ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμος Γλυφάδας δίνει 17.500 χιλ. ευρώ για λογισμικό

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012.


Ο Δήμαρχος Γλυφάδας πέρασε και ψηφίστηκε η διάθεση του ποσού 17,000 χιλ ευρώ για λογισμικό στο γραφείο του το γραφείο τύπου και το γραφείο του δημότη!!!

Καθαρά ενημερωτικά η συγκεκριμένη είδηση, και η απορία ειδικά για το γραφείο του δημότη, όταν είναι γνωστό οτι καθημερινά κάνουν οτι περισσότερο μπορούν απο κοινού ώστε να υπονομεύουν τον δημότη.

Είναι γνωστό ποιές ήταν οι αποφάσεις και του σημερινού Δημάρχου όσων αφορά το γραφείο τύπου του Δήμου, και τις πολιτικές αυτού. (Πολιτικές των δυο μέτρων και σταθμών, διαδικασία ανάρμοστη για κοινά αμοιβομένους απο το σύνολο των δημοτών, σημειωτέον οτι δεν άκουσε το ελάχιστο απο τις προτάσεις των δημοτών, αν και απο εμάς έλαβε την εντολή ώστε να ακούει τρίτους και υπονομευτές)

Είναι γνωστό ποιές είναι οι συνολικές δαπάνες μέχρι σήμερα για το γραφείο τύπου του δήμου, όπως και η συμμετοχή πρός έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε, και ας κρίνουν οι δημότες το συνολικά παραγώμενο έργο αυτών που ακολουθούν επιλεκτικές διαδικασίες, και την στήριξη ημετέρων και κομματικά παραταξιακά εγκάθετων.

Η Τοπική Ενημέρωση είναι πλήρης και ολοκληρωμένη. (Το διαπιστώνεις καθημερινά απο όσους λένε οτι κάνουν τοπική Ενημέρωση!!!)

Οι επιλεκτικές διαδικασίες, και σκόπιμα διαδικασίες των δυο μέτρων και σταθμών εν ετη 2012 καταμαρτυρούν ακαταλληλότητα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Το όνομα της εταιρίας του λογισμικού καθώς και ποιός πήρε τα χρήματα που ακριβώς υπάρχουν στην απόφαση; (Tα windows που είναι ενα πλήρες λογισμικό έχουν 500 ευρώ, κάποιες σουίτες γραφείου εξειδικευμένες έχουν 2.000 - 3.000 χιλ. ευρώ. Εσείς τι πήρατε με τις 17.500 χιλ ;)

*Επιτέλους οι της αντιπολίτευσης πρέπει να κάνετε προσπάθειες για περισσότερη διαφάνεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμος Γλυφάδας δίνει 17.500 χιλ. ευρώ για λογισμικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">