ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το Κ.Α.Π.ΠΑ του Δήμου Γλυφάδας και ο ρόλος του


Είναι γνωστό οτι κατοικούμε σε ενα δήμο που διαχρονικά ολα υφίσταντε απλά και μόνο ώστε κάποιοι να έχουν τις αρμοδιότητες, χωρίς να γνωρίζω (η να εχω βιώσει) τον ουσιαστικό ρόλο αυτών που πλαισιώνουν (διότι φροντίσαμε να πλαισιώσουν) ενω δεν γνωρίζω πλήν δεδομένων υπονομεύσεων τι φρόντισαν η φροντίζουν.

Η «Κοινωνική, Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση» Δήμου Γλυφάδας, με διακριτικό τίτλο «Κ.Α.Π.ΠΑ.» , είναι το νέο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου που μεταξύ των άλλων εχει ως βασικό Αντικείμενο δραστηριότητας  τα κάτωθι:

Την ανάπτυξη και την ενίσχυση της πνευματικής, πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δραστηριότητας στο Δήμο Γλυφάδας, και την αξιοποίηση όλων των πνευματικών δυνάμεων του τόπου, και μια πολιτιστική ανάπλαση της Γλυφάδας με πλαίσιο τις δημοκρατικές και πολιτιστικές αξίες. Ακόμα σκοπός είναι η διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, σε συνδυασμό με όλα τα νεότερα πολιτιστικά ρεύματα.

(Όποιος η όποια διαβάσει το αντικείμενο δραστηριότητας του παρόντος είναι σαφές ως έννοια και απόλυτα ξεκάθαρο, όπως και ο ρόλος των εμπλεκομένων)

Η πνευματική καλλιέργεια των νέων, η προσπόρησις σε αυτούς ενός επαγγελματικού πόρου ζωής, η ψυχαγωγία των κατοίκων, και η καλή εμφάνιση του Δήμου κατά τις επισήμους Εθνικές και Θρησκευτικές και Τοπικές εορτές.

(Επίσης όποιος η όποια διαβάσει το αντικείμενο δραστηριότητας του παρόντος είναι σαφές ως έννοια και απόλυτα ξεκάθαρο, όπως και ο ρόλος των εμπλεκομένων)

Όταν κάποια πράγματα είναι απόλυτα σαφή και ξεκάθαρα τουλάχιστον προσωπικά δεν αντιλαμβάνομε εαν το σύνολο των δημοτών Γλυφάδας ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ, όπως και οι εκλεγμένοι, και αρχικά ο σημερινός Δήμαρχος ο οποίος επιμελήθηκε το κείμενο και το βασικό αντικείμενο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Γλυφάδας στο οποίο είναι ο Πρόεδρος.
Ενα βασικό ερώτημα πρός όλους και θα το περάσω και στο σύνολο όσων σε τοπικό επίπεδο γράφουν και προσπαθούν να πείσουν τους δημότες στην Πόλη μας οτι επιθυμούν ενα πολιτισμένο υφιστάμενο πλαίσιο, ώστε να δει ο κάθε συμπολίτης μας ποια είναι η νοοτροπία αρκετών σήμερα.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ: Στα στενά όρια αυτού του δήμου ποιός επι μακρόν δημόσια και σε καθημερινή βάση αφιλοκερδώς παρείχε πνευματική, πολιτιστική και καλλιτεχνική δραστηριότητα στα ερτζιανά FM κύματα;

Πως ακριβώς αυτός που συνέταξε το κείμενο και είναι ο προεδρεύον, αξιοποίησε τον συμπολίτη του ώστε να υφίστατε η πολιτιστική ανάπλαση της Γλυφάδας με πλαίσιο τις δημοκρατικές και πολιτιστικές αξίες;

Συνεχίζοντας το ερώτημα πως νοείται η διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης σε συνδυασμό με όλα τα νεότερα πολιτιστικά ρεύματα, όταν αντί στηρίξεως στα ελάχιστα αυτούσια τοπικά νεότερα πολιτιστικά ρεύματα που υφίσταντο σε τοπικό επίπεδο, αποστρέφεται όπως και το σύνολο των υπολοίπων πλαισιωτών, που πρέπει τουλάχιστον να πιστοποιείται εμπράκτος οτι σέβονται οτι αναγράφεται και καλούνται να εφαρμόσουν;

