ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βαρβιτσιώτη,Ταστάνη,Λυγνού,Τάσσο,Λανδράκη,Έχετε και εσείς σουίτες γραφείου των 17.500 χιλ όπως ο Κώστας Κόκκορης;

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012.


Έχετε και εσείς σουίτες γραφείου των 17.500 χιλ όπως ο Κώστας Κόκκορης;

Eίναι σαφές το ερώτημα πρός όλους τους κατοίκους που πληρώνουν οτι αποφασίζει ο κ. Κόκκορης, και ειδικά και πρός τους αντιπολιτευόμενους.

Κύριε Βαρβιτσιώτη, κύρια Λυγνού, κύριε Ταστάνη, κύριε Τάσσο, κύριε Λανδράκη, απαντήστε εαν έχετε ανάλογη σουίτα γραφείου στον υπολογιστή σας με αυτή που αγοράζει ο κ Κόκκορης με τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας.

Σημειωτέων οτι οι κορυφαίες σουίτες γραφείου έχουν 2.000 - 3.000 ευρώ μέχρι τις 17.500 υπάρχει μια απόκλιση.

Επίσης κάποιοι γείτονες και φίλοι του κ .Κόκκορη είχαν λυσάξει  και έκαναν πλύση εγκεφάλου οτι είναι ενας άνθρωπος προσγειωμένος, σήμερα ας κρίνουν τον γιο του τσοπάνη και το καλάμι - οχι γκλίτσα - που εχει καβαλήσει.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Κάθε σουίτα γραφείου, όπως και λογισμικό εχει ''ημερομηνία λήξεως'' διότι η τεχνολογία προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, οπότε σε δυο τρία χρόνια η συγκεριμένη θα είναι παλιά και άχρηστη.

Και τέλος θέλω και θέλουμε τα πλήρη στοιχεία εταιρίας αγοράς, και προϊόντος, ώστε να διαπιστώσουμε το ύψος της δαπάνης εαν είναι συμφέρον., γιατί υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιας μορφής ασαφείς απαφάσεις για διάθεση χρημάτων των δημοτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βαρβιτσιώτη,Ταστάνη,Λυγνού,Τάσσο,Λανδράκη,Έχετε και εσείς σουίτες γραφείου των 17.500 χιλ όπως ο Κώστας Κόκκορης; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">