ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Διαπλάτυνση τμημάτων οδού Αγ.Νεκταρίου - ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 1.000.000€ (πλέον Φ.Π.Α.)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012.



Ο κάθε δημότης Γλυφάδας κρίνει και αξιολογεί συνολικά τις μεθόδους λήψης αποφάσεων όσων αφορά τα χρήματα του στη Πόλη του.

Διαβάστε στη συνέχεια ποιοι αποφασίζουν και ποιοι μετέχουν θετικά σε μείζονος σημασίας ζητήματα σε περιόδους ύφεσης, και ειδικά όταν είναι πλέον γνωστό σε όλους, οτι έχουμε τις περιπτώσεις ατόμων των δυο μέτρων και σταθμών στην σημερινή διοίκηση, που σκόπιμα δημιουργούν υπονομεύσεις.

Εκτός εαν δεν ονομάζεται ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ συνολικά όλοι οι εκλεγμένοι να γνωρίζουν τι είχε τελεστεί στο παρελθόν σε τοπικό επίπεδο (δεν θα εξετάσω τους λόγους τώρα) και τι συμβαίνει σήμερα με ενα ακατονόμαστο δήμαρχο και τις πρακτικές του κατά του ανθρώπου που τόλμησε να τα βάλει με το κατεστημένο της διαπλοκής.

Εαν θεωρούν όλοι οι αναγραφόμενοι σύμβουλοι απο κάτω σε αυτό το κείμενο, οτι δεν ονομάζεται ανεντιμότητα και αλητεία η μεθοδολογία της σημερινής διοίκησης και συγκεκριμένα του Δημάρχου, ο οποιος παρέχει τα χρήματα του συνόλου των δημοτών σε συγκεριμένα άτομα (και μόνο) ας πάρουν δημόσια θέση όλοι. (Η Ελευθεροτυπία και η ενημέρωση εχει μόνο μια βάση και ενα ιδιοκτήτη;)
Tην Διαπλοκή και μονωπόλια γνωριζόντων, και παπαγάλων και ανθρώπων που σκόπιμα λιβανίζουν;

Να δωθεί μια σαφής εξήγηση που οδηγούνται τα χρήματα του συνόλου όταν ο Δήμαρχος και η σημερινή διοίκηση αποφασίζουν την ''συνδρομή υπέρ τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου''.

Ποιοι συγκεκριμένα λαμβάνουν.

Εαν υπάρχει σύμφωνη γνώμη και των υπολοίπων σε μονωπολιακές καταστάσεις, θα σας χαρακτηρίζω όλους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ, διότι λαμβάνεται όλοι όλων των παρατάξεων σε τοπικό επίπεδο, ενω δεν διασφαλίζεται μια στοιχειώδη δημοκρατική λειτουργία με διαφάνεια.

ΓΛΥΦΑΔΑΣ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Το υφιστάμενο επίπεδο του παρόντος είναι απόρροια της συνολικής διαμόρφωσης και εικόνας, ΌΛΩΝ,  οπότε η ενόχληση σε κάποιους είναι απόλυτα υποκριτική, όταν δεν εχουν τις δυνατότητες να αποσαφηνίζουν και να δημιουργούν πλαίσιο εύρυθμης και διάφανης λειτουργίας στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ σε όλους τους τομείς. (Αυτός είναι ο δικός σας ρόλος και ο δικός μου συγκεκριμένος. Να ενημερώνω, και να ασκώ κριτική σε όλα τα κακώς κείμενα)

*Να θυμίζω ανα τακτά χρονικά διαστήματα, οτι όταν προσωπικά κατέθεσα για τοπικό Μ.Μ.Ε Γλυφάδας τις μελέτες και χρηματικά παράβολα σε υπουργεία στο παρελθόν, σε αυτη τη πόλη δεν υπήρχε τίποτα Απολύτως. (Και ακόμα και σήμερα υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της διαπλοκής και απατεωνιάς;)

Aναρωτιέμαι αν σε σειρά περιπτώσεων υπάρχει έστω και το ελάχιστο των εφοδίων που απαιτούνται για εμπλοκή με τα κοινά.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ήταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. ΤΣΑΜΠΙΡΑΣ Δημήτριος, ΣΑΚΚΟΥ Άννα – Φωτεινή, ΤΣΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος, ΚΟΚΚΟΡΗΣ Γεώργιος, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Ευστάθιος, ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Βασίλειος , ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Νικηφόρος,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Βασιλική, ΚΑΡΑΤΣΙΟΛΗ Ευαγγελία ,ΣΗΦΑΚΗΣ Γεώργιος, ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ Σπυρίδων, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δημήτριος, ΑΝΑΛΥΤΗΣ Ευστάθιος, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία, ΜΠΕΝΕΤΟΣ Φώτιος, ΑΛΕΒΙΖΟΣ Δημήτριος, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης, ΦΟΥΝΤΑΣ Κων/νος, ΣΚΑΛΤΣΑΣ Αθανάσιος, ΒΙΓΛΑΣ Δημήτριος, ΖΑΜΠΕΤΟΝΙΔΟΥ Καλλιόπη,
ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ Ιωάννης, ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Στυλιανός, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος,
ΑΚΡΙΒΟΣ Δημήτριος, ΚΙΡΚΙΛΙΤΣΗ Μαριάννα, ΔΗΜΟΥ Σπυρίδων, ΧΑΡΙΣΗ – ΜΠΙΛΙΑ Δαφνούλα, ΤΑΣΣΟΣ Σταύρος , ΜΕΡΙΚΟΥ Παγώνα, ΓΚΕΚΑΣ Ιωάννης, ΒΑΚΚΑΣ Νικόλαος,TAΣΤΑΝΗΣ Αναστάσιος, ήτοι συνολικά 33 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ (7) δημοτικοί σύμβουλοι οι κ.κ. ΙΜΒΡΙΟΣ Πέτρος , ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ Ελένη, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Αιμιλία, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Μιλτιάδης, ΛΥΓΝΟΥ Αθηνά, ΚΑΡΑΜΗΝΑ Ελευθερία, ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Στυλιανός .

Tης ψηφοφορίας απείχαν ο κ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Νικηφόρος , ΤΑΣΣΟΣ Σταύρος, ΜΕΡΙΚΟΥ Παγώνα και ΤΑΣΤΑΝΗΣ Αναστάσιος, η κ. Πρόεδρος ανακοίνωσε το αποτέλεσμα αυτής όπου το Δημοτικό Συμβούλιο.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Εγκρίνει :

1. Tον 2ο ΑΠΕ (τακτοποιητικός) του έργου «Διαπλάτυνση τμημάτων οδού Αγ.Νεκταρίου» (aρ.μελ. 53/2010) , που βρίσκεται σε ισοζύγιο με την αρχική σύμβαση και ανέρχεται στη συνολική δαπάνη των 722.781,67 € συμ/νης της δαπάνης για ΦΠΑ 1.000.000€

2. Την παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου κατά ένα (1) μήνα από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου , έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες ελέγχων, τελειωμάτων και απομάκρυνσης εργοταξίου.
Αφού συντάχθηκε η πράξη αυτή υπογράφεται ως εξής:

Ακριβές απόσπασμα

Γλυφάδα , 11.6.2012

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Άννα – Φωτεινή Σάκκου

ΑΔΑ: Β4ΛΞΩ91-Υ7Τ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Γλυφάδα: Διαπλάτυνση τμημάτων οδού Αγ.Νεκταρίου - ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 1.000.000€ (πλέον Φ.Π.Α.) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">