ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Τσίπρας περιμένει τον Βενιζέλο


Κορυφώνεται η προσπάθεια του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Ο κ.Τσίπρας συναντάται τώρα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Στις 6 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στις 7 είναι το ραντεβού του με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ αμέσως μετά θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αύριο, στη μία το μεσημέρι, ο κ.Τσίπρας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα καταθέσει τη δεύτερη διερευνητική εντολή ενημερώνοντάς τον αν οι επαφές του είχαν αποτέλεσμα.

Στην αρνητική περίπτωση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καλέσει τον αρχηγό του τρίτου σε σειρά κόμματος δηλαδή τον Ευάγγελο Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ και θα του δώσει την τρίτη διερευνητική εντολή.

 Εάν και αυτή δεν καρποφορήσει, τότε ο Κ. Παπούλιας θα καλέσει όλους τους αρχηγούς των κομμάτων που εξελέγησαν είτε κατά μόνας είτε όλους μαζί.

Πάντως, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν οτι η επιστολή που επρόκειτο να σταλεί στην Ευρώπη δεν έχει φύγει ακόμη, γιατί  στο ΣΥΡΙΖΑ πληροφορούνται οτι ο κ. Βενιζέλος προτίθεται να βάλει και αυτός την υπογραφή του στο κείμενο του κ. Τσίπρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Τσίπρας περιμένει τον Βενιζέλο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">