Επίσης ποιός η ποιά θα αμφισβητίσει την προσφορά μου στην Ψυχαγωγία των κατοίκων Γλυφάδας επι σειρά ετών σε καθημερινή βάση μέχρι το 2004 που ολοκλήρωσαν άλλη μια επιχείρηση διώξεων και κατασχέσεων στο μοναδικό αυτούσιο πάροχο τοπικής Ψυχαγωγίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας;

(Διότι το σύνολο των οικογενειών που επέλεγαν κατά τις απαγευματινές ώρες την λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 ήταν δημότες που άνηκαν και ψήφιζαν όλα τα κόμματα)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Τα Mέλη του Κ.Α.Π.ΠΑ με συγκεκριμένο ρόλο 

1. Κόκκορης Κων/νος , Δήμαρχος ως Πρόεδρος
2. Μαλάμη Φρειδερίκη, δημοτική σύμβουλος ως Αντιπρόεδρος με αναπληρωτή της τον Παναγιωτόπουλο Κων/νο.
3. Αργυροπούλου Αναστασία , δημοτική σύμβουλος με αναπληρώτριά της την Παπαδημητρίου Βασιλική , δημοτική σύμβουλο.
4. Μαυρακάκη Ελένη, δημοτική σύμβουλος με αναπληρώτριά της την Βουγιουκλή Μαρία, δημοτική σύμβουλο.
5. Αγγελάτος Δημήτριος, δημοτικός σύμβουλος με αναπληρωτή του τον Αναλυτή Ευστάθιο, δημοτικό σύμβουλο.
6. Καραμηνά Ελευθερία, δημοτική σύμβουλος με αναπληρώτριά της την Χαρίση – Μπίλια Δαφνούλα, δημοτική σύμβουλο.
7. Κάννος Ευστράτιος με αναπληρωτή του τον Ασημακόπουλο Δημήτριο
8. Παπαδημητρίου Χρήστος με αναπληρωτή του τον Παρασκευουλάκο Γεώργιο
9. Θεοδοσόπουλος Αλέξης με αναπληρωτή του τον Καλλιοπολίτη Αλέξανδρο
10. Λαδάς Βασίλειος με αναπληρωτή του τον Αρβανίτη Ανδρέα
11. Αγγελάκης Μιχαήλ με αναπληρώτριά του την Λιάκου Βούλα
12. Γκέκας Ιωάννης με αναπληρωτή του τον Τζιάβα Κων/νο
13. Σακελλάρη Ροδάνθη με αναπληρώτριά της την Σοφρωνίδου – Κομνηνού Μαριάννα
14. Λεβετσοβίτης Νικόλαος με αναπληρωτή του τον Ακτύπη Γεώργιο
15. Πανταλός Γιώργος, εκπρόσωπος των εργαζομένων

YΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Καλούνται συνολικά τα μέλη και δημόσια ώστε να μην υπάρχει ίχνος αμφισβήτισης, να πάρουν θέση πρίν την τελική κατάθεση στον Δήμο Γλυφάδας ώς πάγιο ΑΙΤΗΜΑ και ΑΠΑΙΤΗΣΗ, στην οποία εαν δεν υπάρξει συμμόρφωση και πραγματικά ότι απαιτείται απο πλευράς Δήμου και αρμοδίων (ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΦΗΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ) θα βρεθούν προ εκπλήξεων πλήν της κ.  Μαλάμη Φρειδερίκη που θα αναπληρώσει ο Παναγιωτόπουλος Κων/νος που δεν γνωρίζω όπως και πολλούς απο τους αρμοδίους.

