ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξης Τσίπρας: Tις καταθέσεις τις εγγυάται το Σύνταγμα (ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΤΕ)


Λιγότερο συγκρουσιακός και περισσότερο συνθετικός με προτάσεις για να εστιάσουν στα κόμματα την προεκλογική τους εκστρατεία στις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα και να σταματήσουν την «ανόητη κινδυνολογία» εμφανίστηκε σήμερα o Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο Α. Τσίπρας επανέλαβε ότι η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα και η παρουσία μας στην ευρωζώνη μπορεί να αποτελέσει εχέγγυο για μια σταθερή πορεία στο βαθμό που μπορεί να συντελέσει σε μια αλλαγή πολιτικής.

Όπως είπε, «η χώρα πρέπει να αξιοποιήσει τα δικαιώματα που έχει από την ισότιμη συμμετοχή της στην ευρωζώνη». Σχετικά με τις καταθέσεις, σημείωσε εκ νέου ότι τις εγγυάται το Σύνταγμα και η ΕΚΤ και διαβεβαίωσε πως θα της εγγυηθεί και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι σαφέστατο και συγκεκριμένο σε όλα τα άρθρα και παραγράφους, και δυστυχώς για την χώρα και τους πολίτες, το σύνολο των πολιτευομένων το έχουν ποδοπατήσει και το έχουν κάνει κουρέλι.

Βάση του Συνταγματος της Ελλάδας εκλέγονται πολιτικοί και υφίσταντε κόμματα, παίρνοντας την λαϊκή εντολή, ώστε να υπηρετήσουν τον πολίτη και την χώρα, σε πλαίσιο ισονομίας και ισοπολιτείας.

Είναι αυταπόδεικτο και προσωπικά εχω το σύνολο των στοιχείων, αποδείξεων, αιτήσεων, κ.α. βάση των οποίων και της υφιστάμενης κατάστασης ακόμα και σήμερα κομμάτων και πολιτικών οι οποίοι στο σύνολο τους υπηρετούν μια ολιγαρχία διαπλεκόμενων και τις παρανομίες τους σύμφωνα πάντα με το Ελληνικό Σύνταγμα, και είναι οι ίδιοι που δημόσια και θεατρικά διαχωρίζουν την θέση τους, και κατηγορούν άλλους.

Θεωρώ οτι δεν χρειάζεται σήμερα με το σύνολο της πληροφορίας που υπάρχει δημόσια στο διαδύκτιο να περάσω περισσότερα στοιχεία όσων γνωρίζουν όλοι, για τον ρόλο μασκαράδων πολιτευτών και κομμάτων που καπηλεύονται την λαϊκή κυριαρχία, εχουν ποδοπατήσει το Σύνταγμα, καραγκιόζηδες βρίσκονται στην υπηρέτηση τους, όπως και αυτοί υπηρετούν μια ολιγαρχία και φιλικά προσκείμενους των ομαδοποιημένων σχημάτων τους, άρα αυταπόδεικτο ποιός είναι ο ρόλος τους και τι εχουν δημιουργήσει με την παρουσία τους εντός του κοινοβουλίου.

Εαν θέλεις εκλαϊκευμένα την απόλυτη αλήθεια. έχουμε να κάνουμε με παλιανθρώπους και παράλληλα εθνικούς προδότες, και αυτό ισχύει στο σύνολο των ενταγμένων εντός του κοινοβουλίου.
Σήμερα υπάρχει ενδυναμωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, και πολλοί θεωρούν οτι αυτο οφείλετε στις δικές τους ενέργειες αγνοώντας βέβαια οτι ο ΣΥΡΙΖΑ απο την δημιουργία του μέχρι και πρόσφατα ήταν μικρής δυναμικής και με το ένα πόδι εκτός κοινοβουλίου.

(Η σημερινή δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ οφείλετε στις ενέργειες χιλιάδων σε εθνικό επίπεδο, και το γνωρίζω διότι παρακολουθώ τι συμβαίνει και πως συμβαίνει.)

Δεν εχει αλλάξει τίποτα όσων αφορά τις ενέργειες που ακολουθούσαν διαχρονικά τα μέλη του συγκεκριμένου κόμματος σε εθνικό επίπεδο, κάποιοι πολίτες που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι μέλη εχουν αλλάξει και εχουν ισχυροποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να διαπιστωθεί εαν διαφέρουν όσων ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ.

(Βασικά απόδειξη παίρνεις προκαταβολικά, διότι μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ούδέν λάθος αναγνωρίζεται)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 mhz 1977 - 2004 MΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν εντός του κοινοβουλίου;)

(Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζουν τι υφίστατε όσων αφορά το καθεστώς της Ραδιοφωνίας στην Ελλάδα;) TI EKANE;
Oτι έκαναν και οι κομμουνιστές; Δηλαδή δικά τους Μ.Μ.Ε;

(O ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάνει αναφορά σε διαπλοκή και παπαγαλάκια παραπληροφόρησης, δεν εχει επαφή με την πραγματικότητα;)

(Εαν ήταν κομματικός σταθμός της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ η του ΣΥΡΙΖΑ θα υπήρχαν οι διώξεις και οι κατασχέσεις επανελλημένα;)

Δεν υπάρχει ντροπή πείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ σε αυτο το κρατος ΜΠΟΡΔΕΛΟ, ενω ακολούθησα την σύνομη διαδικασία.
(Πλαισιώνουν οι διορισμένοι σας και της διαπλοκής το Ε.Σ.Ρ και την Ε.Ε.Τ.Τ. μέχρι σήμερα το 2012 και παράνομα, η θητεία τους εχει λήξει.)

ΤΙ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; (Eπιτέλους πότε θα υπάρξει ειλικρίνια, και το ενδιαφέρων εκπροσώπων για το σύνολο των ζητημάτων; Mετά Θάνατον;)

Και τέλος Τσίπρα, πώς αισθάνεσαι οταν βρίσκεσαι σε ομίλους όπως του Γιάννη Αλαφούζου με σειρά μέσων απόλυτα παράνομα βάση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που επικαλείσαι;
(Στα μάτια των πολιτών που γνωρίζουν τι ισχυει, δεν γελοιοποιείσαι;)

THN ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Η ΝΑΠΟΛΕOΝΤΑΣ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

*Σε πλήρη αντίθεση με χιλιάδες που απο το 1974 μέχρι και σήμερα εχουν μπεί και βγεί απο το κοινοβούλιο ώς εκπρόσωποι και κοινά αμοιβόμενοι στην υπηρέτηση της διαπλοκής, οι αιτούντες επίσημα και σύνομα στην Αττική ήταν 200 - 300 Άνθρωποι ενω οι χιλιάδες φρόντισαν ελάχιστοι να έχουν το σύνολο των Μ.Μ.Ε ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. (ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ)

ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξης Τσίπρας: Tις καταθέσεις τις εγγυάται το Σύνταγμα (ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΤΕ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">