ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυριάκος Μητσοτάκης: Mεγάλος αντίπαλος για τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: «Ο μεγάλος αντίπαλος της ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»
«Εχει αλλάξει το πλαίσιο της αντιπαράθεσης και σίγουρα ο μεγάλος αντίπαλος για τη ΝΔ σε αυτές τις εκλογές είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι και ιδεολογικός αντίπαλος, γιατί πρεσβεύει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα και είναι και ο μεγάλος αντίπαλος, γιατί στις προηγούμενες εκλογές είναι η αξιωματική αντιπολίτευση...» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, δίνοντας το στίγμα της νέας προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Ανέφερε, επίσης, ότι είναι απαραίτητη και εφικτή η συνένωση της κεντροδεξιάς, σημειώνοντας πως «θα πρέπει όλοι να κάνουν στην άκρη, να ξεπεραστούν προσωπικές διαφορές, διότι δεν νομίζω ότι υπήρχαν τόσο βαθιές ιδεολογικές διαφορές - η ΝΔ να μπορέσει να επανενωθεί, να επιστρέψουν στη ΝΔ και στελέχη και κομματικοί συσχετισμοί, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν διαφοροποιηθεί αλλά είχαν μια ξεκάθαρη φιλοευρωπαϊκή και φιλελεύθερη ιδεολογική προσέγγιση».

Σε ερώτηση αν χωρά και ο κ. Καρατζαφέρης, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Γιατί όχι; Θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να χωρέσει και ο κ. Καρατζαφέρης» και τόνισε:

«Και αν καταφέρει η κεντροδεξιά να ενωθεί δεν πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση μπορεί να χάσει την πρώτη θέση στις εκλογές...».

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Όταν ο πρωτεργάτης δηλώνει δημόσια οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι όμοιος του πατρός του, είμαι σαφής και ξεκάθαρος και δεν χωρά ίχνος αμφισβήτησης.

Για τον Κυριάκο ο οποίος είναι υπηρέτης της διαπλοκής που αρχικά δημιούργησε ο πατέρας του, χωρά ο Καρατζαφέρης και οι παρανομίες του εντός του κοινοβουλίου.

Κυριάκο και Μιλτιάδη, όπως και οι υπόλοιποι κάνετε καθημερινά γαργάρα το υφιστάμενο πλαίσιο των Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε  στην Ελλάδα ....που είναι καθ' ολοκληρίαν διαπλεκόμενο, παράνομο, και αντισυνταγματικό, αρκεί να εξυπηρετούνται οι μικροπολιτικές των κομμάτων, και τα ιδιοτελή σας συμφέροντα.

Τελικά συνηθίζει το σύνολο σε κάθε παρανομία και βρωμιά, αρκεί να εχει γεμάτο τον ψυχαγωγικό, και ενημερωτικό ντροβά.

Απο την άλλη μην τους θίξεις την δημοκρατικότητα, οι νεοέλληνες είναι δημοκράτες.
Για την δημοκρατία όλα και με δημοκρατικές διαδικασίες.

Υφίστατε δημοκρατία στην Ελλάδα ρε Μητσο και Τακη;

O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μεγάλος αντίπαλος, είναι ο νικητής.

Λυπάμε αφάνταστα που  η οικογενειά τους και τέτοια άτομα περνάνε τα ''σύνορα'' αυτής της Πόλης και διαμένουν σε τοπικό επίπεδο, ενω δεν έχουν κάνει τίποτα για την τοπική κοινωνία, την δημοκρατία, και τον πολιτισμό, διότι πλην όλων τα άλλων.....διαπλεκόμενων και παπαγάλων, υπάρχω και εγώ. (ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυριάκος Μητσοτάκης: Mεγάλος αντίπαλος για τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">