ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ωρα ευθύνης για τις πολιτικές δυνάμεις



Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ "Πρώτη Γραμμή" μιλάει για την ευθύνη που έχουν πλέον όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπους για σχηματισμό σταθερής κυβέρνησης...

Τώρα εαν θέλεις την προσωπική μου άποψη είναι συγκεκριμένη, και τελικά πολυ μακριά απο γελοιότητες και φαινόμενα επανάληψης μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και ιδιοτελών συμφερόντων ενός ξεφτιλισμένου λαού, σύμφωνα πάντα με το εκλογικό αποτέλεσμα που οδηγεί ακόμα και ναζιστές εντός του κοινοβουλίου.

Δεν μπορώ να γνωρίζω πως σκέπτονται πλέον σήμερα γελοίοι νεοέλληνες, οι οποίοι κάνουν τέτοιου επιπέδου επιλογές έστω και για να στείλουν μήνυμα στον πολιτικό κόσμο και αυτούς που θέλουν να εμπλέκονται με τα κοινά, ούτε πως σκέπτονται επαγγελματίες της πολιτικής που συνέδραμαν ουσιαστικά ώστε να υπάρχει το επίπεδο ζημώσεων και αυταπόδεικτα το παρόν.

Κατα πόσο τιμά τον κ. Βαρβιτσιώτη σε κοντινή απόσταση απο έδρανα βουλευτών που κινούνται στα πλαίσια της δημοκρατίας (έστω και με σειρά παρατυπίες και κακώς κείμενα) να βρίσκονται και ναζιστές που επ ουδενί δεν αποδέχονται την δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες, όμως θέλουν να εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες ώστε να λειτουργούν φασιστικά. (Εν μέρη το έργο το έχουμε δει και το γνωρίζουμε με πληρότητα και χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)

Το σίγουρο είναι οτι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ φρόντισαν με την πλήρη αδράνεια αντιμετώπισης κοινωνικών ζητημάτων, και με ουσιαστικό έλλειμα εκπροσώπησης, να οδηγήσουν ΕΔΩ...... σε τέτοιο παρόν την ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Υπάρχουν και χειρότερα, και για αυτούς τους λόγους έστω και ετεροχρονισμένα περισσότερο ενδιαφέρων,και πραγματικό.

Σίγουρα σήμερα υπάρχει το σύνολο των στοιχείων ενός γελοίου λαού, και πολιτών το λιγότερο καραγκιόζηδων. (Κρίνω και την λειτουργία των πολιτών)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ωρα ευθύνης για τις πολιτικές δυνάμεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">