ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λαε της Γλυφάδας εσυ πληρώνεις

Λαε της Γλυφάδας εσυ πληρώνεις διαχρονικά, όλοι εμείς πληρώνουμε διαχρονικά όλους αυτούς που αποτελούν τους νόμιμα εκλεγμένους σε τοπικό επίπεδο, αν και προσωπικά δεν γνωρίζω τι εστί εκπροσώπηση του δημότη.

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν εκλεγμένοι στη Γλυφάδα που θεωρούν οτι έχουν την αποκλειστικότητα στο οτιδήποτε, όπως είναι ο δήμαρχος ΓΛΥΦΑΔΑΣ Κώστας Κόκκορης, που θεωρεί οτι έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της ευαισθησίας σε ολόκληρη τη Πόλη.

Εγω βάση όσων εχω βιώσει σε τοπικό επίπεδο, (ΣΕΙΡΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΝ) αν και δημότης με εντοπιότητα απο περιφερόμενους κομματικά μέλη που λαμβάνουν ΑΝΑΞΙOΚΡΑΤΙΚΑ το αντίτιμο μέλους κομμάτων κ.α, ουδέποτε διαπίστωσα και γνωρίζω τι σημαίνει η αποκλειστική σε τοπικό επίπεδο ευαισθησία του Κόκκορη.

Γνωρίζω οτι εχω βιώσει, και οτι καθημερινά διαπιστώνω, και θεωρώ οτι αυτό ισχύει στο σύνολο των δημοτών που κάνουν συνολικά διαπιστώσεις του θεάτρου που υφίστατε στη ΓΛΥΦΑΔΑ, απο κομματικά μέλη που διαχρονικά στηρίζονται και επιλέγονται απο κόμματα ώστε να πλαισιώνουν, ενω είναι δεδομένο το έλλειμα εκπροσώπησης, όπως και οι υπονομεύσεις απο άτομα τα οποία τουλάχιστον δεν δίνουν μια σαφή και ξεκάθαρη εξήγηση.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;

Γνωρίζεις ποιους πληρώνεις, και ποιοι γίνονται διαχειριστές δεκαετίες στη Γλυφάδα.

Eμένα γνωρίζεις να με εχεις πληρώσει;

Ποιά είναι η ευαισθησία του Κώστα Κόκκορη, οι δεδομένες υπονομεύσεις στο σύνολο των ζητημάτων και ΑΙΤΗΣΕΩΝ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Είναι δύσκολο για τους κατάλληλους που επέλεξαν χιλιάδες να δώσουν μια πειστική εξήγηση;
Aυτη είναι η καταλληλότητα που αποδέχονται όσοι τους επέλεξαν;

Nα μην μπορούν τουλάχιστον να δώσουν μια πειστική εξήγηση;

Aυτοί που διαχρονικά, δεκαετίες αμοίβονται απο τις θέσεις εκπροσώπησης, να υπονομεύουν τους δημότες, και τοπικά ζητήματα;

Ακόμα και σήμερα μετά απο τόσα χρόνια είμαι ο πλέον ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ δημότης στη ΓΛΥΦΑΔΑ, και χωρίς να εχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία όλων αυτών των υπονομευτών σε τοπικό επίπεδο.

 (Απέδειξα οτι είμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, οπαδός δημοκρατικών διαδικασιών, και του διαλόγου και ενημέρωσης, ενω στον αντίποδα μόνο ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ)

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.
(Δεν είσαστε καν ΑΝΘΡΩΠΟΙ)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λαε της Γλυφάδας εσυ πληρώνεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">