαρακτηρισμούς στην ιστοσελίδα σας, δεν σας κρατώ κακία.

Τη δουλειά σας κάνετε εφ' όσον αυτή την εποχή ανήκετε στον συμπολιτευόμενο τύπο που εξυπηρετεί τη διοικούσα αρχή. Σ' αυτήν ανήκω κι εγώ αλλά δυστυχώς για σας ή, ευτυχώς για τη Γλυφάδα, έσω διαφορετική αντίληψη για τα κοινά.

Σας μιλώ με ειλικρίνεια και συμπάθεια χωρίς τάση αντιπαράθεσης.

Αναμένω όμως την αποκατάσταση της αλήθειας για την προέλευση της διαμαρτυρίας που με θίγει, κοινώς λασπολογεί και δεν προέρχεται προφανώς από συμπολίτες της παράταξης "ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ".

Ευχαριστώ,

Με τιμή 

Βασίλειος Μουλακάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας
με την παράταξη "ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Βασίλης Μουλακάκης ζητά τις διευθύνσεις των οκτώ απο τον Ζαχαριάδη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">