ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O παρτακισμός του κάθε ένα και των συμφερόντων που εξυπηρετεί στην Γλυφάδα


Ο κάθε συνειδητοποιημένος δημότης πρέπει να αναλογιστεί τι συμβαίνει στην Χώρα μας, και στην κάθε τοπική κοινωνία.

Θέσαμε το θεμέλιο λίθο στα ερτζιανά FM ώστε να υπάρξει πολυφωνία και πλουραλισμός, και εμάς πέταξαν απ' έξω με διώξεις και κατασχέσεις. (Διαχρονικά οι εκλεγμένοι σε τοπικό επίπεδο στην Γλυφάδα το παίζουν ΚΙΝΕΖΟΙ, και οτι δήθεν δεν γνωρίζουν τι εχει ισχύσει και ποιός ήταν ο δικός τους ρόλος, αρκεί να πλαισιώνουν, να αμοίβονται, να διαμοιράζουν τις θέσεις και να συναποφασίζουν για το δικό μας μέλλον, όταν είναι γνωστό τι έχει συμβεί και συμβαίνει στην πόλη μας.)


Σήμερα πάλι θέσαμε σε τοπικό επίπεδο τις βάσεις πλουραλισμού, πολυφωνίας, και ελευθεροτυπίας, σε ηλεκτρονικό επίπεδο στη Πόλη μας, και υπάρχουν μεθοδεύσεις υποβάθμισης και υπονόμευσης απο ανέντιμους και απατεώνες στην ΓΛΥΦΑΔΑ. (Είναι γνωστό για ποιούς λόγους)

Δεν λεω οτι υπήρξε η υπάρχει καμία πρωτοτυπία, όμως είναι γνωστό οτι ο κάθε ένας οτι θέλει σκέπτεται, και όπως θέλει αντιλαμβάνεται.

(Η τοπική ενημέρωση ήταν ελλειπής και σε κάποιες περιπτώσεις κατευθυνόμενη, κάποιοι που δήθεν ενημερώνουν και δίνουν το βήμα σε άλλους ώστε να ενημερώσουν το σύνολο, ότι θέλουν και όπως θέλουν δημοσιοποιούν και αυτό το ονομάζουν ελευθεροτυπία και ενημέρωση)

Πληροφοριακά κάποιοι απο εμάς στη Γλυφάδα καταθέσαμε σύνομα τις πρώτες αιτήσεις που βρίσκονται σήμερα στο υπουργείο Τύπου και Μ.Μ.Ε, και κάποιοι άλλοι βαυκαλίζονται οτι ο κιτρινισμός και τα συμφέροντα λέγονται δημοσιογραφία.

Ακόμα και σήμερα υπάρχει ενα ζήτημα στην Ελλάδα που δεν παρουσιάζεται όπως απαιτείται και χρειάζεται διότι κατάφεραν διαπλεκόμενοι να οδηγήσουν το σύνολο των πολιτών να αλλοιώσει την συνειδησή του.

(Που υπάρχει η ενημέρωση για τις παρανομίες  όλων των εμπλεκομένων με την Ραδιοτηλεόραση, οι οποίοι καταπατούν το Σύνταγμα με τις ευλογίες πολιτικών των δυο μέτρων και σταθμών;)

Kαι εαν πείς τα πράγματα με το ονομά τους, ενοχλούνται πουλημένοι της δημοσιογραφίας, λαμόγια, απατεώνες, όπως και οι πολιτικοί.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB Το πρώτο ενημερωτικό blog της Πόλης, ακολούθησαν δεκάδες blog και site.
(Που ήταν όλοι αυτοί τα προηγούμενα χρόνια; Tι έκαναν;)

Προσωπικά δεν εχω κανένα λόγο υποβάθμισης η υπονόμευσης όλων αυτών που εμπλέκονται με την ενημέρωση και την δημοσιογραφία, όμως ας μην  έχουμε αυταπάτες διότι η υποκρισία είναι δεδομένη, σε πολλές περιπτώσεις δεν επιθυμούν την ενημέρωση, ούτε την ελευθεροτυπία.
Επιθυμούν να δημιουργήσουν εστίες λασπολογίας, συκοφάντισης, υπονομεύσεων, και άλλων γνωστών διαδικασιών ώστε να υπάρχει παραπληροφόρηση και κέρδος συγκεκριμένων συμφερόντων.

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ, απο εμένα και είναι ΔΗΜΟΣΙΑ.

Επανελλημένα κάλεσα και στο παρελθόν όπως και πρόσφατα όσους και όσες επιθυμούν να εμπλέκονται με την ενημέρωση και την δημοσιογραφία, απο κοινού και με ενέργειες του δήμου Γλυφάδας να δημιουργήσουμε ενα μεγάλο ενημερωτικό Μ.Μ.Ε που θα περνάνε όλοι τις θέσεις τους επι ίσοις όροις.

Διαπίστωσατε έστω και ένα απο αυτους που στη συνέχεια εμφανίζονται ώς μανιτάρια στη Γλυφάδα, να επικοινώνησε μαζί μου για παραιτέρω ενέργειες και ενημέρωση;

(O παρτακισμός του κάθε ένα και των συμφερόντων που εξυπηρετεί, και ύστερα όλοι αυτοί θέλουν αλλαγές και αναβαθμίσεις!!!)

Για ποιούς λόγους νομίζεις οτι δημοσιογραφώ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O παρτακισμός του κάθε ένα και των συμφερόντων που εξυπηρετεί στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">