*Πρέπει σε αποδεδειγμένα ανάλγητους συν όλων των άλλων, να θυμίσω οτι στο λογότυπο εμφανίζεται το κόκκινο ανθρωπάκι όρθιο και σε πρώτο πλάνο, και απο πίσω απο αυτό όλα τα υπόλοιπα σε άλλες θέσεις. (Διότι αυταπόδεικτα μόνο οι πραγματικά Αριστεροί στέκονται όρθιοι, ενω αυταπόδεικτα επίσης όλοι οι υπόλοιποι έχουν προσκυνήση και ο νοών νοείτο κ .Κόκκορη πρόεδρε του Κ.Α.Π.ΠΑ)

*Μόνο μια Απόδειξη εχω μέχρι σήμερα απο όλους όσους επιλέγονται και επιλέγουμε. Συνολικά αν και πολλοί, είσαστε πολύ λίγοι και μικροί ώστε να σταθείτε δίπλα μου, και κοντά σε ανθρώπους με ξεκάθαρη πορεία και διαδρομή, όπως και στάση ζωής. (Αν και συνολικά οτι κερδίσατε το οφείλετε σε άλλους, μόνο την ''πάρτη σας'' κοιτάτε και τα ιδιοτελή σας συμφέροντα, όπως και των οικίων και φίλων, όμως η πλειοψηφία των δημοτών σας απέρριψε)

Την δική μου υλοποίηση (ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΔΑ FM) τον είχε απορρίψη η πλειοψηφία συμπολιτών μας;
(Ο κάθε άνθρωπος μπορεί και αναγνωρίζει που υπάρχει ΑΛΗΘΕΙΑ και που υπάρχει υποκρισία και συμφέροντα. Ποιοί βάζουν την Δημοκρατία και τον Πολιτισμό πιο ψηλά σε σχέση με ιδιοτελή συμφέροντα)

Οι εκ των υστέρων υπονομεύσεις δηλώνουν την ποιότητα του Κράτους η πολιτείας και των πολιτευομένων.

Μεταξύ μας, ποτέ δεν υπήρξα η θα υπάρξω κάπηλος. (Εαν εκείνη την περίοδο ήθελα να υπάρξω κάπηλος, και έβαζα μια υποψηφιότητα δεδομένων των ακροατών και ακροατριών κάθε ηλικίας συν των μελών των οικογενειών τους, είναι δεδομένο οτι σε λίγες ημέρες θα είχε υπάρξει διευθέτηση και επίλυση του ζητήματος που όλοι μαζί δεν μπορούσατε και δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ)

Το ΤΙΠΟΤΑ μεταφράζεται σε κάτι συγκεκριμένα, και πάλι ο νοών νοείτο.

Λόγω του οτι σήμερα οι πολίτες δημότες θέλουν ξεκάθαρα πράγματα και καταστάσεις όσων αφορά την πολιτική και πολιτευόμενους, αποφασίστε κ. Κόκκορη και οι υπόλοιποι του Κ.Α.Π.ΠΑ εαν πρέπει να σας αποκαλούν ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ, η είσαστε κάτι συγκεκριμένα (Εκπρόσωποι των δημοτών ΓΛΥΦΑΔΑΣ και του ΔΗΜΟΥ με αρμοδιότητες του Κ.Α.Π.ΠΑ ) με βασικές αρχές, σεβασμό τουλάχιστον στον ρόλο σας, και τις αρμοδιότητες που εσείς θέλατε. (Δική σας η επιλογή)

Το παρόν αμέσως μετά την δημοσίευση του εδω παράλληλα εστάλλει στους κάτωθι ενημερωτές στα Νότια και ειδικά στη Γλυφάδα.

Γιάννης Καλογεράς-Κονταρίνης info@vimaonline.gr
Νότια Πρες info@notia-press.gr
tsoyxtra info@tsouxtra.gr
Argiris Paxinos glyfadaspot@gmail.com
Νότια News info@notianews.gr,
ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ palmosgl@otenet.gr
Βασίλης Κονίδης konidisb@otenet.gr
Γλυφαδιώτης glyfadiotis@freemail.gr,
Πολιτών κοινωνία info@politonkinonia.gr,
Φωνή του Δημότη fomitoudimoti@yahoo.gr,
ΟSTRIA ostria13@otenet.gr

Σημειωτέων οτι αυτούσια εστάλλει και στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ υπ'όψιν του Δημάρχου και προέδρου του Κ.Α.Π.ΠΑ

Δήμος Γλυφάδας info@glyfada.gr

Ημερομηνία: 30 Μαΐου 2012  9:30 π.μ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. ΠΩΣΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Το Κ.Α.Π.ΠΑ του Δήμου Γλυφάδας και ο ρόλος του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">