ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Greeklish No More ! Μόνο Ελληνικά !



Kαθημερινά εκτός των Greeklish που χρησιμοποιούν πέραν του δέοντος αμόρφωτοι, και μια γενιά που βαριέται ακόμα και που ζεί, το μόνο που εχει να επιδείξει είναι τα LIKE στο facebook.

Yπάρχει κάτι πολυ εύκολο το οποίο μπορούν να κάνουν καθημερινά, αναβαθμίζοντας πλασματικά τον εγωκεντρισμό ψώνιων όπως είναι το LIKE σε κάποιες ιστοσελίδες, όμως με αυτή την καθημερινή αφαιρετική τάση και επίπεδο της νεολαίας, ο εγκέφαλος τους σταδιακά θα κουβαλάει περιττώματα σε μορφή ευκοίλιας, ούτε κάν σε συμπαγή στέρεα μορφή.



Πολλές φορές άκουσα συζητήσεις μεταξύ μιας νεολαίας, η οποία οτι είναι λιγάκι περισσότερο υπερβατικό απλών λέξεων και προτάσεων, και θέλει το ελάχιστο της πνευματικής λειτουργίας, αυτόματα το απαξιώνει με το επιχείρημα Μ@Λ@ΚΙΕΣ, διότι δεν υπάρχει πλεόν πνευματικό επίπεδο, και για αυτό εχει συνδράμει η TV, και όλο το σκυλολοϊ των βλαχαδερών που κατέκλυσαν την πρωτεύουσα, και εχουν πλαισιώσει τις περισσότερες θέσεις σε τηλεοπτικά πάνελ, και τους εχουν αλλοιώσει το επίπεδο νόησης, διότι σαχλοσήριαλ, και μεσημεριανάδικα παρακολουθούν.

Οτι θυμάμε χαίρομαι, και για αυτό τον λόγο γράφω αυτό το κείμενο. (Μετά απο εκατοντάδες ώρες ραδιοφωνικού προγράμματος στο παρελθόν με συγκεκριμένη θεματολογία, υπάρχει το σύνολο των αυταπόδεικτων του παρόντος,  και μιας κοινωνίας που εχει χάσει συνολικά όλα τα στοιχεία στοιχειώδους Πολιτισμού, και ειδικά όταν γνωρίζεις οτι μια μειοψηφία ακόμα και σήμερα καπηλεύεται ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Η μοναδική συνδρομή της νεολαίας - που πραγματικά είναι η άμεσα βαλλόμενη - ηταν να συμπράξει στις κινητοποιήσεις του Πολυτεχνείου, πέραν αυτών των αποσπασματικών κινήσεων ΟΥΔΕΝ (τίποτα)

Είτε θέλετε, είτε οχι, ένα είναι το βασικό και συσιαστικό, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΑΠΗΛΟΙ ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά, και αυτό μετά το σύνολο των δεδομένων δεκαετιών, εξαιρώντας  ελάχιστες περιπτώσεις της τάξεως του 0,00000 κάτι, που ολοι μαζι αυτοί που αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ και ΑΝΑΞΙΩΝ, δεν μπορούν με τίποτα και ποτέ να ''επιβάλλουν'' τα ενδεδειγμένα και σωστά.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Oι καταλληλότεροι δεν μπορούν να επιβάλλουν διότι δεν είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ επιβάλλουν και επιβάλλονται εξαγοράζοντας, διαφθείροντας, υποβαθμίζοντας, φιμώνοντας, και ξεπουλώντας με χιλιάδες τρόπους. (Είναι γνωστά αυτά η ειναι δυσκολονόητα;)

Ενδεικτικό παράδειγμα Για εσένα που κατοικείς στη Γλυφάδα, εχεις την εντοπιότητα, και θέλεις να κάνεις ενα υπεραπλουστευτικό τέστ μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω.

Ρώτησε ενα προς ενα το σύνολο των εμπλεκομένων με τα κοινά στη Πόλη μας, ποιά είναι η αποψή τους για τον τοπικό Πολιτισμό.

Στη συνέχεια πάρε το σύνολο των απαντήσεων που θα έχεις, και προσπάθησε να διαπιστώσεις εαν έστω και ενα απο αυτά, πράγματι ισχύει και σε εκφράζει.

Ενημέρωσε αμέσως μετά και εμένα. (Προσωπικά είμαι της άποψης οτι στα Νότια και ειδικά στη Γλυφάδα. δεν υφίστατε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ προδιαγραφών και ειδικά ΤΟΠΙΚΟΣ, διότι σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά σε θέσεις Δημάρχου, δεν είχαν την εντοπιότητα, και καμία διάθεση δημιουργίας και ισχυροποίησης του τοπικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σε όλους τους ΤΟΜΕΙΣ.

Αποκλειστικά είχαμε και έχουμε ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ. (το υπογράφω δημόσια, και το εχω εκφωνήσει στο παρελθόν χιλιάδες φορές)

*Μετά απο την απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ, ρώτησε όλους τους εμλεκομένους τι εκπροσωπούν σε τοπικό επίπεδο, ώστε να διαπιστώσεις οτι είναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΛΟΙ, και ανεξάρτητα ιδεολογιών και πεποιθήσεων. (ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ, διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση)

ΥΠΑΡΧΕΙ; (Είναι εύκολο για κατάλληλους πλαισιωτές επιλεγμένους απο χιλιάδες να δώσουν έστω μια πειστική απάντηση)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και όλους αυτούς τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που οδήγησαν την ΕΛΛΑΔΑ στο παρόν και συνεχίζουν να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ την ΔΙΑΠΛΟΚΗ ευτελίζοντας απόλυτα εστίες ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ των ΔΗΜΟΤΩΝ.

* Η Απόδειξη του δύσκολου δρόμου του πραγματικά ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΛΙΤΗ, σε ευθεία αντιπαράθεση κομματικών μελών, που λαμβάνουν το αντίτιμο και παράλληλα είναι κοινά αμοιβόμενοι, ανίκανοι ώστε να εκπροσωπούν τον δημότη, και να διαφυλάσουν στις κοινωνίες που ζητούν την εκπροσώπηση τα στοιχειώδη τοπικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

(Είναι ''πολυ δύσκολο'' και απαιτεί ''πολλές θυσίες'' να γίνεις μέλος ενός κόμματος ώστε να σου παρέχουν ανταλλάγματα)

(Ο Τοπικός Πολιτισμός στη ΓΛΥΦΑΔΑ ήταν και είναι το ΚΑΠΠΑ των έμμισθων πλαισιωτών που σε πολλές περιπτώσεις δεν γνωρίζουμε ποια είναι η δημόσια προσφορά αυτών στη τοπική κοινωνία;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Greeklish No More ! Μόνο Ελληνικά ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">